Bobocei de sept-oct 2008 (290)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
Ma bucur ca vi-a placur articolul,si mie mi s-a parut super interesant..puteti sa-l puneti pe blog linistite.

Clau am facut clatitele tale..au iesit

Ada d-ne ajuta sa scapati si de asta

Babytza si noi treze de la 6,30..l-am pregatit pe andy ca a plecat in excursie, aprins o vreme,ploua peste tot...

Feli,Ange ma bucur sa va citesc

Nocom distractie placuta azi..superb portretul

Oana Cand plecati??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, plecam maine la Bran si stam pana marti (ca facem 5 ani impreuna) si in concediul 'mare' plecam la sf lui iunie.
Am pus articolul pe blog

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna dimineata!
Felicic, cand povestesti de Vlad, parca vorbesti despre Lucia. Faza cu luatul dultilor de mana la noi s-a incheiat de ceva vreme asa ca poate se termina si la voi in curand.
Andreutac, bat-o vina de enterocolita!!! Spor la hidratare si rabdare ca o sa treaca si asta.
Mimihoo, apa plata ar trebui sa fie microbiologic pura asa ca fierberea nu prea s-ar justifica dar... poate gesesc eu. Oricum o fierbere nu strica.

Trebuie sa va las, azi sunt amandoi puii mei acasa si trebuie sa iesim afara. V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Oana, enjoy, si multi inainte. N-am vazut daca ai scris, il luati si pe pitic?

Mergi la inceput

Apa plata (minerala in general) contine saruri si minerale, in concentratie destul de mare. Prin fierbere se evapora din apa, deci creste concentratia, ceea ce poate dauna pe la rinichi.

Decat apa minerala fiarta, mai bine apa de la robinet, filtrata cu filtru de cat mai buna calitate, si eventual fiarta.

parerea mea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Oana, enjoy, si multi inainte. N-am vazut daca ai scris, il luati si pe pitic?

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Ada...eu nu concep concediu fara copil.Deci o sa mearga cu noi pana cand o sa isi poata stabili singur alte alternative (minim 10 ani probabil)
Dar nu as pleca nicaieri fara el...pentru mine concediile sunt in familie..de 3, 4 sau cati o sa mai fim.

Multumim pentru urari..nu stiu cand au trecut anii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Oana la cat mai multi ani impreuna si aniversare frumoasa...tot acelasi traseu a ramas??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Mda, si noi gandim la fel.

Sotul isi mai aduce aminte ca Teo ramanea uneori la buni peste noapte... dar de dormit eu cel putin dormeam la fel de prost, adica oricum ma trezesc noaptea si ma intreb cum e copilul, doar ca e mai frustrant sa nu poti pune mana pe el sa vezi cum e pe bune.

Mergi la inceput

Laura, multumesc.
Da, din pacate acelasi traseu..ca e cu nu stiu cat mai scurt si ca se pare ca e drumul mai bun.Dar trag de tati ca in septembrie sa venim prin Apuseni...duc tratative

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, Oana si distractie placuta!!

sanatate la bococeii bolnaviori!!
eu nu mai am timp de nimic, R vrea toata ziua in curte si nu sta locului o clipa
azi, desi eram cu ochii pe el, imi spuse: mama, Ava papa...si cand iid eschid gura...molfaia o piatra...
sa aveti o zi frumoasa!!

Mergi la inceput