Bobocei de sept-oct 2008 (290)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata si multumesc de !! e taaare buna
iau si o gura de de la doamna Nocom, sa-mi revin rapid, desi am dormit neintoarsa

la noi a plouat rau aseara...nu stiu cum mai intru azi in gradina..si lasasem si eu iarba sa se ususce, s ao pun pe sub capsune...acum e varza!

babytza, bien ati facut ca l-ati luat acasa pe tatal tau!! ma stiu pe mine, 3 sapt in spital...aproape singura in salon, sau mai mult singura, capiam! am luat-o pe mama de cateva ori sa doarma cu mine...asta ca se putea..
sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata,

Claudinna eu reussesc sa-l tund pe Luca,de fapt sa-i fac orice cu Pocoyo,daca se uita la pocoyo nu zice nici pas,facem de toate,deja cand pronunt pocoyo se bucura si incepe sa zica "Cuca Pocoyo"( CUca=Luca,asa isi zice el).F dulce Razvanelul!

Andy un pup mare pt o familie frumoasa,iar Andy a fost mortal cu cactusul

Laureta tin pumnii sa scapati de febra,si noi ne batem pe calculator mai ales ca al meu laptop nu mai vrea sa se conecteze la router si suntem toti calare pe calc lui tati

Ada inca aveti febra?

babytza bravo pt distractie,azi o sa facem si noi gratar si o sa am si eu parte in fine de un tort de ziua mea

Astazi am scapat de branula,Luca e foarte fericit si zice "Cuca pacu" adica Luca parcul,saracu cred ca ii e f dor,nu a mai fost in parc de 2 saptamani.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, multam de cafea si pepsi, le iau pe toate, Crina mea a dat trezirea la 6

Musette, Ada, Laureta, MImihoo multa sanatate

Laura ti-am admirat copilasii, mai da' ce frumosi sunt

Crina se striga Ina, galben=gaben

Si a mea e toata pe calculator, inchide/deschide monitorul sau pc-ul, arunca cu mouse-ul, tst e pt palme....

tre sa ies, ne pregatim de intalnire cu soricelul si mai tre sa fac si putina curatenie

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Noi suntem bine, cred ca greul a trecut, continuam cu regimul, hidratare si Debridat. Analizele la rotavirus si adenovirus au iesit negative.
Dorel, Sofia, Inisa si Irina, mami de Luca, va dorim multa sanatate!

Sunt singura (am trimis gaza in parc cu tati) si cica-mi fac de cap cu o supa de vita, de regim evident, strans prin casa si butonat pe net. Cred ca ma bag totusi si la o baie binemeritata.
Va pupam si va dorim week-end cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Am intrat scurt sa va las poze de ieri. Doar cateva ca n-am avut timp sa facem mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cum stau bebei cu febra?
Noi ne am setat la 39.2 orice i as da scade pina la 38.6 si cam intro ora poc peste 39

Mergi la inceput

laureta, sanatate!! trebuie sa scada! e testul rabdarii cu febra asta..

ClaudiaH, super distractie!! imi plac si cadourile pe care le-au primit!!
iar Lucia m-a terminat cu independenta ei la baie!!
inspirata de voi l-am pus si eu aseara pe R la wc, pe reductor si a stat cuminte, a fost ff incantat
acum vreo luna, cand i-am luat reductorul, nu a vrut sa se urce, i-a fost teama, cred
nu a facut nimic inca, dar perseveram la el tot olita e de baza

am inceput sa caut si eu scarita din aia cum aveti voi la wc, mi se pare super

aly_c, povesteaiu ca Sebi face pipi din picioare?? ati scapat de pampers?? scuze, nu am citit cu atentie in perioada aia!
daca ai putea sa ne mai spui pasii

Mergi la inceput

musette cred ca R se sperie de masina...nu-l mai intereseaza absolut nimic in jur cand o vede...il apuca groaza

acum a venit din camera (unde dormea): "colata nu avem...." (nu avem ciocolata) ce o fi visat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Am intrat scurt sa va las poze de ieri. Doar cateva ca n-am avut timp sa facem mai multe.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

foarte frumos inaltatorul cu reductor, iar gaza e tare scumpa pe toaleta cum sta ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

creste creste da cum se opreste?!?! 39.7 si total moodiness...
belladonna n-am prin casa... novocalmin i-am pus. what's next?!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

am citit ca vrei sa ii dia belladonna si vroiam s ate sfatuiesc s anu ii mai dai. o perioada eram si eu pentru ea insa am vorbit cu medici si cu farmacisti si m-au sfatuit s anu ii mai dau deoarece este toxica si in multe tari s-a interzis deja. Tu faci cum crezi, insa eu te sfatuiesc mai repede sa-i dai oscilococcinum ca e mai safe. Pupici si sanatate multa

Mergi la inceput