Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
dayanara spune:
miria m.a impresionat dami
despre litere parerea mea e s.o inveti daca vrea ea...
mie personal imi pare rau poate ca nu l.am scos mai des afara cand eram gravida, ca nu m.am jucat mereu cu el, dar nu pot decat sa ma felicit ca l.am lasat singur sa.si caute joaca si asa si.a dezvoltat enorm imaginatia si nu numai, e cel mai bun lucur pe care l.am facut
am vazut copii care au stat parintii gramada pe ei sa.i invete sau sa se joace si acum cand se vad singuri sunt pierduti si tre sa stea cineva musai sa se joace ca altfel nu stiu incotro s.o apuce
ivan oricand gaseste ceva de facut, si carpa de la bucatarie o ia si.o baga jumate in chiloti jumate afara si face pe bucatarul in legea lui
litere a invatat cateva la computer, pt ca.i plac pozele cu litere si ca sa si le caute a invatat A X O etc, le baga in google si cauta imagini...
eu n.am de gand sa.l invat nimic decat ce.mi cere, nimic referitor la litere sau in legatura cu asta
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
dayanara spune:
anca frumos botezul codrin e mai intreg, adica frumusel tare
miria eu tocmai am bagat o punga mare de conopida congelata cu maioneza...dar daca nu mai mananc nimic pana diseara nu se pune
vladi ai terminat toata inghetata? :))
am vazut si eu chestia aia carucior cu bicicleta intr.un magazin de aici de unde am luat caruciorul dar n.am ce face cu ea....nu ma atrage deloc, imi place ca piesa de puericultura in schimb
POZE
AMr...4kg
dayanara spune:
miria apropo de litere, ivan are jocul asta si e unul din favoritele lui
http://shop.leapfrog.com/leapfrog/jump/New/category/cat90029
scribble&write
de fapt are multe jucarii de la leap frog, le gaseste destul de interesante
POZE
AMr...4kg
Magdone spune:
Buna fetele,
ce mai faceti? n-am mai intrat demult pe aici, rar prind o clipa de liniste si atunci nu stiu ce sa fac mai intai. Si asta acum cu parintii langa mine, cand or pleca nu stiu ce-o sa ma fac, sper sa ma descurc.
Sa va mai dau niste vesti despre noi: Adam la controlul de 2 luni avea 6.900 kile, si 61.5 cm, deci cam ca un copil de 4 luni , dar deja a inceput sa mai stagneze cresterea a luat numai 700 de gr in a 2-a luna fata de aproape 2 kile in prima luna. Am depasit toate recordurile cu el desi si ceilalti 2 au fost marisori.
In continuare Olivia e geloasa pe el, cum il prinde cum il arde, trebuie sa fim cu ochii pe ei mereu, dar am eu convingerea ca o sa se linisteasca si cu asta. Sa mai treaca putin timpul.
Ne pregatim de botez in curand, sper sa avem vreme buna, ca se anunta ploaie.
Miria-Cristina, sa stii ca si eu tot asa, insa la mine acul cantarului s-a intepenit la 75:(, am inceput sa nu mai mananc seara dupa 6, ca sa nu ma abtin de la mancare cat timp alaptez si vad ca am dat jos 2 kile, dar pana la 10 cate vreau eu mai e. Bafta cu slabitul!
Apropo de barbati, sunt in asentimentul Castelanei, cand spune ca trebuie tratati ca niste copii mai mari, inchipuiti-va ca mai aveti un copil acasa si trebuie un pic de atentie si pentru el. O sa spuneti da, dar noua cine ne mai da atentie si asa e, aceeasi frustrare o simt si eu, la mine cine se mai gandeste...nu stiu...tot noi presupun
Cu alaptatul zic si eu ca Diana, alaptati daca puteti pana la 6 luni exclusiv, si nu va stresati daca cere mai des de 2- 3 ore, eu ii dau de cate ori vrea.
fuuug, o sa intru sa pun poze de la botez.
pupici tuturor si multa putere!
ioanaa28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Salutare fetele, Sant un pachet de nervi cu seviciile UPC..de 3 zile nu imi merge nici TV-ul bine , nici netul...Si vad cate 2-3 secvente la Tv dupa care se intrerupe..si tot asa. Acuma am reusit sa incarc niste poze de la botez, si ma duc sa recuperez capitolul trecut..daca cumva nu se intrerupe din nou! Anca mami de Codrin de Lucas Botez Codrin |
Ce frumosi sunteti !!! Codrin e un scumpic si pare atat de mare !!! sa va fie de bine increstinarea...Anca, tu radiezi frumoaso !!!!!
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
andira spune:
Mai raspund si eu scurt, ca trebuie sa-i dau sa manance:
Oana - 80 mil mi se pare enorm, nu dau atat, nici nu am.
Am gasit ceva de genul ala pe alt site, la 1400 usd. Am pe cineva in State, chiar o sa intreb daca gaseste ceva asa, si la ce pret. Mi-a picat cu tronc .
Legat de dermatita atopica, si Nati a avut. La fel era cu obrajorii, dar nu aveam ce sa-i fac. Mai rau era la fundulet, unde era in permanenta iritata, nu-ti spun cate creme am incercat.
Iritatia de pe fata sa stii ca va disparea incetul cu incetul, pe masura ce creste. La noi, la 1 an nu mai avea nimic. Chiar mai devreme, 8-9 luni, parca.
Am fugit la pitic, e fomist.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andra_s spune:
anca ai un baiat tare chipes iar baiatul tau are o mamica tare frumu
miria m-a impresionat episodul cu dami
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
child spune:
BLUEKIDOO am role bune si patinez foarte bine, am facut de performanta. problema e cu scarile, cum cobor eu pe role si cu caruciorul in brate? Eventual pot sa iau rolele in geanta si sa le incalt jos, la masina. Na, ca am gasit solutia!
O sa incerc in weekend, daca e vreme faina!
Aici un curs de inot de 6 sedinte e 105 lei si nu cer analize, doar adeverinta de la medicul pediatru si carnetul de vaccinari.
Chiar daca pare un moft chestia cu inotul, eu cred ca nu este, mai ales ca noi obisnuiam sa mergem saptamanal la bazin, inainte de a ramane insarcinata.
La bazin nu te primeste cu bebe asa mic, asa ca prefer sa merg la aceste cursuri, la care beneficiez si de instructor calificat.
Albert mi-a mancat ultimele mese (la 2-3 ore) doar de la tzitzi, fara scandal, chiar a dat in extrema cealalta, nu mai vrea sa lase tzitzi. Acum trebuie si ele sa isi regleze cantitatea, nu mai fac fata la atat cerere, ca in ultima saptamana, Albert a mancat la 4-5 ore, azi l-a apucat foamea.
Deci HONEY, poate si Maya reuseste!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
bluekidoo spune:
Am primit si noi azi pozele de la botez.. am mai pus cateva aici http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/Botez%20Tanya%20Ioana%2015%20mai%202010/ si o sa mai pun pe masura ce apuc sa le vad
legat de mancat.. nici Tanya nu mai este atenta la masa.. ba chiar mananca mai putin decat innainte, dar atata timp cat e vesela si activa incerc sa nu-mi fac griji..
Noutati despre prietena care a inceput sa dea la 2,5 luni mar cu biscuite fetitei: azi a fost sa-i faca vaccinul de 4 luni iar pediatrul i-a spus ca a facut bine ca a inceput sa-i dea mar cu biscuite si supita cu legume.. ba mai mult i-a spus sa-i dea si banana, branzica dulce si cereale .. mare ti-e gradina Doamne
childeu tot in geanta am avut rolele si le-am incaltat in fata scarii..
iar la pretul care este la voi la inot cred ca se merita sa venim pe acolo in fiecare saptamana .. cu ocazia asta facem si plimbare la aer curat
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
miria_cristina spune:
Fete, pai, daca tot nu slabesc cu tot efortul, atunci de necaz am balotat o inghetata cu mot. Si pentru ca dulcele mi-a facut foame si aveam dovlecei umpluti mi-am facut pofta cu doua bucati calde si aromate. Si pentru ca as mai fi vrut ceva, dar nu eram sigura ce, ca sa nu mai am dubii, mi-am taiat o felie de pandispan cu nuca si cacao. Dupa care fiindu-mi sete, ceea ce era si normal, mi-am facut un sirop natural de coacaze negre din "camara" Damianei ca ea era oricum la regim pe ziua de azi.
Na!