Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABY - Ma mut la tara. asa imi place sa-i zic. e o localitate la 30 minute de Bucuresti unde deja sunnt multi bucuresteni stabiliti definitiv. Eu nu voi sta decat pe perioada verii sau cel putin asa am in plan acuma.
Om vedea.

De la barbatul asta al meu cu mii de scule stiu ca exista un aparat care transfera un disc pe MP3. Il voi intreba cand vine acasa, ca ieri am uitat.
Noi avem zeci de discuri pe care vreau sa le transfer in calculator si sa ma descotorosesc de ele.
Asa am facut si cu pozele vechi alb-negru de pe timpul bunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fete!
Gaby, am ras cu lacrimi :) Am si eu o carte de Anderson, cred ca voi incepe cu ea, decat sa-i povestesc despre baba si capra criminale :)))
Frumoasa intalnirea de 10 ani, eu anul asta am ratat-o pe cea de 6 ani, noi facem anual si o invitam si pe diriga :D

Dayanara, sar'mana ca te-ai uitat la poze. Si mie mi-e draga tare cea cu buzita, ma bucur ca am reusit s-o prind. Azi vreau sa cumpar si eu balon cu heliu, ca l-ati tot laudat, abia astept.

Honey, superbe florile!
Nici a mea nu suporta nimic pe scafarlie, e jale mare cand incerc sa-i pun ceva pe cap.
Apropos de asta, revin cu o problema mai veche, voi seara le mai puneti ceva pe cap dupa baita? Eu inca ii pun o tichiuta f subtire sa-i tina la urechi si la parul de pe ceafa care se usuca mai greu, iar l aurmatoarea alaptare i-o dau jos. Dar am 26-27 grade in camera la ea :( Zilele astea asteptam pe cineva sa monteze AC pe hol si va fi mai bine.
De unde ai luat uleiul de migdale ca eu nu gasesc

Vio, scump tare tatal tau, mi-l si imaginez cat s-a chinuit.

Miria, daca nu esti asa sigura mai bine te faci un saten mai inchis, negrul iese f greu apoi daca te razgandesti...

Andira, la multi ani pt Nati a ta cea scumpa si scuze de intarziere :)

Ma duc sa mananc. Vreau sa iesim azi sa ma uit dupa rochie pt botez si alte cateva lucruri pt pitica.

Va doresc o zi minunata!

Gaby, Miria, daca aflati ceva de transfer disc pe MP3, as vrea si eu din povestile minunate. Chiar! si eu aveam niste discuri, sa le caut pe acasa.

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Eu sunt amatoare sa platesc sa imi transfere cineva daca se gaseste!!
Eu am crescut cu niste discuri minunate si povesti frumoase si vesele! Miria stii ca exista sau ca are?:D

Bumbita de ce ai 27 de grade la ea pt sfantul? caciula in iunie??? te bataita la fund pe tine!! moare copila de cald si nici nu o inveti deloc. eu nu ii mai dau caciula lui Joy de nici un fel de la 3 saptamani si am nascut in 24 ianuarie! In casa sunt 21 de grade si fata doarme in body fara pantaloni de multe ori!! s-a nascut la Sibiu nu in Hawaii!!

Mergi la inceput

Completare la postul precedent, intrebam de tichie noaptea pt ca ma streseaza maica-mea cu fraze de genul, daca o vor durea urechiusele, daca o sa raceasca, tu vei fi de vina iar eu tare as vrea sa renunt la ea, ma gandesc ca eu mor de cald si pe ea o imbrobodesc

Gaby, da eu eram cu mustacioara de lapte Nici nu vreau sa ma gandesc la momentul cand n-o voi mai alapta la tzitzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Bumbitza, lasa fata in pace si nu omai chinui cu sapcuta la 26 gradeSterge-o cu un finet in urechiuse(nu cu betisoare), si eventual daca are perisorul mare la ceafa, tine-o mai mult "LA USCAT"in prosopel.

Bluekidooam vazut pozele de la botez si am admirat taaare mult rochita si palarioara..si tu esti chiar "copilitza odiseei"

Sa aveti un weekend frumos, ca nu stiu cand mai intru!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Bumbitza e mortala poza asta!!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#5479007784932255730

Mergi la inceput

Gaby, stau la et9 si se incinge rau casa, nu vreau eu sa fie atatea grade, aerul din sufragerie abia asjunge sa faca 26 grade in camera ei, de asta si vreau sa montam acum un AC pe hol ca sa fie mai bine.
M-am lamurit cu tichia, gata renuntam la ea credeam ca-s eu nebuna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Bumbitza e mortala poza asta!!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#5479007784932255730

Multumim

Multam Anca si tie de raspuns

Mergi la inceput

Stiu ca exista pentru ca si-a dat comanda sa cumpere.

Ii e prea lene sa stea ca conecteze pick-up-ul la calc si sa instaleze nu stiu ce programe. E prea mare daraua, cand exista deja un aparat care face toata treaba.

Mergi la inceput

BUMBITZO - Cum sa pui tichie la copil pe vremea asta?
Las-o in pace!
Dupa baie poti chiar s-o usuci cu foenul daca ti se pare ca are parul ud, dar nu cred ca-i cazul acuma.

Nici de invelit nu prea trebuie. Las-o ca nici nu-ti dai seama ce prost se invata si se sensibilizeaza fara sens in loc s-o calesti nitel.

De la un medic de exceptie invatasem demult niste metode de calire a copilului, dupa ce era tardiv de aplicat Damianei, printre care lichidele de dat la temperatura camerei cu tendinta inspre rece, de stat de la cateva secunde pana la cateva minute, deci gradat, in curent si tot asa.

avea nenea asta niste metode ce urca singur cu copii de grupa mica pe munte si nu aveau aia nimic si erau sanatosi tun.

Mergi la inceput