Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 21
JulyMorning spune:
Remember me? ![]()
M-am gandit sa va mai dau si eu un semn de viata, sa nu credeti ca am dezertat. Suntem bine-merci, pe baricade cum s-ar zice. Mai avem un pic si ne inmultim, am niste emotii cat casa. Nu atat cu privire la nasterea propriu-zisa, ci la cum va fi dupa....![]()
Ne-am hotarat sa ne mutam la ai mei pentru cateva luni, sa am si eu un pic de ajutor, pentru ca sincer nu stiu cum as fi facut fata. Si asa am zile cand sunt obosita, de zic ca acu' nasc: copil, cumparaturi, macare, casa... si ditai burtoiul. Plus ca fuuuugim de soacra
. Asa ca de vineri bubulina e la mama si noi impachetam de zor. Adica tot eu, ca al meu cica are de lucru... 
Colac peste pupaza azi noapte la 10 eram la urgenta la Floreasca pt ca avea niste dureri in partea stanga care nu-l lasau de o zi si jumate. Si am ajuns acasa la 2 noaptea, cu diagnostic de nevralgie intercostala...
. Oricum, era funny, se uita lumea crucis la noi ca io burtoasa si tinandu-ma de sale si pacientul era el
.
In rest noi suntem bine, bubulina e o bubulina, nu vorbeste ea prea multe, face nazuri la macare - cat mai putin si legume si carne ioc - dar in rest super ok. Vorbeste pe limba ei, are un vocabular nu foarte impresionant fata de ce am citit pe aici, nu da nici un semn ca ar face vreun rudiment de propozitie, dar intelege absolut orice, este de o inocenta si o expresivitate de imi vine sa o mananc, e precauta si indrazneata, independenta si lipicioasa si ne descoperim in fiecare zi, putin cate putin.
Sunt putin "in limbo" pentru ca nu stiu ce sa inteleg din faptul ca nu are nici un fel de reactie la povestile mele despre surioara care urmeaza sa apara, despre ce foloseste burtoiul meu... nimic. Incerc sa nu insist prea mult, ii mai povestesc din cand in cand, incerc sa nu ii zic chestii de genul ca ea e cea mare si bebe va fi mic si va avea nevoie de atentie. In schimb fac "instructaje" la greu cu domnu' tata
care pana acum pare foarte deschis la propunerile mele.
Despre bebelina, se pare ca e bine, la eco la 35 de saptamani avea intre 2300 si 2600, se pare ca va fi mai mare decat Maia, care a avut doar 2650 la nastere. Eu voi naste pana la urma la CMU Regina Maria pentru ca dr mea s-a mutat de la Polizu tocmai la CF2!! Asa ca al meu a intrat in panica rau de tot, ne-am tot foit si intors pe toate partile si am zis ca asta e... speram sa fie totul ok.
Gata, ca m-am intins cat o zi de post.
Nu stiu daca o sa mai intru pana nasc, la ai mei la Mogosoaia merge mai greu netul, ca la tara
. Duamna Ada avand onoarea sa fiti prima in agenda mea de telefon, daca tot ti-am dat cel putin un sms aiurea, din poseta, ma gandeam daca imi permiti sa te anunt de eveniment, cand o fi cazul... 
Multa sanatate tuturor boboceilor bolnaviori si mamica Musette, sa va faceti bine si sa va bucurati de vara.
Inca odata, scuze pentru cearsaful asta
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
37+
kllemi spune:
july uuuaaaauuuuu...ce putin mai ai
...tin pumnii stransi sa fie bine
..si dupa..![]()
ada iti spun eu apa este super sloi....asa ca bine te-ai gandit cu piscina...nu cred ca o sa le pui cine stie ce apa....sau poate cine stie, so incalzi, pina ajunge-ti voi ![]()
![]()
Aaaaa....mai am una...azi dimineatza a cazut saracu copil din pat in timp ce dormea (din patul nostru, care este destul de inalt) direct pe parchet....m-am trezit atat de speriata cu urlete si zbierete ca nu puteam sa imi dau seama ce sa intamplat...evident si eu dormeam.....nu cred ca sa lovit, cat sa speriat...ca dupa aprox. o jum. de oara dormea la loc ![]()
....nu stiu frate, cred ca o sa pun paravane la pat...atat de urat doarme si atat de mult se suceste peste noapte...ca nu stiu unde sa ma mai iut dupa ea...o fi pe la picioare, o fi in capul meu...unde o fi??? ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
claudinna spune:
July, nastere usoara si recuperare rapida!!! sa ai o bebelina sanatoasa!!! chiar ca mai ai putin![]()

pusai poza cu puzzle-ul http://picasaweb.google.com/lh/photo/0mDwzxyF8OoSTHImtpZlIw?feat=directlink
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Ada, a fost azi reportaj de la mare si zicea lumea ca apa e cam rece...s-o mai incalzi sapt viitoare cat despre apa din piscina...ai fost totala!!! ma bucur ca Teo e pe drumul cel bun!! www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
apa ca apa, ca nici anul trecut n-au vrut sa intre in ea, desi era foarte placuta si calda.... VREMEA cum o sa fie?
gaia.nevia spune:
July, voi fi onorata sa dau veste despre voi cand ma anunti ca ai nascut 
Nastere usoara si sa fie totul bine!
gaia.nevia spune:
Claudinna, si noi avem asa, de la jucarii de lemn punct ro, tot cam atata a costat, au fost tare interesati de el pana au imbracat ursul (la noi e un urs) cu toate costumatiile si Teo i-a numit toate fetzele (trist, vesel, etc), apoi a cazut in desuetudine...
anamona spune:
july nastere usoara
va fi bine la regina maria o sa vezi.
ada vremea va fi frumoasa toata saptamana viitoare, pana la urma unde veti sta? si noi plecam joi, vom sta in neptun pana sambata apoi in 2 mai pana luni.
anamona spune:
ce simptome au avut puiutii vostrii atunci cand au iesit caninii?
thea ne-a tinut pe jar toata ziua cu puseuri de temperatura si cu o lipsa de dispozitie....
claudinna spune:
Ada si al nostru tot urs e
nu-mi fac mari sperante vis a vis de el...l-am luat asha, sa experimentez![]()
sa aveti vreme buna si sa va simtiti bine!
anamona, parca si R a facut febra la canini si kk moale sigur!