Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 4

dyanira spune:
Ada multumim.
El nu spune ce il doare acum?Ca eu ma tot gandesc ce bine va fi cand A va vorbi si voi reusi sa aflu ce il doare si asa voi face conexiuni mai rapid.Macar sa spuna mama ma doare gatu, ma doare urechea, capu etc.
Desi...A a spus si acuma dar eu mama inteligenta nu mi-am dat seama.El imi tot arata de marti, miercuri urechea dar nu se tragea de ea nu plangea, nu mataia.Si cand eram in parc venea la mine si tot punea mana la ureche eu am crezut ca aude un zgomot ff puternic.Insa vineri seara a inceput sa faca febra si cand il intrebam ce il doare arata clar urechea.Asa ca inainte de a merge cu el la dr sambata dimineata stiam 99% ca are otita.Ca saracu spunea asa cum putea el ca il doare urechiusa.
De aceea ma gandesc ca Teo fiind mai mare poate reusesti sa afli ce il doare.
Si da si eu zic ca poate ar fi bine sa ii faci niste analize sa vezi cum sta.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mimihoo spune:
off, dya! Si la voi otita?! sa treaca repede sa nu-l mai doara! Sanatate multa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

dyanira spune:
Mimihoo da otita.
Azi am terminat 5 zile de Zinnat si mergem la control la orl-ist sa vedem daca mai continuam sau nu.Sambata cand l-a diagnosticat ne-a spus ca la urechea stanga e destul de rau.
Cand il intreb acum ce il doare nu mai arata urechea deci mergand pe mana lui A inseamna ca e bine
Diana

gaia.nevia spune:
da, zice ca il doare genunchiul, si azi noapte mi-a zis ca il doare rau capul... deci asa cum nu are nici simptome... altul decat febra... nici nu cred ca il doare altceva.
Deobicei zice ce il doare, destul de precis.

Mimihoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Mimihoo da otita. Azi am terminat 5 zile de Zinnat si mergem la control la orl-ist sa vedem daca mai continuam sau nu.Sambata cand l-a diagnosticat ne-a spus ca la urechea stanga e destul de rau. ![]() Cand il intreb acum ce il doare nu mai arata urechea deci mergand pe mana lui A inseamna ca e bine ![]() Diana mamica fericita de ![]() |
Slava Domnului! Va duceti la controlul de dupa, sa inteleg! Abia astept rezultatul!
poze Sofia
jurnalul Sofiei

dyanira spune:
Ah si am uitat sa va zic acu ma astept la altceva...
Ieri m-am intalnit cu o mamica de aici din spate din parcul mic unde suntem 5-6 copii si mi-a spus ca baietelul are varicela...Cam in cat timp pot aparea bubitele???
Diana

Mimihoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia da, zice ca il doare genunchiul, si azi noapte mi-a zis ca il doare rau capul... deci asa cum nu are nici simptome... altul decat febra... nici nu cred ca il doare altceva. Deobicei zice ce il doare, destul de precis. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi ![]() ![]() |
tare aiurea este sa nu stii ce are, de la ce mai exact! doctorul ce zice?
poze Sofia
jurnalul Sofiei

dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mimihoo
Slava Domnului! Va duceti la controlul de dupa, sa inteleg! Abia astept rezultatul! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
Va anunt cand ne intoarcem inapoi.Avem programare la 14,30.
Diana
mamica fericita de

andreutac spune:
Si noi suntem cu febra de noaptea trecuta: ( 39.2,38.8, iar inainte de somn scazuse.acum parca incepe sa friga din nou. Diseara vine dr sa vedem cum stam. Eu banuiesc ca e de la gatut, insa a avut si un scaun apos...sper sa nu o dam in vreo entrocolita.

ClaudiaH spune:
Ada, e bine sa investigati problema asta ca genunchii nu-i normal sa doar acaum. Adica eu ma duc cu gandul ori la dureri de crestere dar astea nu dau febra ori la reumatism poststreptococic desi nu prea am auzit cazuri la copii asa mici. E bine sa mergeti sa vedeti despre ce-i vorba. eu sper sa nu fie nimic dar nuse stie niciodata.
Nerantula, eu cand am contradictii legate de cresterea copilului eu ii arat litera cartii. Caut pe net, gasesc site-uri cu credibilitate, ma duc la biblioteca sau la librarie sii il pun sa citeasca. Sotul meu pretinde ca e un tip deschis la minte si daca citeste nu refuza informatiile. Asa ca pana acum la noi in casa eu am hotarat directia de educatie a copiilor. Mi-au folosit si discutiile in contradictoriu cu sotul deoarece cautand argumente pentru el mi-am intarit si mie convingerea ca e bine ce fac.
Ma duc sa culc mimunea mica si apoi ne ducem afara. O zi frumoasa!!!