Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
Oanaiacovita da, stiu! De fapt pe cutie scrie 3 sapt de la deschiderea cutiei.
Dar, Justina are m mult? si nu i-am dat de cand s-a nascut ci cand a implinit 1 luna.
Rebiana chiar ma gandeam azi la tine.
babyangel am vazut pozele, sunt frumoase.
Am vazut intr-o poza ca ii turna apa (sau aghiasma, ca avea si busuioc) in cap? Nu l-a bagat in cristelnita?
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
rebiana mi.e dor de tine, sa pui poze cu rozalia cand ai timp
miria tine.o tot asa
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
child spune:
MIRIA sa-ti fie de bine, pai cu atatea bunatatzuri, cum sa nu te infruptzi?
BLUEKIDOO dar ce balerina aveti voi acolo? E superba micuta si nici mama ei nu e mai prejos.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Doamna mama lui Codrin, baietelul e de insurat? Ca frumusel mai e! Of...si nu am poze de la botezul Petalei inca, desi l-am facut pe 23 mai, abia la sfarsitul lui iunie a zis fotograful ca ni le da. Si noi care vroiam sa-i aratam lui Codrin ce shic am fost:) (ps:si tu mamico ai aratat super, nu se vede ca ai atat de multe kg de dat jos, cum te plangi) Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family |
Cori , raspund cu intarziere din cauza netului, si nicidecum ca nu ar fi Codrin interesat de Petala ta dulce Deci el este de insurat si asteapta pozele de la botezul printesei..si inca ceva..si nick name-ul se potriveste ca eu ii mai zic " Pedala" ca toata ziua pedaleaza...
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Fetele cu mai multi copii am o intrebare, care este valabila si pentru cine lucreaza in domeniu si stie. Ca o paranteza sotul e genul are se uita in curtea vecinului cand e vorba de plozi. Deci, care stiti daca e rau sau bine ca nu stie sa citeasca, socoteasca, respectiv numere, sa scada si mai stiu eu alte chestii de inceput, ca Dami, care n-a mers anul asta la gradi e oricum in urma, dar le cam stie. Ideea e ca barbatul meu e amarat rau ca alti copii stiu sa adune si sa scada si sa scrie, iar fii-sa nu. Dami are 5 ani si jumatate si inca nici la pregatitoare nu e. Mai sa fie! Eu abia la scoala, in clasa intai am invatat toate astea si unele chiar m-am chinui cu ele. De la asta mi s-or trage ponoasele in viata! Ma rog, atata cat stiti ziceti-mi cat de rau e ca Dami e .... codasa la facut adunari, scaderi si chestii de-astea. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Miria eu una te admir ca ai lasat-o sa se bucure de varsta ei su ai inceput sa ii faci capul calendal de pe acuma..Crede-ma ca va recupera f. repede si va fi mult mai interesaata la scoala...
Lucas al meu s-a plictisit enorm in cls I-a si chiar si a II-a si s-a invatat sa fie neatent in timpul orei. Din pacate, nici in ziua de azi nu l-am mai putut determina sa fie atent
Cori, uitasem sa iti spun ca , poate nu se vede ce ascund sub rochita, dar sunt vreo 12 kg in plus
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nibi_niki
I-am facut si eu o propunere dar se pare ca nu vrea sa-si dea baiatul de langa ea.Posesive mai sunt mamicile astea de baietei MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....9KG |
Niki, sa nu crezi ca nu am vazut propunereaSi e clar ca va avea harem bebe Codrin ca nu ar putea sa o refuze pe frumoasa Maria Doar c netul asta m-a terminat psihic zilele astea si am cam uitat ce am mai citit!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
miria_cristina spune:
Fete, da' stiti ce bine ma simt cu burtica satisfacuta?
Chestia e sa nu se transforme in obicei si sa bag pe sub nas frecvent ca acuma, ca eu tot trebuie sa slabesc si inca mult, cam 15 kg.
ROXANO - Sa nu razi, fata, de mine ca-ti urez sa faci la fel.
dayanara spune:
miria daca alaptai nu discutam :) dar asa tre sa te cert, nu de alta dar sigur te simti mai bine cu kg date jos decat dupa ospatul care ti l.ai tras
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
miria_cristina spune:
ROXANA - Reao!
Deja am mustrari de constiinta si tu mai pui gaz pe foc.
Sa ma vezi zilele urmatoare ce categorica o sa fiu.
Cand o sa ma apuce foamea si poftele, cu o mana o sa ma intind dupa ele , iar cu cealalata o sa ma flagelez sa nu ajung.
Bumbitza spune:
Nafi, Bluekidoo pt urari pt bumbitza mea, m-am tot tinut sa zic.
La multe lunite sarbatoritilor de astazi! Sa creasca mari si frumosi!
Multumesc fetelor care mi-ati raspuns ref la adormit bb... La mine adoarme la san, dar cum o pun jos zici ca o pun pe ace, iar apoi daca o iau iar in brate incepe sa planga si atunci nu ramane decat sa stau sa-i bag suzi in gura... De 2 zile e mai bine, adoarme mai repede. AM citit intr-o carte ca e gresit sa credem ca un bb daca nu doarme in timpul zilei va adormi repede seara, din contra va fi f iritat din cauza oboselii. Deci cred ca asta a fost si la bebina mea.
Si-am mai incercat o chestie, i-am pus o bluza purtata de-a mea sub cap (cu grija insa ca si-o poate trage pe fata, trebuie fixata cumva, daca va bate gandul sa incercati) si vad ca functioneaza, e mai linistita.
Azi e mama la mine iar, sotul e plecat la peste cu baietii, am zis sa-i fac o bucurie ca e destul de stresat cu jobul si ma ajuta f mult si acasa, desi imi sare mie tzandara mereu ca mi se pare ca se misca-n reluare. Castelana ai dreptate cu ce spui ref la sotiori, voi incerca sa am mai multa rabdare cu el, stiu ca-si da silinta sa faca toate cum trebuie...
Va pup, nu stiu daca mai intru ca ma ia maica-mea la rost Pupicei tuturor!
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#