Bobocei de sept-oct 2008 (290)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

July nastere usoara si bebel sanatos , asteptam cu drag vestea cea mare !!!!!

anamona la noi primul canin s-a lasat cu febra foarte mare si atat, parca un scaun mai moale. Si daca iti aduci aminte a urmat perioada aia groaznica in care nu a mers mai bine de o saptamana de ne-a bagat in sperieti. Asta pentru ca a avut frisoane saracutul... Tin pumnii sa va iasa repede si fara dureri

kllemi bine ati revenit. Imi pare rau de lovituri, sper sa nu mai aveti parte de ele

Mimihoo uooof , imi pare tare rau ca o doare asa de tare Saracutza de ea ...bine ca ai aflat din timp sanatate multa, sa scapati in 7 zile

mussette bine ca a scapat de branula Sanatate mamicule, sa nu mai treceti prin asa ceva

Roxiiiiiiiiii sa nu nasti fara sa ne anunti pup mamicul burtos si pe Mikul

Azi soricelul s-a distrat de minune in parc. A venit Angy cu Crinuta si cu surioara ei. A zapacit-o pe Alexa. Nu a slabit-o o secunda . A fugit mancand pamantul de el Nu i-a facut fata mititica Plus ca a pupat-o de a albit-o
Acum cred ca o adora si mai tare pe Crina care este " mult mai cuminte, nu urla asa de tare si nu o alerga ca David, ca el o face sa ii stea inima in loc " ...am incheiat citatul

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mimi, intreaba-ti medicul daca nu poti pune ceva picaturi in ureche, sunt solutii antiinflamatoare care calmeaza durerea,d e exemplu soutia auriculara (asa se numeste) (link www.farmaciiledona.ro/produse/sol-auriculara-cloramfenicol-biofarm-I1695.pdf" target="_blank">aici. Pe vremuri se numea solutie otica si o folosea si mama ea la copii. Nu pare sa fie nociva sau suspecta... Se pune doza respectiva apoi putina vata; intotdeauna sotiase incalzeste putin in mana sau deasupra flacarii de la aragaz. Mi se strange carnea pe mine cand mi-aduc aminte cum doare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramona, e drept ca nu am putut pune niciodata dispozitiile lui G strict pe seama dintilor, dar si daca i-am dat bilute cand m-a apucat, nu s-a schimbat nimic .. nu stiu daca am respectat timpul, sigur i le-am dat cu capacelul in guritza, problema e ca el le inghitea direct, nu le sugea, poate si de asta. oricum, nu ii mai dau decat de fun, ca si lui ii plac

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

a propos de homeopate, care este efectul la supradozare? Am prins-o pe fica'mea mancand din ele ca din cutia cu bomboane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Julyyyy ma bucur ca ne-ai scris despre voi,m-am gandit de multe ori la voi.Musai sa ne anunti cand nasti.Si eu zic ca e super sa nasti la Regina Maria,nu ai de ce sa-ti faci griji.Tin pumnii sa fie totul bine cu nasterea si cu Maia la vederea surioarei.

Mimiho eu cand ma doare urechea pun sare calda,o bag intr-un saculet si mi-o tin pe ureche si sincer imi i-a durerea cu mana,nu cred ca face rau,numai sa suporte ea caldura ca trebuie sa fie mai clda spre fierbinte.Sanatate multa.Uite Budimexul nu l-am incercat,in ce zona este?

laureta cum sunteti?

Ada poti duce piscina la malul marii,o umpli cu apa cu galetusa copiilor,apoi o tragi pur si simplu pe nisip pana la prosopul vostrueh ce zici te coafeaza?

Nerantula nu am mai vb cu pediatra aia,faza este ca dupa noi un alt copil din grupul nostru din parc s-a imbolnavit si au fost tot la ea(nu apucasem sa le trasmit deznodamantul nostru cu ea)si ca si la noi a pus un dignostic total eronat:(decat ca ei au fost mai norocosi si nu a fost asa grav ca la noi.Pe mine ce m-a deranjat cel mai tare a fost ca eu o sun si ii zic "doamna copilul face febra 39.5 intre cele 4 ore de antiremice.deja i-am dat novocalmin,impachetari,tot ce stiu,e moale si nu raspunde la stimuli...si urma sa-i zic sa-l vada....ea mi-a luat-o repede inainte si mi-a zis stai acasa pana maine,incercati sa scadeti febra cu impachetari si la ora 8 vine asistenta mea sa ii luam exudat faringian si eu vin la 8 jumate ca imi duc copiii la scoala,fara sa intrebe doamna bea apa,e vital sa nu se deshidrateze,doamna nu pot sa va vad mergeti la spital ca deja nu mai e de gluma cu febra asa mare,atat asteptam nimic mai mult....plus alta faza care demosntreaza ca e pe afara total si face PR cu pacientii nu medicina este faptul ca:Luca era sub tratament cu fier,cand am fost la consult o intreb "ii mai dau fier cat e bolnav?eu stiind ceva ceva,ea zice sigur,ce legatura are.pai zic am citit eu ceva...nu nu puteti sa-i dati linistita...la medlife cand ajung ii intreb pe aia a doua zi cand ma linistesc,fier ii dau ca e putin anemic.....raspuns:nuuuuuu,fierul nu se da cat copilul e bolnav,virusii se folosesc de fier ca sa se inmulteasca deci e total contraindicat sa dam fier copilului cat e bolnav.....plus o faza cu diagnostic gresit a mai fost la o alta tipa din parc dar am zis ca a fost o intamplare,culmea copilul avea roseola si ea i dadea antibiotic pt infectie cu e-coli dar tot asa nu l-a vazut cand a fost chemata ca trebuie sa-si duca /aduca copiii de la scoala...WTF,esti dr pediatru sau ce???basca stiu cat va taxeaza pe voi astia cu abonament la ea,nesimtit de mult.Acu chiar ma gandesc daca sa-i trantesc o plangere sau nu?nu=mi iese din cap gandul ca daca ma luam dupa ea,facea copilul convulsia acasa si nu la spital unde au intervenit rapid cu desitin si alte med ca sa nu faca edem cerebral.

Multumesc tuturor pt ganduri bune,eu ma simt in continuare prost,basca am facut si febra 39,4 plus frisoane.:(mergem din prost in mai prost plus ca ma mai apasa ceva f tare,cu cateva zile inainte sa ma imbolnavesc am avut contact sexual neprotejat cu sotul,nu eram la ovulatie dar nu ma stresam ca si daca ramaneam ne doream asa ca era ok dar acum deja gandul asta imi da frisoane,am luat antibiotic si paracetamol,plus febra facuta,ma rog din tot sufletul sa nu raman tocmai acum ca este o adevarata drama pt noie prea curand ca sa fac si test de sange iar dr mi-au zis ca daca mai asteptam la ce dureri am avut riscam sa ajunga infectia la rinichi plus oricum nu era ok pt o eventuala sarcina.nu pot sa ma linistesc....de unde sa stiu ca peste 2 zile ma imbolnavesc??????

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

a propos de homeopate, care este efectul la supradozare? Am prins-o pe fica'mea mancand din ele ca din cutia cu bomboane

Mamica de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

din ce am citit eu nu are nimic,depinde si ce a luat,apropo de beladonna si pediatra mea o considera periculoasa,daca a luat altceva cel mult poate sa fie agitata,asa am citit intr-un articol de pe net despre un copil care a mancat un tub de echinaceea, a alergat toata noaptea si atat.ce a luat?

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Io uit ca deschid DC ul, m am pierdut total pe FB ( amintirile ma chinuiesc)

Inisu e un pic mai bine acuma avea 37.4, sper sa fie ok miine. Oricum amandoua distrug casa si cu febra si fara e la fel

july nastere usoara

mussete noi merem numai la Budimex dupa ce am luat toate spitalele la rand.
Imi pare rau ca te simti asa nasol. De cand iei antibiotic si ce?
Despre ce doctor e vorba e de la Medicover?

mimihoo multa sanatate

babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Pe un prospect de la hyland's scria ca nu exista supradozaj de homeopate, ca oricate pastile ai lua o data inseamna tot o doza. Makes sense ca la ce concentratii au .

Musette era echinaceea homeopata sau naturista/din plante aka planta pulbere dozata in pastile sau extract plus excipienti cats a dea o pastila...?
Nu stiam de ce incep sa am draci, se aude o manea cu hauleli de-alea oribile ca am geamul deschis. In zona mea e liniste noaptea dar acum cred cas si-au pus vreunii latzul de gat sau boteaza sau naiba sa-i mai pieptene cu idioteniile lor de "cantece"; pe cuvant, cred ca si o poezie de-aia cu rima alba sau scrisa cu model - in care cuvintele formeaza un romb sau alte figuri - transpuse pe muzica in asa fel incat fiecare nota sa iasa la intamplare ar fi muult mai melodioase decat tortura asta sonora.

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neata si poftiti la cafea, ceai, lapte, pepsi!

Tocmai l-am dat pe Gruia afara, dupa ce nu am gasit crema de plaja , oricum o sa iau alta, ca asta de la babylove se intinde ff greu si el nu sta deloc! Am intrat si noi in faza cu 'nu', 'nuuuu', 'noooo' la aproape orice spunem/propunem, asta cand nu se blocheaza pe 'mami' , sper sa ne descurcam, deocamdata e mic si il mai pot lua in brate/imobiliza si presta, de exemplu imbracatul pentru iesit afara, ca solutia cu etalarea consecintelor nu tine, nu realizeaza ce inseamna asta, respectiv daca nu iese acum afara, mai tarziu nu se mai poate, ca va fi prea cald, asa ca trebuie sa spun ca el si sa-l oblig, in unele cazuri, sa faca asa cum gandesc eu ..
Mussette, multumesc frumos! Bine ca ati scapat cu bine pana la urma, stiu ca se putea si mai bine si inca iti vine sa bati pe cineva .. eu nu mai platesc abonament, am ales sa platesc fiecare consultatie atunci cand va fi cazul, nu se justificau banii pe abonament .. acum insa as vrea sa mai incerc si in alta parte ..are cineva o recomandare buna de medic pediatru in sectorul 3?
Laureta, ma bucur ca e mai bine la voi. Medicul de care vorbea Mussette nu e la Medicover, e pediatru particular, are o mini-clinica proprie.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
Multumesc ptr cuvintele frumoase

Sunt suparata,m-a sunat de la laboratorul de analize ,i-am facut Alexiei copropara si coprobacteriologi..i-a iesit E Coli O157 plus alte amestecuri de bacterii.Mi-a spus sai mai duc o proba de scaun..ea facea moale,da'a cum de 2 zile n-a mai facut deloc..plus ca-mi tot arata guritza,o doare ceva pe acolo si nu stiu ce

Musetteoff tin pumnii sa fie totul bine la voi

Lau voi cum sunteti???

Nerantulala voi s-au normalizat scaunele??

Julyyy cat ma bucur sa te citesc,te si nastere usoara

Mimi cum sunteti ??

Babytza,Ramo

Ada voi???sunteti mai bine??

anamona la noi a fost urat la caninul no2..da acum stau si ma gandesc daca de la el o fi fost:(((

Kllemi imi pare rau de lovituri,sa treaca cat mai repede

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput