Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaa28 spune:
DAVID ANDREI
NATI
SA CRESTETI SANATOSI, SA VA FERICITI PARINTII !!
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
babyangel spune:
Delia13 sa-ti traiasca piticotul, sa fie sanatos! E un scump si jumatate, si cred ca trebuia sa iasa fetita ca are o mutrisoara tare finutza...
Am vazut ca ati avut ursitoare..sunteti ca vedetele, ce mai!
VladiSi Codrin cheleste...e plin de par pe asternutul lui...Ma bate gandul sa-l tund eu chel, ca sa nu mai vad peste tot par
Referitor la san..asa am patit si eu..incepea sa nu mai manance din san..Doar ca eu nu am rezistat "sa las copilu flamand" si ii dadeam bibe..si clar ca papa
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
Brumari spune:
miria-cristina multumesc de raspuns....cu termometrul inca nu am incercat.
irinabobe - cand i-am pus supozitor a iesit consistenta normala. Ea facea zilnic si uneori un pic mai apos,...si dadea si multe partulete....acum am fost cu botezul si am mancat numai lucruri care constipa...ciorbbita deloc de 1 saptamana :).Si eu am fost putin constipata...poate ma urmeaza printesica.
vladimirescu - o sa o las pana maine (3 zile)... daca pana maine seara u...o sa ii pun din nou supozitor si mai vedem .Sper sa isi revina.
Lalexandra - nu le am puse pe site. Am sa incerc si asa.
Ioanaa28 - si eu ii dau gripe water cate 2.5ml dim, pranz, seara
Multumim tuturor de raspuns, ne-am mai linistit un pic...si asteptam
ioanaa28 spune:
Cu ceva timp in urma si Alex punea multe intrebari legate de moarte si batranete...Noi mergem destul de des la cimitir , la mormintele bunicilor lui Flaviu, carora familia le poarte un mare respect, bunicul lui preot greco-catolic iar bunica invatatoare sunt mereu pomeniti ca oameni deosebiti.
Alex stie ca acololeducem flori bunicilor batrani, dar de fapt ei sunt in cer...ceva in genul a ceea ce spunea Vladi. Stie ca si noi vom mur cand vom fi batrani, la o suta de ani zice el , si ne vom muta toti in cer si vom fi impreuna exact ca aici pe pamant.
Dar intr-o seara m-a intrebat daca poate sa-i spun ceva lui Doamne Doamne ceva.Stiti ce i-a spus, asa , incetisor.."Doamne Doamne, eu nu vreau sa murim si noi...si ne-a enumerat pe toti....si nu vreau sa stam in cer, eu o sa tai cerul cu sabia si cu toporul sa cadem iar pe pamant!!"
toti copilasii sensibili si dastepti, ...cum altfel cu asa mamici?
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
miria_cristina spune:
VLADI - Asa a decurs cu la noi discutia, deasta a fost atat de surprinsa si emotionata. Ca nu au fost scene lacrimogene si nici o discutie foarte serioasa n-am avut cu ea.
dayanara spune:
fetelor mie imi faceti ciuda cu chelitul, ca am citit demult despre asta si astept si eu sa cheleasca sa apara perisorul nou
brumari bine ai revenit, ii poti pune alt supozitor sau jumate, nu da dependenta asa repede, dar totusi as mai astepta un pic
vladi, da exact, tipicar asa e! dar cateodata ma urc pe pereti, daca vreau sa mut un obiect de la locul lui nu se poate
cat am fost in spital nu l.a lasat pe leo sa stea pe locul meu nici in pat nici la computer :))))
oana tare de tot, asteptam sa doarma toata noaptea si cand o fac nu putem noi, ca daca doamne fereste are copilu ceva, asa am facut la ivan, cand l.a luat leo in parc sa pot eu dormi, am stat pe balcon sa vad cand vine ca nu mai puteam fara el
am fost la vaccin, prevenar, rotateq si restul....am murit de mila ei
are 59 de cm si 5500 kg....oricum luna viitoare nu va mai lua asa mult...nu de alta dar stiu sigur si am vazut copii grasi cu mai multe probleme si boli decat cei slabi si nici eu nu vreau sa fie rotunda...
asa ca ma bazez ca de la 3 luni va incepe si ea sa se uite pe pereti
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
honeybaby spune:
hello
Vladi- daca nu plange de foame nu vad rostul LP. Mai mult ca sigur nu-l va accepta oricum.
Uite trandafir catarator pt tine.
Irina- cum mai e Rares ? mai are colici?
Delia - frumos Davidutzul.
Iar am uitat ce vroiam sa zic
O floare de cactus pt toate fetele.
Si pt fetele la cura o portie de coacaze / Ajuta la slabit si contin vitamine si antioxidanti.
ma duc sa dau la pompa..
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
sensibila spune:
LA MULTE LUNITE David Andrei si NATI
LA MULTE LUNITE pentru sambata pt Theodor Stefan , Tudor , Tanya Ioana , Cezar
LA MULTE LUNITE pentru duminica pt David Nicholas, Maya Rebecca , Andrei Eduard
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copi poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
irinabobe spune:
denisa de cand a facut 2 luni si jumatate se vad imbunatatiri adica mai are cam o repriza doua de plans pe zi dar si alea scurte si cu putin plimbat trec...mai sunt si zile in care e marait dar oricum mult mai bine ca inainte...partea proasta e ca il apuca plansul exact cand iesim in parc, nu stiu de ce dar daca suntem in parc chiar nu il pot potoli cu nimic...nu stiu dc sunt colici sau ce se intampla. cum ajunge in masina in scaun se calmeaza...si ma dispera...
andra_s spune:
rebiana ma tot tin de cateva zile sa iti multu pt materialul despre diversificare, in special pt retete, Doamne nu stii tu cat bine ai facut la casa omului, ca eu sunt lipsita total de imaginatie la capitolul "ce mancam azi"
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!