Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

Buna ziua,

Revin si eu dupa 2 luni de cand nu am mai scris. Desi nu am mai scris am citit saptamanal cele 12 capitole ale iepurasilor nostrii.

Sa ne traiasca iepurasii sa fie sanatosi si sa ii bucure pe parintii.

Noi avem 2 luni implinite aveam la ultimul control 5 kg si 58 de cm ceea ce cred ca este bine. Intram si noi in grupul celor care descopera pumnisorul si e foarte deliciiiios. Ne urmareste pe unde ne ducem. Rade la noi toata ziua si vorbeste cu tati foarte mult.

Spun LA MULTI ANI pentru fiecare luna implinita tuturor.

Ma gandeam ca poate ma ajutati si pe mine. avem o problema cu kk. Nu am facut doua zile, i-am dat supozitor cu glicerina, a facut imediat... dar ieri din nou nu a mai facut si cred ca nici azi nu are de gand. Nu se agita... nu se strange la burtica...dar tot nu stiu ce are. De aseara am inceput sa ii dau si GRIPE WATER ( dimineata la pranz si seara). Deseara vreau sa ii pun din nou supozitor.
Fetelor care ati intampinat aceasta problema se poate sa ii pun supozitor in fiecare zi ?? sau sa mai astept.

La doctora nu as mai suna..ca tare ma enerveaza.

O sa punem si noi niste pozici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

Spuneti-mi si mie va rog cum atasez poze...deoarece sunt fo neindemanatica si nu gasesc

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BRUMARI - Bine ai revenit!

Eu am avut de vreo 2-3 ori probleme cu kk, dar s-a rezolvat usor cu termometrul.
Chiar daca ii pui supozitor cu glicerina in fiecare zi, nu-i bai, asta pana se rezolva problemuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Dayanara,sa stii ca o primim cu mult drag in "harem" pe dulcineea Silvana

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

silvana vrea la lucas, luca de rebiana sau vladimir, a zis ca nu.i plac astia mici ca urla :))

dianami imi pare rau de spaima cu accidentul! bine ca nu ati patit nimic voi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Dayanara stie ea ce stie....ca doare are ce invata de la astia mari Dar sa-i spui ca bb Codrin e foarte cuminte si nu plange decat de foame

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor!
brumari dc kk nu e tare e consistenta normala si nu il doare burta nu ii mai pune supozitor. si la mine face la 2 zile de fel, asta e ritmul lui...eu am innebunit pediatrul pt ca faceam confuzie intre durerile de colici si scremut si i-am schimbst si laptele, am trecul pe lp anticonstipatie, il chinuiam si cu termometru si cu supozitor ca sa imi dau seama ca de fapt nu e nicio problema, asa face el probabil asimileaza mai mult. deci dc nu e tare lasa-l sa faca singurel. dr mi-au spus ca nu e o problema supozitor in fiecare zi daca vrei sa insisti asa, dar ca pt un bebelus este normal sa faca si la 3 zile deoarece ei asimileaza foarte mult in primul an isi tripleaza greutatea de la nastere si e normal sa faca mai rar...
nu stiu cine zicea ca bebe mananca mai putin si baleste, prin aceeasi faza am trecut si eu la 3 luni, nu manca si balea, tot la dinti m-am gandit si eu, dar nu a aparut niciun dinte iar pofta de mancare i-a revenit dupa cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

brumari wellcome back! constipatie eu stiu ca daca nu face kk cel putin 3 zile la rind se cheama constipatie, asa ca poti sa-l mai lasi sa se escurce singur... Al meu n-a facut 4 zile la rind, in ziua 3 i-am pus supozitor, nimic, in ziua 4 spre sfirsit am reusit cu supozitor abia...
Ma plingeam eu de supozitoarele cu glicerina ca-s proaste si nu se topesc... de fapt asa trebuie sa fie, mi-a zis pediatra, ca asta e rolul lor, sa simta colonul ceva solid inauntre ca sa faca miscarile de eject :) Se intimpla cind kk e prea subtire si inconsistent, colonul sa nu-l simta si sa nu faca miscarile de dat afara, de aia se pune supozitorul de fapt...

Bumbitza nu-i dau nici ceai nici apa ca macar daca ii e sete sa suga si el mai virtos - altfel ma gindesc ca nu mai suge nici atit... Plus: am incercat biberon cu ceai de musetel cind era constipat si nu primeste tetina deloc, o scuipa scirbit afara, are o fatza ingretosata cind ii dau... nici nu a apucat sa simta gustul ceaiului ca nu a tras deloc, cum a simtit-o, cum a dat-o afara... De mai multe ori am incercat fara succes.

corimami, kossir sper pt toate sa devina bebeii mincaciosi in scurt timp :)

andira la multi ani pt scumpa de Nati!

andra

dayanara vad ceva asemanari intre ivan si vladimir - si al meu are tot felul de tipicarii, aia asa, aia invers, nu altfel, e "copilul precis" de felul lui :) Mie imi convine, e f usor de crescut asa cum e, ii plac regulile si in general le respecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Bumbitza..taaareee draguta balerina ta..iar tu parca esti o copilitza de 15 ani

Ioanact, intr-adevar aici nu se baga in cristelnitza bebelunii.Adica, depinde mult de preot si de biserica la noi. Mie personal mi-a parut bine ca la biserica unde mergem nu e obiceiul cu cristelnitza pt. mi se pare extrem de traumatizant pt bebeluni

Miria, esti super tare cu ospatul tau...ideea e si eu am avut intepenit acul la 74kgvreo 2 saptamani, si sincer de 1 luna jumate nu am avut nici un ospat...doar la botez mi-am permis 1 felie mare de tort, si a doua zi niste bezele cu chipsuri de ciocolata..In rest nici un gram de zahar sau paine in ultima luna jumate..rezultatul= 4 kg in minus
E greu..ce mai!!La 20 de ani am slabit fara efort..dar pusesem 17 kg pe sarcina, nu 29 Azxi m-am suit victorioasa pe cantar: 72.8 kg...deciAMR 11.8 kg

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

miria te cred ca ai plins la discutia cu Dami, ca mi-au dat si mie lacrimile cind am citit :)
eu i-am povestit lui Vladimri de mama mea, "bunica ta din cer". S-a intimplat ca a murit strabunica lui acum 2 ani si dupa ai aia a murit d-na la care statea moi in gazda anul trecut (o superdoamna, o femeie grozava) si eu i-am zis cind a intrebat de ele ca s-au dus sa locuiasca in cer. Ca asa fac oamenii cind sint batrini, mor si s educ sa locuiasca in cer, unde e f frumos, si ei ne vad pe noi dar din pacate noi nu ii putem vedea. Si i-am mai zis cu tonul cel mai normal din lume, si zimbitoare, ca asa a rinduit Dumnezeu, ca tot ce e viu pe pamint sa traiasca o vreme, apoi la batrinete sa mearga la cer si sa lase loc altor plante, animale sau oameni care se nasc sa traiasca pe pamint, ca nu am avea loc cu totii daca tot vin unii noi si aia vechi ramin tot aici... M-a intrebat daca si eu o sa mor si am zis ca bineinteles ca da, ca toata lumea, dar mai e tare mult pina atunci, cind o fi el mare ca mine si o sa aiba si copii, asadar sa n-aiba nici o grija. A acceptat chestiile astea cu naturalete, ca asa i le-am si zis, direct si cu un aer absolut normal. Am observat ca copiii, cu cit sint mai mici, accepta pur si simplu ca normale ce le zici, daca nu dai semne ca e ceva delicat, trist sau anormal... Mereu ma bazez pe aerul ca "e normal", "asa e rinduit sa fie si asa e bine". Dragul de Vladimir, e un copil asa de bun si intelegator ca ma impresioneaza in fiecare zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ciao fetelor
BRUMARI daca le-ai pus deja pe vreu site, da copy-paste la link in mesajul tau normal. sper ca m-am facut inteleasa...scriu cu o mana ca in cealalta sta .
revenim cand ma lasa

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

subiect kk
Din experienta noastra...Ovi face de obicei a patra zi, uneori ajutat cu supozitor alteori doar cu masaj. M-a luminat si pe mine Vladi, una din cauze e consistenta, adica e aproape lichid, deci e impropriu spus constipatie.
Dar, si din cauza asta, ne luptam cu crampe si gazze, de obicei la 5, 6 dimineata. AZi dimineata a facut totusi, desi era doar a doua zi pt ca i-am dat ceai, in 2 reprize, a baut cam 50 ml. Stiti ce metoda am gasit ca sa-l accepte? Lui ii place tare GRIPE WATER, e singurul siropel care-i place ca si gust, asa ca i-am pus cativa ml in ceai si l-a baut cu placere. Nu sunt eu fan ceai , dar daca putem regla putin scaunul, si detensiona burtica asa, e ok.

subiect papa, mai fetelor astia s-au inteles. Asa face si Ovi de 2 zile, papa in doru'lelii, al doilea san e clar diverisment...
Dar eu cred ca e o chestiune de zile si isi revin. Doar ca OVi a pus bine in greutate si luna a 3-a, 800 gr. asa ca numi fac prea multe griji. 3 luni face peste 3 zile si are 6.600 si 63? cm. eu lungimea nu cred ca se poate aprecia ff corect. Oricum nu e lung dar e indesat, avem bulanase apetisante
Dar eu cred ca nu e o problema nici cu cei ce iau mai putin in greutate...in timp se compenseaza cresterea. Atata timp cat dorm, zambesc si ganguresc...ce mai, sunt bine!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput