Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 7
laureta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Carla isi sufla nasul, deci am scapat de aspirator. 3 zile au fost fff fluizi, ii curgeau, acum sunt grosi si cu siguranta au coborat pe trahee, de aceea tuseste saraca. Stodal ii dau si inseamna ca ... dureaza. Ma duc cu ea la doc acum sa o asculte iar la plamani, ma cam panichez in chestii din astea. Ea nu prea tuseste de obicei. Pup gagics ![]() Carla & mami |
Sinupret 15 picaturi X 3 oripe zi, multa sanatate
Nerantula spune:
Anca, ACC100 fluidizeaza mucii. Pentru tuse si la noi a mers Prospanul. Multa sanatate! 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
musettepink spune:
| citat din mesajul lui dyanira Ne-am intors de la dr.In sfarsit ne-a vazut dr in care am incredere si care m-a si linistit ca o sa fie bine copilu. Deci inca nu e trecuta de tot otita dar e mai bine continuam inca 5 zile cu Zinnat (in total 10 zile), vibrocil de 3 ori pe zi, ophtametasone N, Bronhicum elixir pt tuse(ca de dimineata a inceput si sa tuseasca) si dupa ce termina antibioticu, Xyzal 2 sapt. Deci...plec la farmacie sa le cumpar cred ca ma costa pe putin 100 ron.Xyzal mi-a spus medicu ca e scump in jur de 40 ron, antibioticu tot asa, siropu de tuse si el...Insa nu conteaza sanatos sa fie si sa ii treaca. Carla am vazut ca intrebai pt tuse.E fff bun Bronhicum Elixir e din plante noua ne merge f bine cu el sau Prospan.Asta recomanda orl-istu nostru plus aerosoli cu acc+ser.Daca vrei fludizare secretiilor merge f bine sinupret dar si asta e scumpicel si aerosoli cu ser fiziologic simplu. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Bina ca sunteti pe drumul cel bun!
Am gasit f usor opthamesone N si simplu,mai greu am gasit Xyzal,nu acum cand am avut nevoie asta iarna la bronsiolita.
Si noua pediatra noastra tot 10 zile de antibiotic ne-a lasat,mai avem pana duminica.
Sanatate!

de
Luca
gaia.nevia spune:
felicitari pentru pau nou, Daria...
ce fata frumoasa.
Am fost cu Teo la CMU, inca astept analizele, "la mana" n-are nimic decat febra foarte mare si un pic de ros in gat.
Ne-a dat Klacid pe reteta, in asteptare sa vedem ce iese la analize.
Pustiu a fost un erou, s-a uitat la toata procedura si n-a zis nici pis!!!! A zis doar uite o atza hoatza cu aripi, mi-a furat niste sange.
Vorbea de furtunasul si acul cu aripioare cu care se recolteaza din vena.
Am ramas masca si eu si doua asistente si doctorita. Si o tanti psiholoaga ca am folosit cabinetul ei din motiv de spatiu pe moment...
Pentru ce e Xyzal? N-am mai auzit de el.
Eu am luat First Defense si incep sa-i dau lui Teo in seara asta. Ma astept la chestii miraculoase conform prospect, altfel nu mai cumpar a doua sticla...
gaia.nevia spune:
Tocmai m-a sunat pediatra... cica ASLO ok, restul PCR, VSH, leucocite (?? parca) varza, clar antibiotic sa i-l dau si sa nu mai astept.
dyanira spune:
Ada sigur e o infectie daca ti-a zis clar antibiotic.Multa sanatate sa nu mai faceti febra.
Xyzal este un antialergic in principal.Noua ne-a fost recomandat pt rinita alergica pe care o are A.
Irina multumumim.Voi cum sunteti?Inca nu am ajuns dupa medicamente sper sa gasesc tot.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
musettepink spune:
Ada imi pare rau ca iar luati antibiotic...da macar dispare febra
Sanatate!
F tare pustiul,merita un premiu,o masinuta ceva![]()
Xyzal e cam la fel cu ketof parca.
Daria sa-ti fie de bine!
Diana noi suntem ok,nu prea am iesit din casa asa ca suntem varza cu capul in rest micutul pare ok,maine mergem la control si la repetat analize sa vedem daca s-au normalizat!

de
Luca
vdrag spune:
| Citat: citat din mesajul lui vdrag Nikolici avem escala in London Heathrow 2.35min, nu este nici foarte mult, nici putin. Cred ca este tocmai bine pentru a trece de la o poarta la cealalta si de a face check-inul daca nu va merge on-line. Daca caruciorul va merge la cala oricum, atunci nici nu ma mai complic cu acesta si voi ramane la ideea initiala de a atasa scaunelul ride-on-carry-on (http://comfortfirst.com/p-32436-ride-on-carry-on-chair-luggage-child-seat-for-airport-travel.aspx) de valiza de mana plus un rucsak de 50l pe care il voi avea in spate. Este singura solutie pe care o vad plauzibila la ora actuala. Tu ce parere ai de scaunel? Voi incerca sa intru pe site-ul lor sa vad care sunt locurile ocupate si pentru infanti dar nu cred ca am sa reusesc pana inainte cu o zi inaintea plecarii, zi in care voi putea incerca sa fac si check-inul on-line! mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008) Nu siu cum e Alissa, dar Karina nu ar sta locului inr-un astfel de scaun si tu de fapt de ce il iei?Poti merge cu geanta si copilul atasat in scaun sau poti folosi scaunul doar cand stai?Ca dc e asa nu te sfatuiesc sa-l iei ca sunt multe scaune in aeroport si mai ai ceva de carat in plus.Daca tot il iei fa probe acasa sa o obisnuiesti cu ideea, ca dc iti plange rau tre sa o dai jos, nu? Eu ziceam sa suni la BA si sa-ti faci rezervare de loc la infant seats, poate ai noroc si ai loc la picioare sa o poti lasa.Si da net ck in se face cu 24 unele compaanii 48 ore inainte. |
Nici Alissa nu sta locului si chiar daca sora mea mi-a trimis ceva in genul asta http://www.mypreciouskid.com/toddler-backpack-harness.html pentru a o tine sub control prin aeroport, scaunelul il iau tocmai pentru a nu ma mai cara cu caruciorul pliabil.
Avand in vedere ca valiza de mana are o pereche de roti, ma pot deplasa foarte usor cu Alissa stand in scaunelul atasat si m-am gandit ca poate indeplinii aceeasi functie ca si caruciorul, cu diferenta ca scaunelul se pliaza si il voi depozita impreuna cu valiza de mana in avion, fara sa mai fie nevoie sa alerg la banda de bagaje in Londra dupa carucior.
Am incercat scaunelul acasa si a fost incantata asa ca sper ca totul o sa fie ok. Voi incerca sa sun la BA pentru a face rezervare la infants seats cu speranta ca voi avea noroc si voi reusi!
mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)
gaia.nevia spune:
Care sunteti mai proaspeti cu analizele, noua ne-a iesit asa (scriu doar ce era in afara parametrilor) - poate va pricepeti careva sa ne lamuriti si pe noi...
Proteina C reactiva(test cantitativ) 59.9 mg/l
Limfocite %... 26.4
Monocite... 1.44 mii/uL
Neutrofile % 61.8 %
Leucocite(Wbc)... 13.88 mii/uL
VSH 34
Cam asta. I-am dat deja prima doza de Klacid, cat si prima doza de first defense. Nu mai are febra asa mare (undeva pe la 38, la mana asa).
Ma bag pe situl cu pastilute, sa vad daca gasesc first defense mai ieftin ca in Ro costa de mori si termini o sticluta in 8 zile.