Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 12
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Apa plata (minerala in general) contine saruri si minerale, in concentratie destul de mare. Prin fierbere se evapora din apa, deci creste concentratia, ceea ce poate dauna pe la rinichi. Decat apa minerala fiarta, mai bine apa de la robinet, filtrata cu filtru de cat mai buna calitate, si eventual fiarta. parerea mea...Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
"neatza!"
Asa este Ada, dar mie as ami s-a spus .. cica are amoniu si nitriti in cantitate mare. Asteptam s ane mai intre niste bani si sa ne luam filtru si sincera sa fiu abia astept ...
Cum se mai simte Teo?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Mimihoo spune:
felicic, draga, ma anunti tu cand poti 
poze Sofia
jurnalul Sofiei
gaia.nevia spune:
Teo a adormit in leagan... sper sa nu-i creasca febra iarasi.
Nu vrea sa manance nimic, a cerut insa lapte si i-am strecurat cateva cereale pe sub nas...
De unde sa se fi pricopsit el cu infectie bacteriana (nu conteaza de care, zice dr...

) dar ce rost are oare sa ma intreb... sper doar sa-i treaca fara urmari, mai tare decat Klacidul nu cred ca mai exista si inca o tura de antibiotic dupa ce doi ani n-a luat deloc nu stiu cum vine...
gaia.nevia spune:
am gasit biotics baby la prima farmacie din cartier in care am intrat, deci cred ca nu mai sunt probleme cu el...
doua plicuri pe zi, ne-a zis noua dr. si in prospect scrie la 3 ore dupa antibiotic - asta nu va fi posibil.
Daca bea 2 cani de lapte pe zi, ii dau la fiecare, altfel nu am cum sa i-l dau
anul trecut la kidex am primit mostre de enterolactis, destule pentru un tratament de 10 zile. N-am avut nevoie pana azi... si azi cand sa le caut... expirasera de anul trecut chiar!!!
Mimihoo spune:
dragul de el! sa-si revina repede!
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Ada multa sanatate.Si eu am gasit biotics deja i-am dat vreo 6-7 pliculete.Cred ca mai cumpar o cutie desi deja am dat o groaza pe medicamente.
Aseara am fost dupa medicamente la farmacie.Gasit toate in afara de Xyzal...Irina se pare ca ai avut dreptate.Farmacista a zis ca imi aduce la comanda pana marti e 39 ron unul.Oricum dr a zis sa il ia dupa antibiotic.Si antibiotic avem pana miercuri
Nu am citit decat ultima pagina ma pun sa mai citesc din urma si revin.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Va fac trimitere la un articol peste care am dat prin blogul Dianei (sling ro, celalalt bloc, cel cu povesti).
http://radicalunschooling.blogspot.com/2009/10/unerzogen-article.html
este foarte interesant, si poate raspunde intrebarilor "ce ma fac cu copilul meu care - tipa/se tavaleste/musca/etc"...
andreutac spune:
E a treia oara cand scriu mesajul asta
. Prima oara nu m-am logat, a doua oara m-am logat, insa cumva nu apaream logata. Whatever...
Eva e bine, zic eu. Febra n-a mai facut de ieri, aseara avea 37,7. Ii mai dau totusi antitermice la 8h pana maine dimineata.
E vesela, canta, danseaza, se joaca si ii turuie gura continuu. De mancat a mancat o banana, cateva imbucaturi de painica prajita cu cascaval si o supita de radacinoase cu pui. Lapte fara lactoza nu serveste decat in somn, si atunci numai 100 ml. Lichide a baut azi vreo 200 ml, plus supita care a fost mai mult zeama, sa zic 150ml. Caca n-a prestat decat de 2 ori, molicel. Cu toate astea, pampersul e aproape uscat
. Dr mi-a zis ca n-avem motive de ingrijorare daca ea este tonica si se hidrateaza. Totusi, mor de frica si sper sa n-ajungem din nou la perfuzii. Voi ce ziceti, o fi ok?
Nu reusesc sa-i dau saruri de rehidratare deloc. Humana Electrolyte nu vrea, prolyte nici atat. O sa incerc si Hidrasec, insa am vazut ca se dizolva intr-o cantitate maricica de apa, iar ei nu-i place gustul, deci nu cred ca o sa bea.
Mimihoo spune:
Electrolyt i-am luat si eu Sofiei dar l-am gustat inainte de a-i da ei... este absolut oribil la gust. Eu ii dau Sofiei Hidrasecul in 10 ml de apa (o seringa) si il bea. Este cu gust de vanilie parca.
Sanatate!
poze Sofia
jurnalul Sofiei
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Electrolyt i-am luat si eu Sofiei dar l-am gustat inainte de a-i da ei... este absolut oribil la gust. Eu ii dau Sofiei Hidrasecul in 10 ml de apa (o seringa) si il bea. Este cu gust de vanilie parca. Sanatate! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
Hai ca incerc si eu asa, cu seringa, poate merge. Oricum dupa-amiaza mergem pana la ei mei sa mai bage o portie de supa si poate inca ceva pe langa, ca am observat ca acolo mananca orice. Acasa o mai apuca si figurile din cand in cand