Bobocei de sept-oct 2008 (290)
Raspunsuri - Pagina 16
Mimihoo spune:
Ada, ma bucur ca i-0a scazut febra .. a Sofiei a crescut, ca sa zic asa
Felicic, daca mi-e Sofia in regula pot veni, dardaca azi-noapte a debutat infectia cred ca 3 zile stam lipite. Sa avd cum se comporta, oricum cat timp are febra nu o duc la gradinita.
De ieri de cand am luat-o a fost ciudata. A plans cand a vazut ca o mamica a venit sa-l ia pe un baietel ... si cand m-a vazut pe mine mi s-a lipit si a pus capul pe umar si a avut nevoie de ceva timp sa se reculeaga. Apoi pe drum. Cand o luam la 12-1 ii dadeam suzeta sa adorama, acum fiind ca doarme la gradinita nu i-o mai dau ca n-am de ce. Ieri a plans aproape tot drumul ca vrea suzeta, chiar sprer final aproape ca urla. Cand am ajuns acasa a vrut in brate si am stat cu ea pe mine 1h 1/2 pana a venit taica-su, chemat de mine mai devreme, sa-i facem baita. Ce baita, ca Sofia adormit pe mine pana la 9. S-a trezit s-a jucat cu taica-su, i-am dat laptele cu tinctura de propolis is inapoi somn. El a szis ca nu i-o fi bine de doarme atata si in plus, vrea sa stea pe mine. Pe la 1 pun mana pe ea, si frigea. Estimez intre 39 si 40. O iau langa mine, pun novocalmin, deja ii dadusem panadol inainte de culcare, ii dau nurofen, prospan, dau aerius, pun vibrocil .. pana dimineata i-a trecut. Cand tusea plangea. Banuiesc ca i s-a inflamat gatul ... ooof! M-am saturat sa-l sun atat de des pe doctor si sa fiu clienta farmaciilor!
Am sa-l sun sa vad ce antibiotic imi da ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
ClaudiaH spune:
Babytza, legat de plecarea din Romania pot sa-ti spun un singur lucru: daca plecati numai pentru bani nu ramaneti acolo si daca nu ramaneti n-are sens sa treceti copilul prin toate aceste schimbari. Banii au pacatul de a nu ajunge niciodata, indifernt cati sunt iar daca singurul lucru pentru care pleci din tara sunt banii in scurt timp vei vedea ca oricum nu-s destui si te vei intreba de ce ai pelcat. Noi suntem plecati de 4 ani din Romania si iti spun din toata inima ca nu m-as mai putea intoarce acolo desi mi-e dor de familie si de prietenii ramasi acolo. Insa noi am plecat din cauza noua chiar ne placea aici, din cauza ca nu mai reuseam sa ne adaptam la stilul de viata din jurul nostru si am vrut sa le oferim copiilor nostri un alt start in viata. Eu zic sa stati si sa discutati bine motivele pentru care vreti sa plecati sau nu, puneti-le pe hartie si vedeti ce decizie luati insa ganditi-va biiine de tot.
musettepink spune:
Neata,clientele sunt bolnave![]()
Pe mine sa ma culeaga cineva de pe fundul butoiului:(
Dupa ce ca ieri mi s-a imflamat o amigdalita,nu m-am mai plans pe aici
,azi- noapte a fost de cosmar,am facut infectie urinara si am avut niste dureri de m-am tavalit pe jos,plus frisoane si usturimi,a fost ingrozitor.Azi am fost la dr si s-a confirmat,infectie urinara,antibiotic scrie pe mine si pt gat si pt infectie.Nu am mai avut niciodata asa ceva dar nu-mi inchipuiam ca ai asemenea dureri:(M-am saturat de atatea boli,inrai sotul,apoi Luca acum eu,ce avem frate,cine zicea ca e abonata farmaciilor?!
Ada cum sunteti?mai face inca febra sub antibiotic?e normal?Puppp mare!
Mimihoo si voi?imi pare rau!
ma duc ca azi clar nu sunt o companie placuta!
de
Luca
musettepink spune:
Babytza si eu zic sa iei in calcul o eventuala plecare,nu e vb numai de bani,e vb de viitorul copiilor si de ce nu si al vostru,plus voi aveti un mare avantaj,soacra deja acolo deci are cine sa va indrume,nu sunteti singuri pe lume, apoi cetateniile sotului si copilului.stiu ca e f greu dar la ce vremuri se anunta...
de
Luca
Mimihoo spune:
musette, sanatate multa! eu ziceam ca sunt abonata farmaciilor ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
ClaudiaH spune:
Ada, Mimihoo, offf, offf, nu se mai termina cu febra si la voi... Nu pot sa va spun decat ca va tin pumnii sa treaca. Legat de gradinita, o sa fie din ce inc e mai bine, orice inceput are nevoie de timp ca sa fie digerat asa ca multa dragoste, multe imbratisari, atitudine pozititva si nu peste mult timp o sa i se para cel mai natural lucru din lume.
Subscriu la lista cu copiii foarte dependenti de mama cu toate ca nu mai alaptez demult. Asa e Lucia. Stefan a fost mult mai independent dar asa a fost firea lui, n-are legatura cu ceea ce facem noi. INsa incet incepe sa se mai desprinda.
Ieri am stat toata ziua in gradina cu copiii. Au dormit la umbra magnoliei amandoi. Stefan nu doarme la pranz de la 2 ani jumate dar ieri era asa palcut la umbra si am citit la umbra pana cand a adormit. Apoi am pus apa in piscinuta gonflabila si s-au balacit pana seara (au fost 27 grade la umbra ieri). N-am avut aparatul foto cu mine dar... au fost minunati; am avut una din putinele zile in care copiii mei au fost minunati in prportie de 90%. Azi ne ducem in oras si apoi dupa amiaza incercam un traseu cu bicicletele. Asa ca v-am pupat, paaa!
gaia.nevia spune:
Musette, sanatate multa si iesi din butoi. V-am mai zis odata ca nu e loc, si apoi nu-i frumos sa comentezi deciziile patroanei asa una-doua!
Mihaela, multa sanatate Sofiei. Pacatoase virozele astea.
Nu stiu daca e normal sa mai faca febra sub antibiotic... dar a luat doar 4 doze (deci 2 zile), a 4a doza a fost azi de dimineata.
anamona spune:
sanatate multa puiutilor bolnaviori!
pe scurt si despre noi, am fost la pasapoarte in noul sediu din pipera, sunt vreo 5 ghisee deschise iar coada medie/ghiseu e de maxim 2 persoane.
dar avand in vedere ca majoritatea persoanelor de la coada sunt formate din familii cu copii, timpul de asteptare e maricel.
noi am avut numai 2 adulti in fata dar din cauza ca in birou erau deja 2 parinti + 2 copii am stat cam vreo 30 de minute pana am intrat.
apoi cu peripetii cu tot, am mai stat inca 30 minute: thea ajunsa in fata aparatului foto, a inceput sa planga si ceara la bebe afara.
Functionara i-a dat jucarele, apoi am chemat o fetita de afara sa vina sa o tina de manuta, a mai aparut si un baietel de la alt ghiseu sa o incurajeze, sa stransese acolo o gramada de lume pentru ea, toti dornici sa o inveseleasca. Dar...nimic. Asa ca am lasat persoanele de dupa noi sa intre si am plecat la o partida de tzitzi. Evident ca asta a functionat, Thea s-a inveselit si i-au facut o fotografie frumoasa :).
anamona spune:
apropo de locurile de infanti, noua cei de la tarom ne-au spus ca sunt cele din primul rand de la economic, randurile 4 sau 5 in functie de configuratia aeronavei.
la tarom se pot rezerva locurile chiar din momentul rezervarii, e drept pot aparea modificari ulterior daca se aloca alta aeronava intre timp....
claudinna spune:
sa scapati mai repede de fabra asta!!
musette, un tantum ai incercat? pt gat...
sanatate multa!! Lucas e bine?
Mimihoo, sanatate si voua!! si rapid, ca vine serbarea!
ClaudiaH, ce frumos! cred ca ati avut o zi superba!
babytza, greu tr sa fie sa iei o asemenea decizie! dar daa te ajuta sa-ti faci cabinet, e altceva! bafta multa!! ce mai face soricelul??
Nocom, am vazut pozica de 1 Iunie! suuuper!
am citit printre randuri...v-am zis ca R zburda toata ziua prin curte si nu-l pot scapa din ochi. azi am chemat un nepot sa se joace cu el, sa pot face ceva...am taiat iarba din livada (pe unde se joaca R), ca era cat el de mare...ieri am tuns-o cu foarfeca, azi cu o secera...dar mai aaaam! le-am scos toboganul si s-au distrat, s-au jucat f frumos, nu i-am mai stiut de grija chiar asha.
acum l-am culcat cu chiu cu vai, ca voia sa se duca : "dupa eeeel!, aieeeshhh! (Raresh)"...
ieri am cules capsunele si le-am pus intr-o galetusa de smantana, cu capac. a dus-o el pana in bucatarie la mamaie si i-a spus ca i-a adus :"capsune" in "galeata". era tare mandru cu galetusa in mana
oricum, cat am cules eu, el a driguit toate straturile le acolo...
Oana, multumim ca ai pus articolul pe blog!! l-as fi pus, dar efectiv nu am avut ragaz