Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
Oana nu pot decat sa ma bucur si sa va astept
Babytza am auzit deja din ce in ce mai multe familii hotarate sa plece si sa o ia de la cap...si sotzul meu a propus asa ceva,dar eu n-as putea,n-am curajul asta si cu doi copii dupa mine...tin pumnii sa iasa totul bine si sa nu plecati
Andreutac asa era si scutecul Alexiei in perioada de scaune dese..i-am dat hidrasec dizolvat in apa..nu a fost ff incantata,asa ca am renuntat,in schimb a abaut apa goala si supica de regim,plus lapteleHN
si sa scapati repede.
Musette ma bucur ca sunteti mai bine..plecati la mare??
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
musettepink spune:
Apropo de alaptat si intarcat.Luca s-a intarcat singurel,e adevarat ca si eu imi doream dar nu l-am fortat cu nimic,nu a plans si nu a cerut tzitzi deloc,pur si simplu si-a vazut de treaba lui in continuare.
De cand s-a intarcat este foarte tandru si vine si cere iubire,momente care inainte nu existau.Acum vine si ma pupa,ma cuprinde in brate sau de picior daca sunt in picioare.Cand ma vede fara bluza zice tzitzi si vine si ma pupa pe ele si pune capul dar niciodata,absolut niciodata nu a mimat ca ar vrea sa suga sau sa i-a sanul sa-l muste sau eu stiu mai ce,nu,pur si simplu vine si le pupa si apoi pleaca fericit in joaca lui.
Eu zic ca atunci cand sunt pregatiti se intarca de la sine,Carmicreata e f frumos ca te pupa,nu ai de ce sa-ti faci griji,asa isi manifesta iubirea.Cu muscatul mai nasol dar aici nu ma bag ca Luca nu a muscat niciodata.
In concluzie, zic ca se poate si intarcare lejera,fara plansete si suspine de nici o parte!
de
Luca
andy.p spune:
Dya
Andreiutzul sa-i treaca repede.
Clau va plac si voua pietrele???Alexia le aduna pe toate din curte de la maica-mea si le da cainelui sa le pape![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
musettepink spune:
Andy pupppppppppppp mare de tot!da asa am vrea da sa vad daca gasesc hotel![]()

de
Luca
camicreata spune:
Va multumesc fetelor pt sfaturi

.Osa vedem ce o sa mai fie,oricum m-am decis sa-l intarc.Nu mai pot noapte de noapte sa ma trezesc de 3-4 ori sa-i dau lapte.Apoi vreau sa-i duc patutul in cameralui sa se invete sa doarma singurel.Pana acum l-am tinut intre noi si f putin in patut,acum gata
.
http://picasaweb.google.it/camicreata24
angelynna82 spune:
am revenit si eu din treburi![]()
Oana
multi ani fericiti impreuna si distractie placuta
Laura, Feli 
Babytza
ici multi multi. Sper sa va mearga aici si sa nu fiti nevoiti sa plecati
Ada sper sa va treaca febra repede si sa ajungeti pe litoral
Andreutac stiu cum e sentimentul de frica

, multa sanatate. Crinei i-am dat Hydrasec, l-a acceptat fff bine, diolvat in putina apa cu canita
Nocom ffff frumos cadoul

, arunca cu niste inghetata p-aci 
Camicreata, tare frumos ca te pupa pe tzitzi
, lasa-l sa o iubeasca doar de acolo isi ia ce e bun
Apropo de alaptat: stiti ca a mea fata a vrut san doar 3 1/2 luni... ei bine de ceva timp, vine si le pupa sau char ar vrea sa suga, pacat ca nu mai e nimic

, foarte mult as fi vrut sa mai pape la tzitzi...frumoase vremuri

am bucatarit: ciorbita de perisoare si mazare (preferata Crinei
), mai devreme a dat gata jumatate de castron de ciorba
CLau offf, mare grija la pietre, Crina face ca Alexia lui Laura.... le da la catel sau le arunca in curte
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
300 spune:
Salutare,
Aproape am etrminat porcaria la care lucram, ma bucur de o zi de lancezeala, dar Anda a fost suparacioasa azi si imi pare tare rau ca nu reusesc sa ii anticipez si cele mai mici si mai tupide *pentru mintea mea de om mare) dorinte , ca sa fie si ea multumita. S/a suparat atat de tare in parc incat nici tzatza nu i/a trebuit iar pana recent asta era panaceul meu, fara ea recunosc ca ma simt dezarmata. :) (iata deci un nou asect, tzatza ca material didactic :)) )
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula iar experienta noastra de pana acum nu contrazice asta. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
din nerefericire pentru sotul tau nici nu o justifica. Majoritatea copiilor de varsta asta sunt exagerat de dependenti de mama si cunosc extrem de multe cazuri cand dependenta se pastreaza si la varste mari si zau ca n-are legatura cu suptul.
Nu e ceva rau iar eu n-o privesc ca pe o addiction ci ma vad ca o oglinda spre lume, fara mine inca nu poate face fata anumitor stimuli. Mi se pare, asadar, benefic ca mama sa isi pastreze in continuare disponibilitate pentru copilul mamidepenent, pentru ca el sa poata alege momentul separarii. Raluca, sora mea cea mica, a fost alaptata doar 3 luni; acum are 4 ani si tot nu accepta decat cu greu ca mama noastra trebuie sa plece si la serviciu. Mama si-a luat si zile libere pe tema asta, deci daca ea dupa 6 copii n-a vazut ceva exagerat in asta si nici tatal nostru nu s-a mirat (
Legat de alte aspecte, sa stii ca si sotul meu protesta acum putina vreme ca "nu (mai) sta copilul" cu el dar i-am adus aminte ca pleaca dimineata cand fata doarme, vine seara pe la 9 si, de cele mai multe ori, nu interactioneaza cu ea, nu verbalizeaza, NU O INGRIJESTE (decat exclusiv ce-i indic eu sa faca DACA o fac, ori mie asta mis e pare foarte important pentru copil, ei se simt in siguranta cu persoana care are grija de ei, ii schimba, ii hraneste; poate nu degeaba copiii care sunt dusi in colectivitate accepta mai greus a manance acolo), nu se prosteste, nu se joaca la nivelul ei, iar acest nivel este in continua schimbare, ma surprinde pana si pe mine care sunt literalmente lipita de ea.
El spunea nu, ca face asta, eu i-am zis ca in niciun caz ca... (urma un exemplu recent, de ex. "asa cum am facu eua cum 5 minute") :)) A inteles ce i-am spus si se conformeaza. Cand ii e lui comod. Cand vrea sa joace the west as putea avea si 10 puradei calare pe el, stii ce-ar face? I-ar lua in brate, s-ar aseza la calculator si mi-ar zice inocent ca ce, nu sta cu ei? :)).
Eh, va veni vremea cand fata va trage de el "tati hai sa facem/ sa dregem. Adevarul e ca, nestand tot timpul cu un copil atat de mic, e greu sa-i decodezi semnalele, ti se pare cumva inaccesibil si preferi sa-l lasi pe mana cui stii ca se descurca. Presupun ca daca as avea o cale de scapare (de ex nu as fi eu mama), as face cam la fel.
Acum nu vreau sa se inteleaga ca sotul meu nu sta cu fata, etc. Intr-un fel i-am fortat mana ca sa accepte si responsabilitatea asta pana a descoperit cata placere ii face, dar in general pot sa spun ca el, cel putin, a fost deschis la ideea de copil si a inteles repede ca nu e bibelou si nici un factor perturbator sau separator, iar asta ne-a ajuat mult pe amandoi. Am primit-o pe Anda in mijlocul nostru si cand doarme o contorsionam si radem de ea apoi picam si noi lati pentru ca fata noastra adoarme foarte tarziu.
Respectul meu fata de el s-a insutit de cand sta cu copilul meu asa cum o face si pot spune ca singurele lucruri din cauza carora sufar sunt momentele can simt ca disponibilitatea lui ar fi mai mica decat o astept eu. Discutiile de mai sus, cand apar, sunt de natura principiala si adevarul este ca fara asta nu am fi invatat niciunul nimic, nu ne luasem diploma in puericultura pana s-o avem pe Anda.
gaia.nevia spune:
ati disparut iar toate?
Dya, ce face Andreiutu?
Lumi ce-o face?
Feli, mi-era dor sa te citesc!
tzitziri spune:
Io's prin zona....cum mai stati cu febra?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
felicic76 spune:
buna seara!
m-am adunat de pe drumuri de-abia pe la 17 asa ca am venit direct acasa, in bucatarie, am prestat supa de rosii si un fel de ghiveci-mancarica de vara cu pui.
gaia: io sunt aici pentru urmatoarea jumatate de ora, pana vrea puiul mic la culcare 
mimihoo: iarta-ma 
pot sa te sun maine si sa n vedem marti la 15 unde vrei tu?

fetelor: voi aveti barbati care vor sa plece si mai stati????? al meu daca ar zice macar cu jumatate de gura asa ceva, eu m-as apuca de facut bagaje in secunda urmatoare .... la noi nu se pune problema

azi am avut un scandal monstru la o firma: un hostel se inchide si am dat preavize, oamenii se agata cu disperare de orice serviciu, asta dupa ce de sase luni au suportat micsorari de salarii, pur si simplu nu se mai scoate nici chiria, nu mai vorbim de utilitati si salarii si atunci boss-ul inchide pravalia si trimite 8 oameni in somaj.... se stia ca merge rau, oamenii au incercat si prin alta parte, au fost la interviuri si nimic....Nimeni nu mai angajeaza....
Asa ca la nivelul meu, extrem de mic, eu vad viitorul romanesc in negru......