Bobocei de sept-oct 2008 (290)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

deeeci ma bag si eu la comanda, ori la noapte, ori maine, ma asteptati, please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Nocom e mortala Daria cu noul look! ce ochi frumosi are!
felicitari pt rezultatul dietei si la mai multe kg date jos!

Ada bine ca ai reusti sa amani plecarea, va doresc, din nou, multa sanatate! si o

uitati ce ii dau eu mariei sa bea mai nou: http:// w ww. biofruct .ro/index.php?m=4&lng=2
este suc de mere 100% natural, il face cumnatul meu. daca vrea cineva, am cateva cutii la mine pt ca a venit cu ele in bucuresti pentru o prezentare la un distribuitor si nu le-a dat pe toate asa ca a lasat la mine o parte. dati pm.

mami de Maria si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna,

Oana sigur ca am sa o mai las la soacra, poate va vedeti prin parc

Andy_g , poate se mai baga si alte fete la comanda

Laura felicitari pentru canin

Niko ma bucur ca e bine Kendra

Ada offf mamico, da' se tin scai de voi necazurile, multa sanatate lui Teo si sa treaca repede peste episodul de boala. La ce comanda te bagi?

Nocom ai niste copii tare tare frumosi, se vede bine ca ai slabit

Dya sper sa va treaca repede otita

Babytza mai aveti muci? , maine ne-am putea vedea? Ziceai ca mai ai o sticluta de pastilute homeopate pt raceala, as vrea sa vin s ao iau daca se poate

Nerantula sper sa gasesti rezolvare cu TG si sa te linistesti

Noi suntem bine, insa nu prea mai am timp de nimic, ieri treaba toata ziua, azi la fel...maine iar, offff, cand s-o mai termina

Crina mai are ceva muci sper sa ii treaca repede

Acum mai nou cand o strig zice "imedat"

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

pupici tuturor boboceilor, gravidutelor cu seria a II a de bobocei si mamicilor!!!!!!!!!!

am recuperat, am cam citit in fiecare zi, exceptie facand cateva zile din saptamana trecuta, zile petrecute la tara la ai mei, cu sora mea si nepoteii .
Vlad este bine, a dat intr-o constipatie sapt.trecuta de m-a speriat: a mancat ce-a mancat, avea burtik ca un balon, apoi manca ce poftea, de fapt sugea si scuipa. Pe usa din dos doar gloante: cate 4 chinuite. L-am trecut la regim, cu toate ca el este consumator de legume si fructe. am scos branza/casul, adevarul ca Vlad este mare consumator de telemea cu roshii, parca -i facut De EvaF.... nimic. Atunci am trecut pe Debridat suspensie, si-a revenit dupa doua doze de 3,5 ml, dar trebuie sa continuam vreo luna pentru "buna educare a digestiei" (ceva de genul asta am inteles de la dr.[bla])
In alta ordine de idei, Vlad este .....Vlad in fiecare zi face (cate)ceva: marti si-a spart buza de sus: a furat niste capace de borcan, s-a jucat cu ele frumos, apoi s-a pus pe unul ca pe ski, urmarea : a cazut in cioc si si-a spart buza de sus. A plans 1 minut, apoi se examina in oglinda: si din fata si din profil, adevarul ca i s-a umflat instant boticul (totul s-a petrecut la 30 cm distanta de mine)
ieri a venit D-na Vio cu el de afara, suparata fleashca pe el, a facut crize si clabuci: vroia in strada, in mijlocul ei, printre masini dar uraat: cu smucit din mana, cu trantit pe jos, cu lovituri la fluierul piciorului..... oare cand pot sa-i explic ce este acela "pericol"???? Apoi m-a prins ca nu am inchis bine usa de la MSV si a tras un pahar, pur si simplu a dat cu el de gresie se poarta de parca ar fi ostracizat..... ostracizati suntem noi, adultii, nu avem voie la baie ca se pune cu pumnii in usa, nu avem voie pe scaun/canapea/pat ca vine si ne ia de mana si ne duce prin casa, aiurea in tramvai, nu ca ar vrea ceva in mod special. Dimineata stam la cafea, eu cu sotul, vine, ma ia pe mine de o mana, pe sotul de alta mana, ne duce in mijlocul livingului si ne lasa acolo....se desprinde din maini si rade.... eu zic: nu ne jucam suficient cu el.... sotul zice: face mishto de noi..... Vlad sta afara, la joaca, cam 6-7 ore pe zi, micul dejun si gustarea le ia in parc.....
In continuare nu vrea sa vorbeasca, stie toate obiectele din casa, dar nu vrea sa spuna nimic, azi am aruncat 9 masini, nu se mai pot repara, la celelalte 7 incerc eu sa le pun cea de-a patra roata, ca tati este inginer si nu se pricepe [bang[ mi-am cumparat trusa de scule de ceasornicar, sa vad ce-oi reusi...

musette, gaia,dya, anca: sanatate puilor

clau geo: ma bucur sa te citesc din nou....Irina este o frumuste....

mimihoo: stabileste tu te rog o zi sapt. viitoare ptr jonctiune, pe 23 iunie vin "spaniolii"in tara si vor "nebunii"doua saptamani Transfagarasan, Delta.... etc

restul fetelor nocom, tzitziri, claudia, claudinna, 300, nerantula, nikolici,babyboy, didi.... de fapt pup toate, muuahhhh....

Mergi la inceput

moama...ce mesaj.... se vede ca-s "nescrisa", nu?

de fapt l-am inceput pe la 7

edit:
nerantula,300,tzitziri,babyboy si restul fetelor care alapteaza :ma in fata voastra cu alaptatul si marturisesc cu mana pe suflet: nu m-ar fi tinut nervii... asa ca vedeti-va de treaba in continuare fara sa tineti cont de cei din jur, intarcarea sigur va veni natural....si aici incerc o paralela tampita: Vlad nu a mai vrut suzi de o luna, pur si simplu nu a mai vrut-o si gata , degeaba i-o indesam eu ca sa-l calmez, a preferat sa fie nervos decat sa o mai ia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

felicic, bine ai revenit!
Eu in timpul zilei sunt libera de copil ... ca sa zic asa, intre 4 si 5 ma duc sa o culeg de la gradinita. Asa ca tot mataluta sa zici cand

Astazi cand am ajuns la gradinita Sofia mea plangea. Era afara la joaca impreuna cu ceilalti copii. Nu stiu daca ma vazuse ca vin sau nu. Mie mi se paru ca plangea de alt motiv. Oricum, am luat-o in brate, am alintat si mi-a pus capul pe umar si a stat si s-a "odihnit" nitel. Apoi cand s-a mai relaxat mi-a aratat copii si ce mai are pe acolo, tot in brate fiind. In rest toate bune, muci spre deloc, tuse ... spre deloc dar expectoranta bine, ca sa zic asa. Cred ca maine revin la Prospan.

Ada, ce-i First defence? suna a ceva imunostimulator .. asa este?

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

anamona cum a fost la pasapoarte?

ange sanatate Crinutei!

felicic imi pare rau ca s-a lovit Vlad la botic!
e tare amuzant tot ce spui tu acolo, cand insa imi face fii-mea diverse faza asemanatoare nu prea-mi vine a rade...poate doar seara dupa ce o culc si ma relaxez
parca tu ziceai ca ai o prietena care are o firma de bone, nu?
daca da, da-mi si mie te rog niste informatii, eventual un contact al ei pe pm, pentru ca am nevoie pentru o prietena.

mami de Maria si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Noi raportam una bucata enterocolita pe care momentan am tinut-o bine in frau, cu participarea extraordinara si neasteptata a Evei, in ciuda celor 7 scaune de azi. Sper ca si in zilele urmatoare sa fie colaboranta, sa reusesc s-o hidratez si s-o hranesc bine ca sa nu mai ajungem din nou la perfuzii.
Va pupam si va dorim noapte buna si linistita.

Mergi la inceput

andreutac: si sanatate!!!

Fetelor, prietenii mei au bona mia ca firma de bone, ii gasiti voi ca daca dau link-ul ma gandesc ca se poate considera reclama. Ce vreau sa va spun si sa va garantez sunt urmatoarele aspecte: EI (sot si sotie) sunt oameni seriosi, nu tzepari, angajeaza, fac teste psihologice,muncesc de dimineatza pana seara pentru asta, nu sunt genul de oameni delasatori, sunt corecti de la inceput pana la sfarsit. Apelati la ei cu incredere, ca firma, si daca bona aleasa intr-o prima faza, convenindu-va atunci, nu se incadreaza la standardele voastre, se vor stradui sa va alaeaga alta, cum sa va spun.... ei se poarta cum ar trebui sa se poarte orice firma privata (intr-o lume normala); va spun de la inceput care sunt drepturile si obligatiile voastre,discutati, vedeti etc... intr-un cuvant: sunt seriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

aoleu, andreutac-ule! Sa treaca repede!!!Eu la 2-a am fost mai relaxata ... un pic dar mi-a luat medicamentele si a baut si apa.

aaa, ca mi-am adus aminte de apa. vara-mea mi-a transmis ca ar fi mai bine sa fierb apa pentru Sofia .. apa plata ma refer!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput