Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 13
musettepink spune:
Am intrat sa vad ce mai fac bolnaviorii,vad ca in mare sunteti ok,bravo,numai bine in continuare.
Andreutac daca bea apa sau orice alt lichid e ok,saruri nu am reusit niciodata sa-l conving pe Luca sa bea,am luat cred toate marcile din farmacie,m-au costat de m-au rupt si tot la perfuzii am ajuns:( dar poate Eva va bea macar hidrasecul!Sanatate.
Azi am fost si noi la control,pediatrei s-a parut urechea rosie si ne-a trimis la ORL care a zis ca e ok,ca arata bine urechile asa ca se pare ca suntem bine.I-au luat din nou sange sa vedem daca s-au normalizat toate cele pe acolo si nu pot sa nu-l laud pe micutul meu care a stat cuminte cuminte la luat sange,le-a dat pe spate pe doamnele de la spital,nu a zis nimic cand l-au intepat si desi ele incercau sa-l faca sa se uite in alta parte,Luca a stat cu ochii lipiti de manuta sa vada intreaga procedura
.Cred ca ii cumpar trusa de medic de jucarie ca deja cand vede stetoscopul si-l pune singur pe piept iar aparatul de ureche si-l baga singur in urechiuse
Ada eu bioticbaby-ul il dizolv in canuta cu apa,asa nici nu-l simte la gust si cica merge si in apa nu numai in lapte.De la ce agentie ai luat biletele la mare?aia de la hotel sunt ori prosti ori hotoamni asa ca vreau si eu o agentie ca deja ma doare capul.
oana multi ani inainte!Drum bun si distractie placuta!

de
Luca
musettepink spune:
mai vroiam sa va intreb:pt la mare se merita sa cumpar piscinuta?o folosesc la ceva sau o car degeaba?ma gandesc daca e apa rece cu ce apa o umplu?ca doar nu ma car si cu apa calda pe plaja nu??
Boboceii au stat cuminti in piscinuta si s-au jucat?chiar nu stiu ce sa fac.
de
Luca
iepurila spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui clau_geo Prima, prima revin cu mesajul anterior
iN bucuresti nu prea mai merge cu plicul direct la cresa, trebuie sa dai plicul la primarie, ca de acolo ii vine ancheta sociala acasa si dau verdictul de acceptare. Din cate am inteles merge cam cu 10 mil, insa eu nu am cunoscut pe nimeni la primarie si nu am dat nimic. asa ca atunci cand a venit ancheta mi s-a spus ca sunt cereri si de anul trecut nerezolvate si ca salariile noastre sunt destul de mari ca sa o putem da la o cresa/gradi particulara. Bafta multa sa reusesti, noi deja am cautat una particulara. Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina |
sarumana mult de info. am inceput si noi sa tragem niste sfori. va tin la curent.
ca noutate, (ca iar nu am mai intrat de cateva zile) a luat si gaza si sotul tusea mea magareasca. ca eu chiar speram ca macar gaza sa scape.
asa ca la prescrierea medicului e pe humex si aerius.
ce ma ingrijoreaza/sperie e harcaiala din gatutul ei. sper sa ne treaca repede si sa nu ajungem la antibiotice
va pup pe toate
tzitziri spune:
Duamna Ada, sper din tot sufletul ca luni sa fiti pe litoral si sa va bucurati de briza
Andreutac, eu zic ca e foarte bine daca se hidrateaza si daca e vesela!si cred ca temerile tale se datoreaza strict a ce ati patit in trecut...dar acum nu cred ca e cazul de ingrijorare: e vesela, mananca , se hidrateaza (ce bea daca nu lapte?apa?ceai?sucuri?)
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia neatza. vreti, aveti, dati, beti?eu pot sa fac si baie in cafea ca nu mai salvez nimic din noaptea trecuta in care Teo s-a decis sa faca vara, da vara bine, si m-a fericit cu-n 40 fierbinte delirant. Maine dimineata trebuia sa plecam la mare. ![]() ![]() ![]() Nu mai mentionez alea-alea toate platite ca nu mai conteaza... si bagajele facute... si avem si cort de plaja. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
oooofffff!!!
camicreata spune:
Buna fetelor.Ce mai faceti?Am vazut ca sunt ingerai bolnaviori
,imi pare rau.Noi nu prea am avut probleme de genul,dar mai bine sa nu fie.
O intrebare:mai este cineva care alapteaza?Io nu stiu cum sa fac sa nu-i mai dau.Cand nu-i dau plange ma si musca,cand nu vrea sa pape ca e satul ma pune sa scot sanul sa il mangaie il pupa,apoi sta cu capul pe el

.Cum sa fac?Daca ati trecut prin asa ceva va rog un sfat

.
pupik

http://picasaweb.google.it/camicreata24
andreutac spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Duamna Ada, sper din tot sufletul ca luni sa fiti pe litoral si sa va bucurati de briza ![]() Andreutac, eu zic ca e foarte bine daca se hidrateaza si daca e vesela!si cred ca temerile tale se datoreaza strict a ce ati patit in trecut...dar acum nu cred ca e cazul de ingrijorare: e vesela, mananca , se hidrateaza (ce bea daca nu lapte?apa?ceai?sucuri?) ![]() Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Da, sa stii ca ai dreptate. De cand am banuit sa de enterocolita e vb, mi s-a facut negru in fata ochilor si nu ne vedeam decat la perfuzie. Dar de data asta sper sa fie ok pana la capat.

babytza spune:
Ada imi pare tare rau ca nu mai scapati de febra 

Andreutac tin pumnii mami, sa bea printesa apica sa fie bine hidratata 

mussette noi am folosit cu succes piscinuta pe plaja. In cateva minute se incalzeste apa in ea daca e la soare, apoi o tragi sub umbrela. Oricum nu pui multa apa in ea ca face piciul baldabac
, asa ca nu sta mult rece 
Babytza si puii
Valentina
David
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui camicreata O intrebare:mai este cineva care alapteaza?Io nu stiu cum sa fac sa nu-i mai dau.Cand nu-i dau plange ma si musca,cand nu vrea sa pape ca e satul ma pune sa scot sanul sa il mangaie il pupa,apoi sta cu capul pe el ![]() ![]() ![]() .Cum sa fac?Daca ati trecut prin asa ceva va rog un sfat![]() ![]() ![]() .pupik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://picasaweb.google.it/camicreata24 |
Vai, ce dor o sa-ti mai fie in ceva vreme si pana la sfarsitul zilelor de momentele astea! Altceva nu-ti spun, fetele stiu de ce
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
babytza spune:
Sotul meu doreste sa ne mutam in Suedia , de tot. De 2 zile suntem in discutii sa incercam sa alegem cum e mai bine pentru noi.
Eu nu vreau sa plecam inca, as vrea sa mai incercam aici. Si oricum nu pot sa o las inca pe mama singura , nu ar putea sa aiba grija de ea. Sper din suflet sa nu plecam, chiar daca aici multe sunt de kkt, e totusi viata noastra aici,familia , prietenii de o viata.....Tina a plans cand i-am zis, mama a plans , tata a zis ca daca eu plec acum , mama se duce intr-o saptamana de dorul nostru ....
Incearca si el sa ne ajute sa iesim la suprafata, imi face salon frumos si modern pentru cliente, imi plateste cursul sa am diploma sa pot sa fiu PFA din septembrie si sa am firma pe numele meu.
Acum nu imi trebuie decat noroc si multa munca , sa ne mearga si sa nu plecam....Si sa ii mearga si lui la rulota, ca momentan munceste pe nasturi ![]()
Stiu ca acolo financiar ne-ar fi muult mai bine, dar nu pot sa renunt atat de usor la lupta si la tot ce am aici numai pentru bani. Fir-ar sa fie, mama lor de bani 
Babytza si puii
Valentina
David

Irina Alexandra (04.09.2008)
vreti, aveti, dati, beti?