Bobocei de sept-oct 2008 (290)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

july, nastere usoara si bb sanatos!

am citit pe diagonala si n-am retinut mare lucru ...

Sofia de dimineata s-a plimbat la budimex si s-au umplut coridoarele de urletul ei. Are Otita congestiva (or smth) ... stanga. Si eu care speram sa fie caninii. Nu mananca nimic ... i-am luat banane si a mancat una. Lapte ioc. Ii dau Klacid si niste picaturi facute la o farmacie din apropierea budimex. Ma bucur c-am fost pe faza si-am citit ce i s-a intamplat Luminitei si am si zburat la spital. Nu am voie sa fac nimic in casa decat sa stau cu ea, se tine scai de mine.

Va las, ma duc sa vad cum ii e temperatura

Sanatate multa!!
Multumesc pentru urarile de bine!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

July, DD ajuta sa ai nastere usoara, tu si bblina sa fiti sanatoase, sa te refaci rapid sa veniti acasa repede la Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Duamna Ada, va urez vreme buna si apa calda si muuuulta relaxare.

July, vara-mea a nascut anul tecut la regina maria (cezariaa) si s-a declarat foarte multumita. Tin pumnii sa se acomodeze bubulinele. S-ar putea ca bubulina mare sa simta brusc nevoia sa se exprime dupa ce o vede pe cea mica :) de gelozie sau din dorinta de afirmare, na.

Kllemi, am ras cu lacrimi. Da#539; de ce sa-ti fie domnule rusine, e copil mic, ce poti sa-i faci #536;)) Oricum cred ca era tare sa fi fost ala ultimul sezlong si lumea sa se uite cu jund #537;la el, ha, ce zici

Mimihoo dar pana la urma cum ati ajuns la spital, febra aia te-a pus pe ganduris au ce anume? Sper din tot sufletul ca nu o doare urechiusa. Stai cu ea si iubeste-o sa-i treaca mai repede, biata papusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ramo eu nu m-am gandit la asta...ca ar putea sa fie ala ultimul sezlong....situatia in sine a fost de coma...faptul ca ea sa asezat pe vine ca un om mare si a si facut...multa lume ar fi putut sa zica uite domne nu la invatat, sa zica ca vrea la wc...in fine...oricum a fost mortala

mimiho doamne.....bine ca ai fost cu ea si nu ai stat asa sa treaca de la sine.....oooffff saracutza ...sanatate muuulta

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

July, ce bine ca ai scris! De nenumarate ori m-am gandit la tine, nu mai stiam exact cat mai ai, m-am mai uitat pe mess sa vad daca apari Te inteleg perfect cu oboseala si cu grija pentru cum va fi dupa nastere, si mie mi-e inima cat un purice cand ma gandesc, Gruia si asa e numai lipit de mine, toate cele le vrea numai cu mami, deja ma gandesc ca bebelina mica va fi la mine mai mult la alaptat sau in sling, daca reusesc sa o fac neobservata, in rest la buni sau la tati ..
Nu stiu cat ai mai citit, dar si Gruia are un vocabular foarte restrans, de propozitii nici nu poate fi vorba, eu astept niste cuvinte mai mult decat monosilabe pentru next step, deocamdata avem numai: mama (cu var. memi=mami), tati, nani si cam atat, restul silabe care uneori inseamna cate ceva .. Despre surioara si eu incerc sa mai aduc vorba, nu percuteaza nimic, daca ii spun ca mami are o bebelusa mica in burtica, daca vrea sa o pupe, imi pupa cu nesat buricul, care a iesit acum in afara :), daca il intreb unde e bebe mic se arata pe el , e absolut indiferent cand ii arat alti bebelusi in carucioare si ii spun ca si mami va face unul la fel, deci nu, nu va fi nicicum pregatit, sper doar ca perioada de adaptare sa fie cat mai scurta!
Super-fain ca nasti la Regina Maria, as fi vrut si eu, dar e mult prea departe de posibilitatile noastre ..sper ca Municipalul sa fie mai safe decat CF2 ..
Nu stiu daca mai vezi ce am scris, oricum, iti doresc nastere usoara si o intrare cat mai lina a bebelusei in viata voastra, a tuturor!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Uof, Mimihoo, imi pare rau ca Sofie e bolnavioara Sper sa nu va tina mult si sa-si revina cat mai repede!
Ramo, am vazut pe unde v-ati plimbat, as fi venit si eu, daca stiam ...am eu pastilute de dinti daca vrei, ca la G nu au nici un efect
Kllemi, citind povestea ta mi-am amintit cum anul trecut l-am lasat pe G fara pampers pe marginea piscinei de copii, de fapt la intrare, el oricum facea kk o data la 4-5 zile pe vremea aceea, ei si fix atunci a facut vreo 2 maslinute, noroc ca l-am vazut la timp si l-am scos repede ... daca era altfel, altcum, era cam uratel momentul ... apa se curata mult mai greu

Mergi la inceput

Ada, noi am avut anul trecut o piscinuta mica pentru G, era usor de adus de la tarm cu apa, insa oricat a fost de mica, tot se incalzea apa foarte greu, aproape nu ne-a folosit ... ca atunci cand era cat de cat mai ok, plecam de pe plaja
Doamne ajuta sa scapati de febra si sa va simtiti excelent in vacanta!

Am vazut cheliuta de Dariuta, e simpatica foc asa, dar si abia asteptam sa vedem carlionti curgand in valuri, ca ai lui mami!
Pe Razvanel l-am admirat, iar si iar, cum ii spuneam si mamei, am sentimentul ca e de la odiseea din toamna lui 2007, nu 2008
Asa .. si Lucia si Stefan sunt doi copii superbi, care s-au distrat pe cinste in we, mi-ati facut o pofta teribila de biciclit, nu cred ca vom realiza vreodata, decat daca apare vreun serviciu de inchirieri biciclete pe aici ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ramona, o ureche care a devenit clapauga m-a pus pe ganduri si intre timp am invatat-o sa spune unde o doare. Si cand am vazut-o, am intrebat-o e-i cu uerechea ta, si mi-a raspuns Au! au! Si cum spuneam, bine ca am citit ce-a scris Lumi ca i s-a intamplat la fel. Am sunat dr. sa-l intreb la ce spital sa ma duc si mi-a spus :Budimex. Am fost si am avut dreptate, otita congestiva.
de durut o doare rau de tot, nu mai sta pe partea stanga cu capul, doar pe dreapta. Mi-a spus mama sa-i pun un prosop cald sau un prosop cu sare calda dar mi-e frica .. sa nu "coaca" infectia si sa faca puroi. Asa ca ii dau doar picaturile nazale si Klacid-ul si bineinteles, nurofen si panadol.
Mi-e tare mila de ea dar sper ca in 7 zile sa ne revenim ....

Seara buna! si multa sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula mersi muuuult, mai am un tub. Si ala trebuie sa fie pe undeva, doar era neatins (aproape). L-oi gasi, oricum daca vad ca am nevoie iti spun. Ma mir ca n-au avut efect, la noi foarte rar au fost momente critice cand am recurs totusi la nurofen, cred ca doua doze mici i-am dat in totald e cand am pastilele astea#537; in rest se calma repede. Chiar si ziua cand era agitata si am suspectat maselele s-a linistit bine. Poate G avea si altceva sau e el mai raud e durere#537; poti repeta doza daca vreodata mai aveti totusi nevoie de tablete. Si inca ceva, nu am reusit sa tin cotn de intervalul de 15 minute inainte sau dupa masa pentru ca fata la durere voia sa suga deci... Plus ca ii plac la nebunie si de cele mai multe ori vrea sa le apuce ea intre degete deci le contamineaza.

Legat de grupul de sprijin, ulterior mi-am dat seama ca am cam tacut din gura legat de el #537;i nici n-am apucat sa intru pe forum si nici la calc nu am stat cine stie cat decat cand am lucrat la amarasteanul ala de proiect. Experienta se va mai repeta, preconizez destul de des, acum cat este cald si poate va fi si mai aproape de voi. Peomit sa spun cand aflu.

Mergi la inceput

Mussette, super ca ati scapat de branula! ati mai sunat de pediatra care v-a spus sa asteptati? (curiozitate ) E drept ca mi s-a cam taiat macaroana spre ea dupa ce ati patit voi, mai ales ca am avut si eu un meci cu ea cand a fost gruia muscat de capusa si am vrut sa ii fac tratamentul lung, s-a opus foarte vehement, pana la urma i-am spus ca e copilul meu si eu decid, mi-a dat reteta pe cat a vrut ea si am fost la mai multe farmacii si am luat cantitatea totala de antibiotic ..e drept ca s-a informat si ea despre borelioza si mi-a dat un link de referinta, de la nustiuce asociatie medicala din US, noroc ca fix atunci gasisem si eu documentatia care contrazicea informatia din acel link, documentatie mai recenta si la fel de credibila .. in fine, nici un doctor nu va fi perfect pe gustul nostru, depinde unde ne atinge limitele ..

Babytza, ma bucur si eu de bucuria voastra alaturi de tatal tau si va doresc sa va fie cat mai usor in continuare! Cat despre plecat, eu acum muuulta vreme, cat ar fi fost mai usor de plecat pentru mine, tot pentru mama am ramas ( e drept ca atunci eram aproape copil, abia terminasem facultatea, nu am putut vedea in perspectiva, faptul ca sigur as fi putut sa o iau si pe ea la un moment dat, dar asta e) .. acum mi-ar fi din nou greu sa plec, sper din tot sufletul sa nu fie cazul ..

Andreuta, ce bine ca a trecut greul, convalescenta cat mai scurta!
Laureta, ce ati patit, mami, de faceti febra? Stanciu ce zice?

Mergi la inceput