Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
Va rog sa-mi spuneti si mie ce homeopate va comandati, ce ati folosit cu succes ... as lua si eu, dar nu prea stiu ce, cele de dinti nu prea au avut efect (bine, nici nu stiu clar ca deranjurile au fost de la dinti, plangea mai ales noaptea, in somn, nu-l sculam sa-i dau bilute), cele de raceala nu-mi dau seama daca au mers, dar nici nu am administrat cu simt de raspundere, recunosc ..
Dupa ce ca eram in adancul budei cu banii, ne-am procopsit cu o belea de 1000 ron pentru parcare ilegala in sectorul 1

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
felicic76 spune:
mimihoo: m-as risca sa spun sa ne vedem maine de principiu, am niste belele de rezolvat si nush cat dureaza.... cel mai bine vorbim pe PM maine, dupa ce aflu si eu cat trebuie sa stau drepti la munci pana la 16, cand o iei pe Sofia 
si mai vroiam sa spun ca de-abia astept sa vad foto de la tine si Paula cu puii la serbare
Nocom spune:
feli pup botic dulce de Vlad 
Nerantula 

multi multi multi pupici pentru puii bolnaviori!!!! 

Va doresc tuturor noapte buna, copii linistiti, fara febra si fara kk moale!!! 
gaia.nevia spune:
am bagat si eu nasul prin tabel - daca vreti sa mearga formulele, la pret scrieti doar valoare, fara $ in fata, am mai sters eu din $$$ si am refacut formulele lipsa, sper sa fie ok.
cand aveti data finala de terminat tabelul? eu deocamdata sunt fericita ca mi-am gasit first defence la sfert de pret vs Ro, nu m-am mai gandit la altceva...
Mama lu' Sofia cea frumoasa, da, imunostimulator cica, pe baza de argint coloidal. Na ca o incerc si pe asta, sper sa nu se albastreasca progenitura.
Andreea, sanatate micutei. Teo iar are febra mare, tocmai ce-i scazuse si ma bucuram
Sper sa trecem noaptea cu bine fara salvari si alte distractii. Trebuie sa ii explic lui Teo mai clar ca daca nu-i ta-su acasa ne distram, ne culcam tarziu, mancam prostii... nu facem 40grade si nici nu ne preumblam pe la doctori, mama ei de treaba...
babytza spune:
Seara buna mamici 
Joy lasa mami, nu-i bai ca nu stiti inca sexul , eram doar curioasa daca ai aflat si ma gandeam ca am ratat postul
Sa fie intr-un ceas bun cu casa noua !!!!!!! 

Mi s-a parut mie ca nu era printesa dimineata in parc ![]()
Ada drum bun la mare, distractie maxima mamico !!!! Si sanatate multa 

Paula sigur ca poti trece sa le iei 
Clau felicitari de olita !!!!! 

Nerantula si noi stam destul de prost la capitolul mancare. Cu aceleasi fite si figuri si cu acelasi meniu de baza la pranz....meniul anului devine
Si David face moale de ieri....si el mananca zilnic pilaf cu pui, ce sa ii dau ??????????????????? 
Al meu iapraful Biotics direct din plic , nu se complica in lingurita....![]()
Dya offf mami si voi cu otita
Sanatate multa , sa nu mai faceti
Eu stiam ca varicela are 21 zile de incubatie, dar acum ca o citesc pe Ada cred ca nu e fix 21 . Te-am ajutat, este ?? ![]()
Eu am gasit picaturile. Noi le-am avut pe ambele de pus chiar daca muci nu aveam deloc 
andreutac uffff, imi pare rau ca aveti febra
Sa nu fie enterocolita 
Nerantula
Oana
iti impartasesc parerea cu preferintele copilasilor. Si la noi este la fel cu soricelul. Nu pot spune ca il prefera pe unul dintre noi si asa cum spui tu, uneori vrea cu mine la baie/papa/joaca/parc, alteori vrea cu tati ![]()
La nani insa ma vrea pe mine
Cu mine adoarme in 5-10 minute, cu tati in 1h
Daca sunt acasa tipa dupa mine sa il duc eu in pat si cu greu ies din camera sa il las pe tati cu el.
Insa duminica am plecat la nunta la 7 asa ca l-a culcat mama si aveam emotii ca nu il mai culcase de anul trecut ea, insa a adormit fara probleme sau suparari, pentru ca stia ca noi nu suntem in casa.
Am dat-o din una in alta....
Wooow Laura cat imi place articolul ![]()
Chiar e de pus pe blog pentru a-l putea revedea la nevoie 
Cristina noi avem azi in meniu cirobita de perisoare, ardei umpluti si snitele ![]()
Dididi, Anca ce bine ca isi sufla nasucul deja
Anca sanatate multa , sa scapati repede de mucisori. La noi a mers cu Eurespalul.
nocom pupici beculetei , ca tare scumpa mai e cu pau nou 

De Lumi stiti ceva ? Cand zicea ca se intorc ? 
Angelyna nu mai avem muci de duminica trecuta
Te astept sa o iei , e nedesfacuta una. 
feli pe mine nu ma pupi ????
Lasa ca te pup io
Si pup si puiul mic sa treaca buba repede 

Ada mie mi-a ramas originalul cu analizele la medic....stai sa ma uit in urma pe forum, ca stiu ca am scris cat erau la el atunci cu infectia. Sper sa gasesc ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
apropo de parcare m-am enervat azi ingrozitor si nici n-am avut ce face.
cand ma duc la cmu kids parchez in parcarea cu plata de pe pod. e destul de mare si in general e loc. dupa o anumita ora se "inchide" ca sa zic asa, adica nu mai lucreaza baiatul care strange bani si parchezi gratis.
dar ma rog, nu stiu ora, deci n-am beneficiat decat odata intamplator.
de obicei stau sub o ora, platesc 2 lei (e 1,5 pe ora) si imi pune in geam bilet pe care e scrisa o ora, sub care scrie clar VALABIL O ORA!
Azi imi scrie 15.45, ca la ora aia am ajuns acolo.
Cand revin, cu dorel in brate si gentute, baloane masinute reviste ce mai primisem pe la clinica spre distractia lui teo, tabara "parcagiu" pe mine si imi mai cere 3 lei.
Zic bine, doar am platit inainte. Eu tot cu dorel in brate, nici nu m-am uitat la el. El cica, da dar ati depasit cu MUUULT. Ii dau 3 lei repede sa-mi lase spatiu sa pun jos copilul si sa-l aranjez in masina ca statea lipit de mine parca era la stampa.
Apoi ma urc in masina, dau sa plec si vad ceasul. 17:10.
Mi se parea mie ca n-am stat chiar MUUULT, da ma rog, ma gandisem ca asteptare, plus dr, plus asteptare, plus recoltare, plus adunat copil si bagaje de pe-acolo, cine stie. Ceas nu aveam, si daca as fi avut ar fi stat dorel cu curu pe el.
Calculez incet asa, 15.45 - 16.45, o ora, platita deja, pana la 17 si 10 inca 25 min, ma incadrez in spaga ca sa zic asa.
(de regula baiatul e acelasi, din martie pana acum cred ca am fost de 2 ori pe saptamana la dr, i-am lasat de fiecare data 2 lei, n-am stat niciodata peste o ora... si odata i-am lasat cheile de la masina ca nu avea locuri adica chiar mi s-a parut de incredere.)
Ma dau jos enervata, am stat sub o ora jumate si am platit 2 ori si ceva - in total 5 lei.
Si ma duc peste lacheu si-l iau la rost. Atunci observ ca era altcineva. Nu va zic ce fata avea, geez... te lua cu fiori. Si zic bine ma nu ti-e rusine ca ma vezi cu copilul in brate si incerci sa ma fraieresti pe fata. Pai cum doamna uitati biletul. Pai zic uite-te tu bine la bilet, ca scrie 15.45, plus o ora era deja platit, ce mai vrei???
SI el cu un ranjet de am cazut pe spate cati dinti n-avea cica pai aia e ora la care trebuia sa plecati, ati stat deci aproape 2 ore peste.
Intre timp se mai da jos un tip din masina cu aceeasi tema... asta nu si nu, o tinea pe-alui.
M-am enervat ca nu avea sens sa ma tiganesc pentru 3 lei dar i-am tras un perdaf de m-am racorit. Sau ma rog, se pare ca nu m-am racorit daca inca mai povestesc despre asta.
De fapt cred ca ala era un terche-berchea care incerca sa scoata spaga dupa inchiderea parcarii, pentru ca eu acolo am vazut un singur om pana acuma, sau deloc seara.
Am mai vazut in alte parcari dupa ora inchiderii, dar acolo macar e clar. Parchezi, vine un nene mare sau o tanti cu puradei iti zice uite frumoaso ce loc ti-am facut aici , da si tu ceva pentru puradel!
Ptiu, ce m-am enervat!!!
Nerantula spune:
Ada, suna la 112 pentru astfel de cazuri ... sau macar ii spui ca tocmai esti pe cale sa o faci ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
angelynna82 spune:
Andreutac, ANca multa sanatate puilor 
Ada super povestesti
, sper ca nu te-ai suparat...da' e amuzant cum scrii![]()
Asa e la noi din pacate
, sa aveti o noapte fara febra si altecele
Feli super tare Vlad al tau

Laura tare interesant articolul, din pacate nu am avut timp de spicuit
Babytza te sun maine
Cristina..si eu mi=am pierduut inspiratia
, as vrea sa fac ardei gras umplut si o ciorbita de persioare, insa tre sa ajunga TC in piata
Ada pana pe 20 iunie as spune eu, acum daca vreti asa ok..daca nu schimbam
,TC ia banii pe 15 si asa pot face si eu transferul.... poate ma repet da's varza, acu cine strage banii si pe ce adresa sa vina comanda?
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
felicic76 spune:
babytza: va pupam si noi. chiar ma gandeam la voi cand am fost la tara:diana, nepoata mea, este la fel ca voi, a ramas doar pe pilaf ca nu-i mai place piure-ul (nepoata mea nu mananca decat mancaruri galbene)... sora-mea s-a bagat in bucatarie o ora jumate si a facut niste chiftele din carne de pui, morcov, cartofi fierti in lapte un pic verdeata, apoi doar le-a rumenit in unt,sa fie galbene,doar,doar o vrea si nepoata-mea una...nimic.... Vlad mergea la castron si se servea cu cate una-doua pe ora, ca un crantz, i-au placut la nebunie, Diana zicea : nu multumesc, mami!![]()
ada: eu de-abia astept faze de-astea, ma dezbrac de caracter, le vorbesc pe limba lor si ma racoresc
dar io sunt mai gipsy din fire, dau spaga cat nu face, dar daca vrei sa ma fraieresti mor cu tine de gat![]()
nerantula: sper sa nu fie nevoie sa suni la 112 ptr o problema de genul asta, de obicei vin doi aerieini plictisiti si-ti faci pacate cu ei, ba poti sa-ti si vreo amenda daca esti mai piperata din fire ca i-ai "nervozat", ei nu inteleg ca daca ai sunat la 112 esti la limita cu nervii in situatia respectiva, ei vin si-ti propun sa te ïmpaci" cu partea adversa