Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 10
angelynna82 spune:
Joy important e sa fie sanatos/sanatoasa

Nerantula eu iau acum in principal pentru raceala/tuse, vanatai/rani deschise si am gasit inca ceva pentru pureci si alte lighioane... avand si caine in gradina plus la cum se perinda pe aici animale...vreau sa ma simt cat de cat sigura.
Este fff important cum le administrezi...eu i-am lasat separat Crinei o lingurita de plastic special pt ele... nu le ating cu mana, administrez inainte/dupa masa cu 15"
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
noapte buna bobocime
, ne auzim maine mai pe seara
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
felicic76 spune:
ange:
si pe tine si pe Crin!!!!!
Capitol mancare:
mic dejun: cereale cu lapte, sandvich cu unt+ telemea+cascaval+ muschi de porc/piept de pui/sunca de pui/ mezeluri slabe bio de la targul prod, si care costa caruta de bani, iar dupa trei zile le arunci daca nu te sacrifici tu sa le mananci
pranz: ciorbite/supe de legume cu/fara carne, sarmalute in frunza de vita si ardei umpluti cu carne de pui sau vita, supa de rosii cu galuste, musaca de dovlecei cu pui, supa crema de brocoli ,cartofi frantuzesti, peste cu legume, pui(piept) cu legume, masline, orez
la desert Vlad vrea chec, cozonac, placinta, clatite facute in casa
in continuare scuipa ciocolata, nu-i place textura si nici gustul: i-am dat un ou kinder, sa se joace mai mult, l-a gustat si apoi l-a vomitat, a mai avut si kinder pingui, la fel, a scuipat
cina: mamaliguta cu branza/unt/smantana/ou, budinca de paste, orez/paste cu lapte, iaurturi cu diverse minuni: cereale, fructe, biscuiti
tzitziri spune:
A aparut si duaman Felicic
.M-am delectat aseara cu postarile dumneaei.
Observ ca si la Felicic si la Ada, desi povestesc uneori lucruri in esenta triste, stilul narativ ma lasa cu un zambet/ranjet pe moaca....Trebuie sa recunosc ce e de recunoscut
, chiar daca nu asta a fost intentia![]()
Sa avem o zi buna si luati de aici
si 
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Nerantula spune:
Neata!
Felicic, eu la radio am auzit ca putem raporta cazurile de falsi 'administratori' de parcari la 112, pentru a mai diminua astfel de cazuri ..
Ange, pentru tuse e ceva diferit decat kitul de raceala? Pentru vanatai si rani e vreun unguent? Unde vad si eu descrierea produselor?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
Nocom spune:
Neata,
Cum au dormit puiutii? Ada cate grade ati avut? 
Nerantula daca intri www.betterlife.com/brand.asp?brand_id=263" target="_blank">aici si dai click pe produs iti apare descrierea, ce contine si pentru ce e indicat....
Tati nostru e liber azi, caci ei au lucrat de boboteaza asa ca azi avem zi promisa de plimbarici si inghetata 

. Ne auzim mai tarzior!
aaaa, am uitat sa va arat ce portret in grafitti ne-am facut de 1 iunie!!! 
Nocom spune:
babytza lumi zicea ca vine 7 iunie, stiu sigur asta pentru ca m-am mirat atunci ce mult stau!!!
Si ma gandeam sa si noi catre/de la Tmisoara trecem prin Craiova, Slatina... si poate ne intalnim pe acolo... 
cristineescu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Intrebare pentru fetele din Constanta - in caz de urgenta, imi puteti recomanda la cine sa apelez (ziua / noaptea)? Multumesc frumos. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ada, poti merge linistita la Homeomed - vezi ca au site si nr de tel. Nu trebuie musai sa te programezi. In niciun caz la urgenta la spital ca e jale. Eu la ei am fost cu H si a fost tare bine. Nu am gasit inca medic care sa ne primeasca si pe noi ca cica nu ii mai plateste casa de asigurari. Consultatia e 50 lei.
Harri Alexandru (10.09.2008)Aici sunt eu, Harri, la motz
babytza spune:
Neata mamici 
Multam de cafea Oana
Azi am avut si noi trezirea mai ca oamenii asa, la 7.15...ca in ultimile zile numai la 6,30 si chiar 5 ne-a dat alarma ![]()
Ada am vazut abia dupa primul post cu plecarea ca ati modificat data. Si am uitat sa ma intorc la ce iti scrisesem initial 
feli puuuuuuuuup 

Angy la 10.30 plec in parc , le iau cu mine ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
Neatza. Teo e mai bine, de dimineata avea 38.1 / desi cam fierbintel la corp, termometrul o sti el ceva.
Peste noapte a fost destul de fierbinte, la culcare avea binisor peste 39 asa ca i-am pus novocalmin, s-a nimerit din fericire sa fie la fix 12 ore dupa precedentul. Nici vorba de dusuri, tremura tot si mi-a cerut plapuma mea sa doarma in ea.... Dar a dormit linistit pana dimineata (si eu cu el) pana s-a hotarat radu sa ne bage niste degete in oki.
E foarte gelos radu nostru... si face numai dracii.
Ii ia masina lui Teo, evident cea noua cu care doarme asta fericit... i-o fura noaptea din mana dupa ce adoarme... Teo si-o recupereaza cand se prinde, si inca, spre surprinderea mea, destul de non-violent + predica de rigoare... asta e a mea, nu a ta, o iubesc, nu vreau sa ti-o dau acuma, ia asta, sau asta (si ala micu nu si nu si urla si se tavaleste...)
Azi dimineata m-a dat jos din pat cu impinsu' cu trasu' papa papa, cocotei... la 7 si jumatate. I-am facut laptele si a baut doar un pic i-am zis ca de acum incolo nu mai pupa nimic de mancare decat cand zic eu, a facut asa doar ca sa ma dea jos din pat.