Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Andira- La multi ani pt Nati! Sa creasca mare si frumoasa!
Ce vaccin i-ai facut lui Iris? Cel de la stat sau Infanrix-ul? Eu inclin sa-i fac schema de la stat, dar am inteles ca au inceput si vaccinurile astea sa nu se prea gaseasca! Cate pic de vit C ii dai? Mie mi-a spus pediatra 5, dar cand l-a vazut cu dermatita asta a spus sa nu-i mai dau vit C o perioada.
Miria am plans cand ai povestit de Damiana. Si Bia mai spune ca nu vrea sa imbatranim si sa murim! Ma impresioneaza de fiecare data, dar incerc cat mai natural sa-i explic, fara sa dramatizez.
Sensibila am nascut la Caritas!
Cori fi-mea la aproape 5 ani tot mai suge degetul la culcare!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Intru si eu pe scurt.
Vladimirescu sa stii ca si eu am fost ingrijorata cu greutatea Angelei, ti-am mai scris despre asta. In primele 12 zile din luna a 3-a a luat 150 g, dar am fost cu ea la 2 medici f buni, cu experienta si amandoi au spus ca atata timp cat ea e sanatoasa, vesela, uda scutecele sa nu-i dau nimic altceva decat san. Mai ales ca vezi si tu ca ar avea ce papa, dar nu vrea. Asa e si Angela, vad ca si Petala si alti bebei la varsta asta. Medicii astia mi-au zis ca la sfarsitul lunii a 3-a sa fac media, cat a luat in greutate de la nastere sa impart la 3. Trebuie sa fie undeva pe la 700. Si ca e normal ca daca a luat mult in luna 2 sa nu mai ia acum la fel. Angela a luat 1 kg in luna 2. Daca ii dai LP poate va creste putin mai mult, dar pofta mai mare nu cred ca va avea si iti vei pierde si laptele. Mie medicii mi-au spus sa am rabdare ca isi va reveni, apoi sper. Oricum eu am amenintat-o pe Angela, ca de nu papa ii dau bataita

Dar oare ce-i totusi cu atatia bebei ce nu papa bine? O fii de la vremea asta?

In legatura cu constipatia eu stiam ca un bebe e constipat atunci cand scaunul are consistenta crescuta, face boboroaze ca de oaie, in rest, daca e alaptat, poate sa nu faca mai multe zile; dar recunosc ca si Angela nu a facut de 2 zile, iar eu ma ingrijorez pt. ca nu s-a mai intamplat asta. Vladimirescu , bebe tau cum a facut dupa 4 zile, tot apos sau avea consistenta crescuta?

Si inca o intrebare: Angela face kk apos apos, fara nici un pic de solid printre. La inceput facea asa grujos (apos cu grunji printre, nu stiu cum sa zic). Printre bebeii vostri alaptati mai sunt care fac asa apos?

Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mihaela - Maya face asa apos - spumos si se mai si irita de la el cand mananca ma.sa un kg de capsuni pe zi.

Fetelor voi folositi bephanten ?? jur ca nu am vazut crema mai proasca ca asta. Cel putin pt noi

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna,
si Petala a facut apos, chiar super-apos, apoi a trecut la gros-mucos...Doamne ce exprimare. Crema cea mai buna zic eu, e de la Mustela. Si oricum din cand in cand mai trebuie dati si cu ceai de pelin la fundulet, mai ales cand sunt mai iritati, face mai bine decat multe chimicale.
Vroiam sa va dau si o veste buna, din ograda mea:) Fetelor...EXISTA VIATA SI DUPA EPIZIOTOMIE!!!! Aseara am si am avut orgasm. Trebuia sa va impartasesc asta, pt ca eu eram lipsita de speranta, primele partide cel putin au fost...moartea caprioarei...dar cu multa rabdare si exercitiu isi revine si pussy. Totusi inceputul e inca dureros si neplacut...dar macar bine ca am trecut de faza critica.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Miha la ce medici ai mers? Si unde sunt, la ce clinici?

Denisa pentru noi Bepanthenul e aur cand e iritat. Cred ca depinde de pielicica. La o prietena tot apa de ploaie era Bepanthrnul si mergea pasta Petrini, care la noi e vax albina.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu de cand s.a nascut din cand in cand ii pun bepanthen preventiv si nici macar rosu un pic nu a avut funduletul , dar la ivan am folosit sebamed si tot asa, nici.o iritatie nici macar cand a avut rotavirus de facea caca de 10 ori intr.o ora

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare fetelor, am vazut toate pozele de la botez cu mamici frumoase si radioase si copilasi frumosi si cuminti. sa va traiasca micutii crestini si sa fie sanatosi.

Vladi am citit ca ai probleme cu alaptarea. cat de des mananca Floricica? din cate povestesti nu prea pare sa ii fie prea foame... copilasii nostri sunt de aceeasi varsta, eu acum ii dau lui Robin la fiecare 4 ore in timpul zilei, noaptea se mai intampla sa ii dau la 5 ore si mananca destul de bine. poate ii dai mai des si nu e asa flamand? am citit ca uneori nu le place cand lapatele isi schimba gustul de la anumite alimente dar asta nu ar trebui sa dureze decat o zi maxim. curaj in continuare si sper ca se regleaza repede.

va pup pe toate

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare din nou!

Vladi stii ce-am facut azi? Fii-mea facea figuri la san, nervi peste nervi si am pus-o pe burta la mine ca asa se mai calmeaza si i-am dat sanul din pozitia asta si vreau sa zic ca a supt tare bine. Dupa cca 3 min insa am schimbat pozitia caci dadea semne de oboseala, dar vreau sa zic ca a papat un san tare bine. Poate merge si la voi?

Si a mea face kkuta mai apoasa, deci de la capsuni s-ar putea sa fie hmm..ca si eu am mancat tone zilele astea. Eu pe a mea nu o pot lasa mai mult de 12h fara kk, e jale, se screme si plange, nu ma mai inteleg cu ea. De regula face singurica, dar s-a intamplat sa apelam si la supozitor si termometru.

Am inceput sa-i dau Debridat...daca se poate spune asa, ca nu vrea deloc sa-l accepte, il scuipa, se ineaca, icneste...nu-i place deloc. Cum sa fac oare sa i-l dau totusi, ca-mi pare ca-i face bine atat cat a putut sa inghita, parca n-a mai durut-o burtica si a dormit mai bine

Si mie mi-a fost teama cu epiziotomia, a durut un pic, dar cred ca mai mult de la locul neumblat de atata vreme Dar trebuie sa mai insistam, deci exista viata...

Tre sa apara sotul din moment in moment, iar imi va umple bucataria de pesti... glumesc evident! sunt curioasa daca chiar a prins ceva si de data asta.

Pufaie bebitza cred ca se trezeste. Am fugit.

Week-end placut de pe acum!

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Anca, multam pt vizualizarea pozelor Azi am de gand sa mai incarc cateva ca doar am trecut la a treia luna

S-a trezit intr-adevar, scoate niste sunete de ma prapadesc de ras. Imi place ca nu se trezeste plangand, se uita la carusel, la jucarele, rade singura, iar daca vede ca nu dau niciun semn incepe un rasu-plansu pana ma duc la ea si-i vorbesc si atunci nu mai poate de bucurie O iubesc de mor!

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Mihaela, Ovi face doar kk lichid...si la 3, 4 zile cum spuneam.
nu-mi mai amintesc daca ti-am spus cat imi plac fetele tale?! mai ales Elena...o o dulcica,
Denisa, noi folosim Bepanthenul doar preventiv, il dau o data la 3, 4 zile. Cu Alex am facut la fel caci nu a fost iritat niciodata. Dar am mai auzit cazuri in care nu a avut efect...probabil fiecare fundulet cu crema lui,incearca si altele, sa va treaca iritatiamultu pt flori...
Cori, ai fost mortala cu VIATA DUPA EPIZIOTOMIE
bravo...e bine ca lucrurile intra in normal. Eu sunt iar supi pe al meu..asa ca nici macar nu vorbim...Am obosit sa-i tot explic si sa sper sa inteleaga
Bumbita, stii ca Debridatul e medicament, nu? nu e doar un simplu siropel...
ce fetita frumu si cuminte ai..

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput