Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
'naseara!
nikolici, deci plimbi frumoasele pe la munte?! sa aveti relaxare!!
Nocom, poate ca Daria are parul ff cretz...de obicei acest tip d epar da impresia ca ar creste greu
oricum, de al cosmeticiana mea am auzit, ca de ce tunzi mai des un par, de aia se intareste radacinasi creste mai repede, mai viguros, deci nu-i chiar poveste cu tunsul
eu ma chinui de o luna sa-l tund pe R care are niste plete....si in seara asta avem operatiune eshuata...efectiv nu stiu cum sa procedez, ca urla de mi se sfasie sufletul si se zbate...nu poati sa-l tunzi cu forta...pur si simplu nu am gasit inca formula magica...
Laura, chiar ca e seducator Andy al tau, ar nici cu Alexia nu mi-e frica
pe tati ce l-ati taiat asha?![]()
R al meu a inceput sa faca mofturi la mancare, mi se pare ca nu mai are asha copanele...mananca dar numai ce vrea, cand vrea.."Ava nu pace! Ava nu via! Nu pace papaaaaa! Nu pace ciobitaaa!"
i-am facut analizele sapt asta, in sfarsit si spre surprinderea mea, le are bune...ma asteptam la lipsa de calciu si fier, cum a avut in iarna, insa sunt ok.
sa-l las in pace?
mananca de ex de dimineata bine...apoi la pranz ia 2 lingurite de supa si seara un iaurt, ceva...
sau, nu prea mananca dimineata...mananca supa la pranz si seara mofturi...
laptele il bea, mai ales cel de dimineata...seara il cam sare, il fac degeaba
a inceput sa intrebe: "mama, ce faci?" sau "unde e tataie?"
cand sa ma duc la baie, ma ia de mana si-mi zice: "cu mine!!"...![]()
gaia.nevia spune:
La Dorelu se vede clar cat a contat tunsul. A facut un par des si sarmos, foarte frumos.
Radu are parul mai moale, dar incepe sa i se aspreasca si lui.
Pe Radu l-am lasat sa stea in picioare la chiuveta, si ori ca se uita in oglinda, ori ca se juca cu apa sau cu periutele de dinti, si-a facut de lucru singur pana am terminat noi doi cu tunsul, aruncand masina stanga mami - dreapta tati.
De vreo doua saptamani a devenit baia un cosmar. Nu mai vrea sa stea jos. Credeam ca numai cu dorel am probleme la spalat pe cap, iata ca si Radu la fel face, urla pana se invineteste si vrea sa stea in picioare.
Trebuie sa-i gasesc o pozitie, ca altfel nu ne intelegem...
Lui Dorelu iar ii creste febra.
claudinna spune:
Ada, jos palaria pt cum rezisti! si tin pumnii sa fie bine Dorelu'!!!
la R nu mai merge parca nimic...azi am chemat si un nepot si l-am tinut pana pe la 21...sa stea cu el la tuns...nimic!!
asta e...sper sa-mi vian vreo idee stralucita..daca nu...mai astept sa fie el intr-o pasa buna sau sta asha toata vara, sa transpire
babytza spune:
Seara buna mamici 
Azi l-am adus pe tata acasa, dar numai cu invoire, luni merge inapoi la spital. Se pare ca nu avem alta solutie, trebuie sa faca zilnic perfuzii pana la operatia urmatoare. E fericit ca este aici cu noi, o lua razna acolo ca de 4 zile era singur in salon. A stat cu noi in curte la gratar, ce mai, boierie acasa ![]()
Ada sunteti mai bine ? A mai facut febra azi ? 
Mussette nasol rau cu infectiile urinare
Vai de tine, sper ca acum esti mai bine
Te pupacesc 

Mimihoo vad ca nu va lasa deloc febra asta 
Sper ca deja e mai bine si nu a mai facut azi deloc 

Claudia exact la asta ma gandesc si eu, ca daca Doamne fereste ne intoarcem aici dupa un an-doi, o zapacesc de tot pe Tina. Stiu ca acolo ne-ar fi foarte bine si am avea tot ce ne trebuie, acolo statul te ajuta (ca cetatean vorbesc) am avea casuta noastra , am avea cel putin strictul necesar , fara sa ne gandim ca poate luna asta nu avem bani de facturi sau de mancare. Mai e si soacra acolo, care evident ne-ar ajuta foarte mult. Plus ca orasul e frumos, avem marea la 10 minute de noi...
Dar cum as putea eu sa plec acum si sa o las pe mama singura ???? Asta ma retine cel mai tare in clipa asta. E drept ca mai am si alte ganduri , mai sunt si alte lucruri la care ma gandesc cu jind si pentru care nu as pleca. Insa viitorul nostru ar prinde culoare acolo destul de repede si as renunta la ce am aici mai usor stiind asta.
Dar mai intai sa vedem cum e mama. Si inca mai sper ca o sa ne mearga aici , daca muncim mai mult amandoi. Trebuie sa se poata ![]()
Feli maica sa ma scuzi pentru aseara , dar al meu soricel furase punga cu fistic si indesase vreo 3 in gura cu tot cu coaja
Nu mai stiam cum sa i le scot , ca ii cam placeau ![]()
![]()
![]()
Laura mortal Andy cu cactusul 
Nu am vazut poze, filme dar imi imaginez ca Razvanel recita o poezie si e mortal ca de obicei
Iar puii mici ai Laurei sunt deliciosi de frumosi 
Iar am net-ul in pioneze si nu vreau sa imi fac nervi, sunt prea obosita pentru asta ![]()
Va pupacesc si va doresc o noapte linistita, fara febra si fara probleme 
Noi azi-noapte am avut concert pe la 3 ..cred ca a visat ceva urat , ca tare greu l-am linistit ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
laureta spune:
Ne inscriem si noi in randul bolnaviorilor. Biancu e ok dar Inisu frige rau. Numai febra, mda
Azi zicea in masina ca i este greata si hai sa treaca greata mancam o inghetata![]()
Biancu e teroare. Vrea sami pun la calculator toata ziua Elmo, Miki Mauuuu si Poioio ( Pokoyo)
. Era teroare cu Inisa acuma si ea. In curand ne luam fiecare PC ul lui sa stam linistiti![]()
claudinna pupam vorbaretul fromos
La noi eu sunt Laula si tati e Coiel ( Cornel)
Inisa a fost Iaia acuma e Ina
andy ti am admirat frumosi, mi se par foarte inalti amandoi
nicolici sa sti ca pe Inisa n am tunso deloc si uite ce par are, si mie mi e mila de parutzul bebelinelor![]()
nocom pupam ochisori lui Daria 
mussete multa sanatate
Ada uf febra asta
, multa sanatate
. Noi cred ca renuntam la mare deocamdata :(
claudinna spune:
Laureta, TB m-a luat la faza asta![]()
sanatate lui Inisu'! sper sa aveti o noapte linistita!!
io speram ca daca cresc...nu mai fac febra...
300 spune:
Salutare,
Am fost azi cu Anda la grupul de suport pentru alaptare din parcul Izvor, a fost foarte fain si muuulta lume si ma bucur din tot sufletul ca am ajuns.
Camicreata, in primul rand
felicitari ca inca mai alaptezi. daca nu scriai desre intarcat, zau ca nu scriam nici eu acum i ma bagam la somn cu d-ra. Incearca sa-l lasi in pace pe Sebi si zi slava domnului ca mai suge. Mai multe putem discuta pe privat pentru ca aici cred ca am facut lobby pentru alaptare in zeci de capitole si cred ca deja am plictisit tot auditoriul care oricum e in proprtie zdrobitoare intarcat de-acum
si, nu in ultimul rand, intra pe blogul de la semnatura si pe http://atasatlasanulmamei.blogspot.com, de unde poti gasi multe resurse care explica de intarcare ghidata de copil si nu de mama. Orice-ai alege, mult succes din partea mea si sper sa fie ce este mai bine pentru voi amandoi.
Babytza si eu vreau sa plec si pe mine nu ma va tine absolut nimic in loc, as lua si mama si soacra si toata tarla de frati dupa mine daca ar trebui dar as pleca si as rupe-o cu tara asta in doi timpi si trei miscari. Si nu cred c-o sa ma mai intorc nici in vizita, ma oripileaza parcarile pline de puradei care cer spaga si spaga care e mai presus de lege si oamenii care arunca mizerie pe strada si asculta manele in autobuze si imi spun mie "buna blonda" numai asa ca sa se afle in treaba. A propos de asta am fost "interpelata" si in tari straine dar macar a fost amuzant si de bun-gust, niciodata nu m-am simtit o bucata de carne buna de intors pe toate partile. Daca tu simti ca mai ai ce face aici iti doresc sa mearga nu bine, ci super bine si sa nu regreti o clipa ca ai decis sa ramai aici.
babytza spune:
Neata mamici
Dau cafea
si pepsic
si ceai de toate felurile pentru doritoare 
Nu va spun ca ne-am trezit la 6.30 ca ne invidiati ![]()
![]()
![]()
Ramo si eu as lua-o pe mama in mod normal, insa nu se poate in situatia ei. Ea e pe tratament asigurat de Casa de Asigurari. Daca ea nu mai e caz de urgenta , fiind deja spre bine
nu ar putea sa obtina nimik in alta tara. Cred ca iti aduci aminte cat ne-am chinuit sa obtinem aprobarea pentru tratamentul asta nou ( care este 10900 ron - 2500 euro la 3 saptamani, deci exclus sa il putem plati din buzunar )si cat alerg in fiecare luna sa il gasesc in farmacii...
Asa ca mai asteptam si cu asta sa vedem ce facem din toamna cand termina Herceptinul.
Laureta sanatate Inisei 

Cu asa tratament , mi-ar fi si mie greata in masina ![]()
![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Neata!!!!
Dam noi o cafelutza azi
dar si un
!!
De vre-o 3 saptamani Daria nu se mai trezea sa bea lapticul de la ora 7, ci il bea direct cand se trezea la 9. Astazi e deja a treia zi cand se trezeste la 6 juate 7 sa bea lapticul si a poi la 8 e in picioare....
Acuma agsit sa se joace cu niste trenulete si camioane care fac muuuuulta galagie si nu stiu cum s-o prostesc sa ia altceva ca o sa trezeasca toata casa care inca
!
Va dorim o duminica excelenta si copilasi sanatosi!!!!
Nocom spune:
na, ca s-a bagat babytza in fata si a facut cafeluta mai calda, dra eu am pepsi mai rece
Deci noi inca stam bine cu trezitul la 8..atunci sper macar sa ramana asa, sa nu ajungem la ore mai mici...![]()
babytzule pup soricelul!! hai, si pe tine!!

laureta si crezi ca febra de la tratatment i se trage?? Chiar asa reci erau pastuletele alea??![]()
Ada maine plecati la mare, nu? Sper ca astazi sa scapati de febra asta si sa aveti un concediu asa cum va doriti!!!