Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 17
Nocom spune:
Mai, eu nu vesti din astea vroiam sa aud de la voi, Ada, Mimihoo, musette....
Sper sa scapati repejor si sa va bucurati de vremea bestiala de acum!!! 

abe, claudinna multumesc 
claudiaH ce fain!!!!! 

Distractie placuta astazi, sa aveti o zi cel putin la fel de frumoasa ca cea de ieri!!!!

Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Poezie- poezie www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Ce dragalas e!!!!!!!

claudinna spune:
si pt cine nu stie, noi locuim in "Cacacal"...ca sa nu mai spun ca pe mine la cheama "Coida'
si pe tac'su "Gulel"
(el e ceva mai norocos)
ClaudiaH spune:
Ne-am intors. Pfuiiii, ce caldura!!!!
A fost fain. Cu Stefan a fost ok, cu el ne-am inteles de-acasa ca are voie sa-si aleaga 3 distractii si in plus ne-am dat toti in roata mare. Lucia s-a multumit cu o runda de pescuit rate si cu una de carusel. Surprinzator de bine caci la cum o cunosteam eu pe fi-mea ma asteptam sa urle la fiecare din distractiile disponibile. Cred ca datorita multimii si zgomotului a fost mai speriata putin si a stat linistita in caruciorul ei si a studiat totul in jur. A fost fain ca am prins participat la unul din proiectele capitalei culturale europene. (Ruhrgebietul e anul asta capitala culturii europene). Proiectul la care am participat noi suna cam asa: la anumite ore pe parcursul zilei de azi se canta simultan in mai multe locuri. E vorba de cca zece mii de participanti si nu stiu cate coruri. Chiar cand ne-am dat in roata mare au venit cateva persoane de la organizatoric, ne-au impartit fluturasi cu versurile cantecelor si am cantat si noi ca toti cei din jur la ora respectiva. Interesant.
Acu' ma duc sa citesc o carte cu Stefan cat doarme Lucia si apoi iesim cu totii cu bicicletele. Asa ca ne revedem maine la cafea (cu voi imi beau cafeaua zilnic: si de dimineata si de la pranz). V
claudinna spune:
ce frumos, ClaudiaH! si mie mi-a palcut tare cand Sibiul a fost Capitala culturala europeana si mi-a parut rau ca nu am putut sta acolo mai mult in perioada aia...
ca bine zisasi de
, acum pun la foc runda a 2-a
andy.p spune:

Alexia doarme asa ca intru rapid sa va pun cateva poze ,am fost in parc azi,aven si noi vreme buna
:
http://entertainment.webshots.com/photo/2204653550104517296akMUPU
Clau
nazdravanul,cat e de scump!!!
ClaudiaH bine ca v-ati distrat ,ai doi copii cumniti foc![]()
Musette,Ada,Mimi multa ,multa sanatate voua si boboceilor
Alexia mai nou umbla cu ciorapii lungi lasati pana la glezne,ce distractie pe ea![]()
Andy s-a intors aseara din excursie cu un cactus,pe care a decretat ca-l uraste,el si l-a cumparat
,l-a intepat in mana si la fund
,cand s-a asezat din greseala pe el![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
nikolici spune:
andy.p ce familie frumoasa am vazut!!!Cat de blondutza e Alexia!
clau eu nu pot sa vad filmuletul postat de tine, caci nu merge la Breaza mereu, presupun ca istetul de Razva iar vine sa ne uimeasca.Sa va traiasca!
nocom si pe voi v-am vazut acum ceva zile dar of course ca ma iau cu altele si uit sa scriu.
Eu una nu sunt de acord cu fetitele beculetz, ma doare sufletul cand le vad asa, sa nu crezi ca te cert acum
, eu m-am luptat cu toate morile de vant, a se citi familia si pretenii, cand a facut Karina 1 an cu traditional ras dupa taierea motului...ntz ntz.
In concluzie Daria este frumoasa oricum, dar pe mien tot ma doare sufletul.
in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
Seara buna,
Laura ce scum e Andy cu cactusul lui!
In prima poza mi se pare ca Alexia seamana fff tare cu Andrei, in altele nu mi s-a mai parut...
sa-ti traiasca minunatii!!
nikolici stiu despre ce vorbesti si eu simt la fel. Insa eu am o maare prblema, caci Dariei nu-i creste parul DELOC!!!! Ea inca are parul de 5 cm, fara s-o tund deloc de la motz pana acum, si atunci a fost tunsa numa de forma....Acum am tuns-o asa ca sa pot sa-i fac zilnic masaj la pielea capului cu ulei de ricin, si poate incepe si el sa creasca...
Eu abia stept sa aiba parul lung, sa-i fac moatze si codite....

Asa ca, suferim impreuna! 
ClaudiaH spune:
Andy.p, m-a vrajit flacaul tau. O sa rupa ceva inimi cand o fi mare daca n-a inceput deja. Parca seamana cu tine. Iar faza cu cactusul e tare de tot.