Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 3

gaia.nevia spune:
Nerantula, tare greu trebuie sa-ti fie!
Vestile sunt bune vad, in ce priveste alaptatul in tandem. In ce priveste TG... poate ajuta sa te vada hotarata, relaxata si tare pe pozitii.
Asa cum esti rapida in reactii cand un strain se stramba (vaaai, mai e alaptat la varsta asta???) poti incerca sa fii si acasa. Asta e situatia, eu ma simt bine cu ea, take it or leave it.
Gruia sigur e fericit cu aceasta abordare in care tu ii permiti relaxata sa se refugieze la sanul tau.
(nu mai spun ca problemele cu burta pot avea si cauza psihologica, generata de incercarea de intarcare...).
Daca TG vede ca totul e ok din partea ta, s-ar putea sa priveasca altfel totul.
Daca te simte disperata si crede ca ajutorul cel mai bun pe care ti-l poate da e sa te convinga sa renunti la alaptat Gruia, nu se va opri sa incerce.
Asa sunt si eu cand sunt convinsa ca am dreptate, si insist, si insist frate...

dyanira spune:
Neata si de la noi mai tarziu!!!
Ada imi pare rau pt Teo.Bine ca ai reusit sa muti biletele.Unde aveti biletele la mare??De la ce crezi ca a facut febra mare??
Mimihoo poate si baietelul a provocat-o.Nu cred ca s-a dus fara motiv sa il muste.De abia asteptam poze de la serbare.
Sa ne tineti pumnii ca azi mergem la control la ORL.Am luat 5 zile de antibiotic sa vedem ce zice cum se prezinta urechiusele.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mimihoo spune:
Ada, ce bine ca ai reusit sa muti data biletelor, asa veti fi mai relaxati! Cum se mai simte baiatu'?
dya, nu stiu ce sa zic .. incep sa se vada caninii, inca nu s-au itzit, poate si de la asta. Pe mine ma musca din senin, e adevarat ca mult mai rar in ultimul timp, de aceea pun pe seama caninilor. Mi-a spus educatoarea "Missy" (cu toatele sunt Missy acolo) ca la masa s-a intamplat. Acu' stiu ca mai demult un baietel a facut-o sa planga la masa .. o fi acelasi ... nu stiu. Oricum, sper sa nu se repete figura orice-ar fi! Daa, si eu abia astept serbarea!
Nerantula,poate daca ai vb cu sotul tau despre ceea ce crezi, ceea ce ai aflat si ceea ce vrei, l-ai mai linisti si pe el. Nu cred ca daca se inderparteaza rezolva ceva, dimpotriva. Gruia are nevoie de el. Dar tu stii asta, de aceea iti propun sa mai vb cu el, poate iti va fi alaturi asa cum vrei tu.
Claudia, ce ai scris tu pentru Nerantula mi se pare foarte bine de stiut de noi toate, asa ca multumesc si eu, desi nu voi fi in situatia asta de tandem.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Nerantula spune:
Ada, nu e o problema majora cu TG, mi-ar prinde tare bine sa fie si el in gand si simt cu mine pe tema asta, nu face presiuni activ, dupa cum nici eu nu arat sau simt vreo disperare in legatura cu asta ... dar nu e armonie, daca intelegi ce as avea nevoie, eu sunt hiper-sensibila si orice privire rece ma influenteaza, in adancul sufletului, dar nu-mi schimba ratiunea. Deci, rational, fac cu alaptatul cum vrea Gruia si eu, nu ma poate obliga nimeni sa fac altfel, numai ca imi lipseste suportul ..
Si, ca sa va faceti o idee cat de departe sunt de acest suport, acum cateva luni imi spunea ca, daca alaptez si dupa 2 ani, 'vine cu politia la usa' (desigur, metaforic, ideea e ca in capul lui alaptatul unui copil care nu mai e bebelus e incestuos, poate chiar obscen). Nu, nu ma lupt cu asta, prefer sa il alaptez mai discret decat sa am un conflict deschis, pentru ca stiu sigur ca nu il voi putea convinge ca e altfel decat cum vede el, e perceptia lui personala, vine probabil de prea din adanc sa fac eu ceva ... din pacate nici psihologii de la noi nu sunt prea brezi pe topicul asta, chiar daca nu sunt impotriva, nu au instrumente sa faca lumina .. cel putin nu cei (2) cu care am atins noi subiectul asta, mai degraba l-au alimentat pe el (TG)
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mimihoo spune:
Nerantula, eu stiu un psiholog adlerian care te-ar sustine.
Ai nevoie de suportul sotului orice-ar fi. Deschide-i ochii cu o discutie linistita dar serioasa ... la mine functioneaza
poze Sofia
jurnalul Sofiei

camicreata spune:
Buna fetelor,am revenit si noi pe-aci.Ce mai faceti?
Cum sunt micutii vostri?O zi buna si poate mai revenim azi
http://picasaweb.google.it/camicreata24

gaia.nevia spune:
Teo acum are din nou 40 de grade fix atata pe termometru.
Bea apa minerala din paharul meu si se holbeaza la desene, mi-a cerut si un Pom Pote...
Sunt aproape sigura ca pediatra ne da augementin (sau ma rog, antibiotic)cum ne vede azi la 16... dar as vrea sa ii fac niste analize, ca nu prea e cuser, o tinem asa din martie, si in plus iar se vaita de dureri de genunchi!!!
Dya, tinem pumnii la control.

Mimihoo spune:
off, saracutul! iar genunchii? Auzisem de un doctor bun la Colentina, e de adulti. Daca vrei ma interesez cum il cheama, asta dac-o fi de la genunchi ...
Sanatate multa!
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo Nerantula, eu stiu un psiholog adlerian care te-ar sustine. Ai nevoie de suportul sotului orice-ar fi. Deschide-i ochii cu o discutie linistita dar serioasa ... la mine functioneaza ![]() |
Ma intereseaza. Discutia serioasa a fost, a fost chiar de mai multe ori, insa eu cred ca numai un psiholog bun poate debloca franele lui, in mod clar sunt unele care nu apartin ratiunii, ci unei incarcaturi emotionale, unei istorii proprii si personale pe care eu nu stiu sa o accesez ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si