Bobocei de sept-oct 2008 (290)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Laura, fff interesant articolul!!
zic sa-l punem pe blog, ca poate nu avem timp acum sa-l rumegam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Si eu zic ca merita sa fie pus pe blog.
Foarte interesant!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutare gagici!

Am si eu o rugaminte. Carla e in muci pana la brau si mai nou vad ca si tuseste. Doc mi-a dat Stodal dar nu mi se pare ca functioneaza. Febra nu, rosu in gat nu. Ce merge bine in situatii de genul, sa-i fluidizeze un pic secretiile? Pls

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Salutare gagici!

Am si eu o rugaminte. Carla e in muci pana la brau si mai nou vad ca si tuseste. Doc mi-a dat Stodal dar nu mi se pare ca functioneaza. Febra nu, rosu in gat nu. Ce merge bine in situatii de genul, sa-i fluidizeze un pic secretiile? Pls

Carla & mami

Are muci care nu curg deloc?
David a stat vreo 4-5 zile cu tuse.Mai ales noaptea era nasol pentru ca tusea din cauza ca avea ceva in gat pe care nu putea sa il elimine.
Am folosit doar Stodal si Colargol.Si a trecut cu timpul.La fel nu avea nici rosu in gat nici altceva..mai greu a fost sa asteptam sa treaca 'doar' cu Stodal si Colargol..

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

anca, eu cu Vibrocil am reusit sa i le mai opresc. daca are multi, incearca sa-i aspiri sa mai scape de ei.Dr. mi-a recomandat sa-i dau seara Aerius sirop, dar aseara am uitat si a fost ok doar cu Vibrocil. pentru tuse eu acum ii combin Eurespal cu Tussigrid de la Aboca.

Sanatate multa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Carla isi sufla nasul, deci am scapat de aspirator.

3 zile au fost fff fluizi, ii curgeau, acum sunt grosi si cu siguranta au coborat pe trahee, de aceea tuseste saraca. Stodal ii dau si inseamna ca ... dureaza. Ma duc cu ea la doc acum sa o asculte iar la plamani, ma cam panichez in chestii din astea. Ea nu prea tuseste de obicei.

Pup gagics

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Si eu pe aici..mai am un pic si termin..de gatit..of course..again...de data asta mancarica de cartofi si pui la cuptor. Mai ziceti si voi ce gatiti fetelor ca am nevoie de idei

Paula-Laura multumesc mult de raspuns..deja am downloadat programelul

Multa sanatate boboceilor bolnaviori!! Pupam puiuti de Andreutac, Anca, Ada sa scape repede!!

Diana tinem pumnii la doctor..asteptam vestile bune!!

AlexaM ma bucur ca samburelul este bine. Sarcina usoara in continuare!!

Andy.p multumim pentru articol

Ramo ai ajuns pana la urma sa iei analizele?

Nerantula nu pot sa zic decat. Toata admiratia mea pentru ca incerci tandemul. Uneori cand te citesc pe tine parca ma vad pe mine cu Radu...azi l-am alaptat in botanica

Noi am avut o zi superba..joaca la greu in botanica cu multi copilasi...termin de gatit..astept sa se trezeasca si o zbughim iar in parc.
O zi frumoasa tuturor..si fara muci si febra daaaaa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ne-am intors de la dr.In sfarsit ne-a vazut dr in care am incredere si care m-a si linistit ca o sa fie bine copilu.
Deci inca nu e trecuta de tot otita dar e mai bine continuam inca 5 zile cu Zinnat (in total 10 zile), vibrocil de 3 ori pe zi, ophtametasone N, Bronhicum elixir pt tuse(ca de dimineata a inceput si sa tuseasca) si dupa ce termina antibioticu, Xyzal 2 sapt.
Deci...plec la farmacie sa le cumpar cred ca ma costa pe putin 100 ron.Xyzal mi-a spus medicu ca e scump in jur de 40 ron, antibioticu tot asa, siropu de tuse si el...Insa nu conteaza sanatos sa fie si sa ii treaca.
Carla am vazut ca intrebai pt tuse.E fff bun Bronhicum Elixir e din plante noua ne merge f bine cu el sau Prospan.Asta recomanda orl-istu nostru plus aerosoli cu acc+ser.Daca vrei fludizare secretiilor merge f bine sinupret dar si asta e scumpicel si aerosoli cu ser fiziologic simplu.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ah am uitat sa va intreb ati gasit careva in ultimul timp ophtamtasone N???Medicul mi-a zis ca se gaseste greu si daca nu gasesc nici cum sa inlocuiesc cu Pivalone.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

M ati pierdut cu toate medicamentele pe care le ziceti. Noi am folosit doar prospan si stodal, daca nu tin cont de paracetamol si nurofen.

Am fost si noi ieri la orl, dr Balanescu. Ne a zis ca are polipi, din fericire nu caz de operatie. Probabil din acest motiv nu doarme bine noaptea. El ne a recomandat sa folosim apa de mare pentru curatat nasul, mai ales ca M stie sa sufle. Nu m a dus capul sa intreb daca e recomandata apa de mare si cand ii curge nasul.
Pentru curatat urechile, Anamona intreba parca, a zis sa punem cateva zile in urechi vitamina A uleioasa, sa acopar cu vata si la sfarsit sa ii fac baie pe cap; el zice ca o sa curga f usor secretiile. Incercam si noi varianta asta.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput