Strumfi de iulie-august 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vio, sanatate multa la toti .
ceai de ceapa eu n-am facut niciodata, dar e bine de retinut. si eu stiam ca sunt bune pt tuse si cojile de nuca, dinasta am facut, nu e tocmai cel mai grozav ceai la gust, dar e rezonabil daca ii pui si miere.

georgi, multumesc de intentie, dar ulei de ricin nu iau nici daca ma taie in 2 sa scoata copilul de acolo. stiu ce poate , asa ca nu, multumesc. nici dr meu nu-mi recomanda, desi mi-a spus ca ar fi o metoda. cica exact asta iti lipseste in durerile facerii, sa alergi la buda din 5 in 5 minute. plus ca efectul nu se opreste imediat dupa ce nasti, deci proaspata lauza sa mai ai si problema asta...

mychy, nici metoda cu sexul nu e infailibila, se pare, dar mai insistam .
dar nu ma mai stresez, ma duc la o alta repriza de sopping cu al meu. daca o fi sa se intample, bine, daca nu, asta e, ma infiintez maine dimi la giulesti si gata.

pupici.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (39+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, fetele!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mai eu nu stiu cat au luat fetele alea uleiul asta dar fina-mea a luat o lingura,la fel si prietena asta a mea..ce sa zic,eu n-am incercat ca nu a fost cazul dar eu si-asa stau pe wc pentru felul principal de doua ori pe zi minim asa ca n-as incerca in veci metoda asta..desi in ultimele 2 saptamani foloseam supozitor sa ies.

dana,am cules nucile,sunt deja la apa de 24 de ore...daaaaaaarrrr mi-am facut ferfelita pielea de pe maini,neagra si arsa de la iod...sooo mare grija,foloseste manusi din latex sau cele de vopsit dar cate doua perechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Ines Nicole, sa fii sanatoasa si sa ai viata plina de bucurii. Valen, sa va traiasca si sa va implineasca .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (39+)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani, Ines! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si norocoasa!

Vivela, deci pana azi nimic... atunci iti doresc pt maine o nastere super rapida si usoara! Sa fie totul bine!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea, fetelor,

Valen, La Multi Ani pentru Ines. Felicitari, sa-ti traiasca fetele frumoasele si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti.

Vivela, te-am admirat in poze, esti o burtica de revista. Nastere usoara.
Ce bine ca ai sarcina care-ti permite sa fii asa de activa.

Violeta, multa sanatate.

Mychy, ce mai faci?

Pupici la fete, somn usor si o saptamana frumoasa va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Valen, am vazut ca fetele au fost pe faza, incepand cu vivela, asa ca nu ma las nici eu mai prejos, desi cu intarziere: La multi ani fericiti si sanatosi lui Ines si multa sanatate si voua sa va puteti bucura impreuna de toate varstele!

Neata, strumfarie! Coffe? Tea? Me? (ce penibila e intrebarea asta)

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Neata, strumfarie! Coffe? Tea? Me?

neatza!
la multi ani! Ines ...sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor numai bucurii!
....deci nicio veste de la vivela.......o fi la Giulesti deja????? o fi nascut de n-a zis de dimineata nik?

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Asadar si prin urmare nu nascu in weekend Vivela. asa ca punem fetitele la treaba Hai Vivela, Hai Vivela !!!!

La Multi Ani !!!! Ines Ia spune-ne cum ati sarbatorit?, ce tortulet ti-a facut mami?

Georgi si eu mi-am cules ieri nucile insa abia o sa le curat. Le-ai curatat asa sub apa? cum zice in reteta? si tot te-ai murdarit?

Daria aseara: "mami, uite, m-a futut u luj pa picioale mata male"

(adica mamaita ei scumpa a facut-o cu oja pe unghiile de la picioare dar a preluat mata male, asa-i trebuie dc asa s-a autointitulat in fata ei, cat despre facut Daria mea numai futut zice ).

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 23 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
dana,nu le-am curatat asa caci am strans vreo 2kg si a durat vreo 2 ore sa le curatam si apometrele mele s-ar fi dat peste cap,dar nici cu manusi,le-am pus intr-un vas cu apa..insa clar trebuie folosite manusi..m-am frecat si cu piatra de calcaie,ce am facut?mi-am luat pielea.din 2kg mi-a iesit un borcan de 800..

Mergi la inceput