Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

BUMBITZA, scriu repede...plange cand o pui jos pt ca nu a ragait, nu a dat aerul. asa e la al meu, daca nu da aerul oricat de linistit e in brate cum il pun pe orizontala urla. De multe ori cand se intampla sa nu ragaie, il pun putin jos, si cand vad ca plange mai tare, il iau si il pun pe umar si de obicei imediat apoi ragaie si e gata linistit si adoarme. Eu asa patesc mereu cand nu ragaie, incearca acum si tu.
si ea mai ia tita, ca daca nu a ragait, o doare si asa se calmeaza cu tita...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara, Andra , Ioana28multumim Suntem o generatie cu copilasi care mai de care...vorbesc, foarte , foarte serios. Parca toti bebelunii scumpi s-ar fi adunat la odiseea noastra
Ioana28Codrin chiar este mare..nu doar pare..are 64 cm si 6 kg, la 2 luni jumate. Inaltimea este peste medie ca grasun chiar nu e!

Dayanara,sa stii ca o primim cu mult drag in "harem" pe dulcineea Silvana

Dianami, sa va bucurati de noua casa si sa fiti fericit toti 5 pana la adanci batranei..ca in povesti! Si bine ai revenit printre noi!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Dayanara,sa stii ca o primim cu mult drag in "harem" pe dulcineea Silvana

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

silvana vrea la lucas, luca de rebiana sau vladimir, a zis ca nu.i plac astia mici ca urla :))

dianami imi pare rau de spaima cu accidentul! bine ca nu ati patit nimic voi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

intru si eu cat papa Maya . Sa vedem cat o tine
Roxana - noi o lasam , filmul nu o lasa sa doarma. Ea trebuie sa doarma in liniste deplina. Ca tacsu nu am vazut asa ceva

Bumbitza- vreau si eu la peste. Astept un weekend calduros sa mergem.

Rebiana, magda - ma bucur sa va citesc

Diana - sa fiti fericiti in noua casa. Offf te inteleg cu accidentul. Si mie mi-a fi frica sa ma mai urc. Ia-o usor pe drumuri foarte cunoscute pana prinzi curaj din nou.

Anca - frumoase poze si personaje

Bluekidoo - finuta a ta fetita

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

BUMBITZA, scriu repede...plange cand o pui jos pt ca nu a ragait, nu a dat aerul. asa e la al meu, daca nu da aerul oricat de linistit e in brate cum il pun pe orizontala urla. De multe ori cand se intampla sa nu ragaie, il pun putin jos, si cand vad ca plange mai tare, il iau si il pun pe umar si de obicei imediat apoi ragaie si e gata linistit si adoarme. Eu asa patesc mereu cand nu ragaie, incearca acum si tu.
si ea mai ia tita, ca daca nu a ragait, o doare si asa se calmeaza cu tita...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Parca povestesti despre noi

Sarut-mana mult pentru complimente fetelor

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am mai vazut si poze de la niki, imi place mult de Maria.
Cred ca am mai vazut dar sigur uit pe cineva.
Pe cele dupa contul comun nu le-am vazut.

plec la scos aerul si adormit piticul

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

LAlexandra, multam de raspuns. Se poate sa fie si asta...dar uite, de exemplu in seara asta i-am facut baita si masajul, a adormit o ora, s-a trezit a papat si mi-a adormit la san, a scos aerul dupa care a deschis ochii mari si n-a mai vrut sa adoarma. A inceput sa chitaie si sa zambeasca si sa se alinte. Am plimbat-o un pic in brate si am pus-o pe jumatate adormita in patut iar de mai bine de juma de ora sta si se uita pe pereti, gangure singurica, asculta muzica...n-o bag in seama, o las ca poate adoarme intr-un final ma gandesc. Doar sa nu inceapa sa planga...

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Hmmm... sint cam necajita, Floricica iar nu a crescut nici un gram in ultimele 10 zile,si nici nu prea maninca. Sa mor daca inteleg de ce nu maninca! Se pune la sin, maninca vreo 10 inghitituri, dupa care tot mai rar, si da sa adoarma. Il mai gidil, il mai misc, mai ia 1-2 inghitituri, iar adoarme. Sau daca nu adoarme se ocupa cu frichineala sa scoata pirturi. Eu ii zic sa se screama mai tirziu ca la mine se maninca nu se screme, dar nu pricepe. Cind nu mai trage deloc ci doar molfaie alene, il scot de la sin si-l dau bonei sa-l schimbe de pampers. Dupa aia ii ofer celalalt sin, ca e mai treaz si mai odihnit (in caz ca a obosit la primul sin). Ei bine, de 1/2 ori ma refuza cu totul, nici nu vrea sa guste, iar alte dati maiia citeva inghitituri si iar adoarme...
Ok, sa zicem ca azi chiar mi-am simtit sinii moi de la oboseala (noaptea trecuta m-a cam miriit si am stat de serviciu la tinut suzeta toata noaptea). Dar ar trebui daca nu are ce suge si e flamind sa vrea la al doilea sin, nu? Ori el nici nu vrea sa guste.
Pentru ca in general e bine, plinge mai putin, doarme de citeva ori ziua si cind e treaz in general e vesel, inca nu intru in panica, si insist pe alaptat. Sa vedem la implinirea a 3 luni bilantul (peste 10 zile). Pina acum a luat in luna a 3-a doar 250 g, sa vedem ce face in urmatoarele 10 zile... Noroc ca nu e slab (era grasut, acum e normal) si nici scurt, ca altfel n-as sta pe ginduri si i-as da supliment, dar asa mai am curaj sa insist... Tineti-mi pumnii!

De asemenea: de citeva zile a chelit rau, pe linga urechi s pe timple nu mai are par deloc! Parca e tuns punk. Mai are o zona fara par acolo unde face capul contact cu suprafata pe care doarme. Nu-mi amintesc ca Vladimir sa fi trecut prin faza de chelire... ai vostri au patit asa? Pe la ce virsta si cum s-a remediat?

MIRIA: tu esti blinda cu mincatul tau copios :) Asculta meniul meu de azi: dimineata un castron de capsuni cu zahar. La prinz 4 ardei umpluti, cu smintina din belsug si piine, daca poti sa crezi, apoi o bucata mare cit palma de pandispan cu capsuni si frisca deasupra. Seara 3 felii mari de piine, una cu unt si icre de Manciuria, 2 cu pateu proaspat de ficat, unt, rosii si ceapa verde, plus iar o palma de pandispan cu capsuni... Si daca nu mi-ar fi lene acum, as cobori si dupa inghetata din frigider, de care uitasem dar tocmai mi-a adus aminte DAYANARA :)) Si cam asa maninc zilnic, ma sperii si eu de cit incape in mine si ce pofta numai de lucruri megasatioase am... Evident ca nu slabesc, dar spre mirarea mea nici nu ma ingras :)
A, povestit ca sa te simti mai putin vinovata, se poate minca nu doar mai mult decit tine ci si ca regula, nu ca exceptie cum e la tine !

Of, am avut o zi tare grea, dimineata intilnire cu una superenervanta cu car elucrez la eveniment, care nu face nimic si uite ca-i fac si ei treaba ca sa fiu sigura ca iese... dupa aia parchetarul pe care vreau sa-l ucid, pt ca mi s-a umflat parchetul a 3-a oara (parchet scump pus cu firma de fitze...), apoi venira unii sa-mi repare usa de acces la pivnita, o yala si o masuta de-a lui Vladimir, plus ca am lucrat destul d emult pt eveniment, cu zeci de mailuri si telefoane... Ma culc acum, ca mi-e rau de oboseala... Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

dayanara daca o inveti pe Silvana romaneste bine - bine, discutam de incuscrire ! :) Nu de alta, dar Vladimir apara cu sabii d eotel puritatea limbii romane - nu vrei sa auzi cum corecteaza oamenii cind gresesc la romaneasca, din alea cu "dupa" in loc de "de pe" sau pe aia cu "decit" fara negatie in fata - e la subtilitati deja si le face zile negre bonelor cu asta :))

dianami ma bucur ca sinteti sanatosi!!! Bine ca n-ati patit nimic cu accidentul Sa mai vii pe la noi, uite cum ne-am bucurat toate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Salutare fetele,

AM FOST LA PLAJA . Cu fatuca. Sunt fericitaaaaaaaa. Am facut o baie. Nu cine stie ce, ca nu am avut timpul suficient, dar a fost nemaipomenit. Dupa atata timp; Anul trecut am facut o singura baie toata vara.
Fatuca a stat intr-o piscinuta semiacoperita pentru umbra, pe un scutec, nu dati cu pietre. Si in scoica.
Teama mea este ca a batut putin briza si ii venea in fata, ca altfel ar fi fost cu fata la soare. Doar ca asa intinsa cum statea ea nu prea ajungea la ea. Sper sa fie totul bine ca altfel ma dau cu capul de pereti. Dar Mihai are doua zile libere, in weekend mergem la niste neamuri (a nascut o nepoate) si nu puteam sa-i stric placerea cae asa cald si sa-l tin doar in casa. Mi-e teama sa-l lipsesc chiar de toate sa nu considere ca din cauza Sofiei fac asta si sa prinda pica pe ea sau mai stiu eu ce.
Asa ca tineti-mi pumnii, ca daca e bine, maine mergem iar .

Am citit doar ca a revenit Dianami . Sa fiti fericiti in casa noua, pup picii mari si te asteptam cu drag. Avem si un interes, ne lipsesc sfaturile tale .

Si ultima postare de Vladi, imi pare rau pentru problemele cu Floricica. Sper sa fie bine per total si sa ramaneti la tzitzi.
Sambata o cantaresc si eu, ca are cam aceleasi manifestari ca Floricica. Voi vedea daca sunt probleme si la noi.
si spor la treburi.

Gata, merg sa calc si sper sa mai recuperez dupa.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput