Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
GabyHila spune:
Miria sa stii ca si eu zic ca o calesc pe Joy. daca am urcat-o la Paltinis - 1460 m la 6 dimineata fara caciula?
mai stau chiar putin si urc cu ea la Balea lac unde inca e zapada!!
nu stii cat a costat aparatul ala? sau nu vrei sa vinzi dupa aia povestile ??:)
miria_cristina spune:
Nu m-a interesat sa intreb despre scule si gadgeturi de care este el interesat, dar o voi face.
Inca nu l-a primit.
Iar de vandut ceva n-am facut-o niciodata poate doar sa-ti dau cu draga inima cand le-o trage si el, ca am si eu destule, ramase la mama de cand eram copil.
ioanaa28 spune:
m-ati bine dispus cu mesaje voastre stufoase si spumoase
toata gasca, sunteti tare faine
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
ioanaa28 spune:
Gabi, exact asta gandem si eu referitor la povesti crede-ma ca si acum ii citesc lui Alex dar unele pasaje ...le sar, desi la un moment dat ma gandeam ca e bine sa aiba contact si cu aspectele astea mai putin idilice, asa, la nivel de poveste
n-am timp acum sa exemplific dar unele sunt intradevar horor
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Rebiana chiar ma gandeam azi la tine. |
si eu asemenea; ma gandesc la voi zilnic. Am vazut pozele de la botez; mi-au placut tare. Justina seamana f bine cu Ioana si cu tine!
citat din mesajul lui dayanara rebiana mi.e dor de tine, sa pui poze cu rozalia cand ai timp |
Nu reusesc sa intru des pe forum dar si mie mi-e dor de tine si de fete . Acum pun cateva poze cu Mara pe Picasa.
Carmen (Bluekidoo) am vazut poezele micii printese de la botez. Tare frumosi sunteti cu totii!
Anca frumos trebuie sa fi fost si la botezul vostru! Codrin e un ingeras; Lucas e un adevarat cavaler de-acum iar tu, mami, esti o frumoasa!
Roxi il pastrez pe Luca pentru Silvana, e dulce-dulce!
Vladi si lui Luca i-a cazut parul cu care se nascuse. Nu fusese el vreun paros… insa pe la 4 luni era “bec”. I-a crescut imediat dupa aceea… pe la un anisor avea parutul lungut, la spate, si cret (partea din fata era mai scurta; asa a crescut)
Andira La multi ani pentru printesa ta!! Imi place mult-mult bicicleta!
Delia13 foarte frumosi sunteti cu totii!
Denisa ce mult mi-a placut trandafirul catarator! Tare fain au inflorit si cactusii! Sunt fan flori! Am tras cu ochiul si la minunea mica si frumoasa, Maya!
Irina si Mara plange rau cand iesim cu caruciorul la plimbare. S-au obisnuit cei din parc sa ajungem acolo urland. O calmez fie luand-o putin in brate si dupa aceea plimband-o… fie plimband-o muuuult. Il las pe Luca la spatiul de joaca si-l urmaresc cu privirea si eu plimb mandra. Abia astept sa mai treaca vreo trei luni ca s-o pot aseza in fundulet in carut; e f curioasa de ceea ce se intampla in jurul ei si va avea atentia captata.
citat din mesajul lui andra_s rebiana ma tot tin de cateva zile sa iti multu pt materialul despre diversificare, in special pt retete, Doamne nu stii tu cat bine ai facut la casa omului, ca eu sunt lipsita total de imaginatie la capitolul "ce mancam azi" |
cu drag! Daca mai gasesc ceva interesant pun pe mail.
Denisa eu am folosit f putin Bephanten-ul si doar cu rol de preventie. Am mers la o farmacie si mi-a fost preparat un unguent pentru eritem fesier si in caz de nevoie il folosesc pe acesta si e fff eficient. Asa am procedat si la Luca.
Mada (Bumbita) si Mara tot Infanrix a facut si nu a avut nicio reactie urata. Pupaturi frumusicai tale!
Ioanaa in jurul varstei de 4-5 luni ii putem sustine sa stea in fundulet. Vor capata siguranta si puterea de a sta singurei in jurul varstei de 6 luni. Asa-mi amintesc de la Luca…
Roxi scumpa foc Silvana!! Rochita e draguta rau!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Neata!
La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Theodor Stefan(de ate_09), Tudor (de mami_07), Tanya Ioana (de bluekidoo), Cezar (de CastelanaC)!!!
Mama mama fetelor ce limbarnita ati avut.
Tare m-am distrat citindu-va.
Cu pickup-ul, mi-ati facut si mie pofta. Eu il dadusem verisorului meu.. Am sunat acum si nu mai merge. S-a rupt acul si cica nu se mai gaseste.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ioanaa28 spune:
Gabi, acu mi-am amintit ca intrebai de hidrocel.Nici o modificare, deocamdata stagneaza. Desi uneori il vad mai mic imi dau seama ca de fapt a crescut Ovi..., de aceea pare mai mic...
Astept...poate totusi se retrage singur...
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
oanaiacovita spune:
Am vazut toate pozele noi. Raman la ideea ca suntem o Odisee binecuvantata.
Am luat si noi ieri balon si uitati rezultatul:
oanaiacovita spune:
Vorbeati acum ceva timp de caderea parului. Vai, imi cade
ingrozitor. Peste tot in casa e par de la mine. De cele mai multe ori in mana la bebe care isi infinge pumnii in "podoaba"mea capilara si iese cu ceva fire drept recompensa.
Si tre sa ma vopsesc ca pe 19 am si eu intalnirea de 10 ani. Abia astept si eu Gaby sa merg, desi eu nu ma duc la party, doar la strigarea catalogului.