Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Delia13 spune:
ANDIRA- LA MULTI ANI pt printesica, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. F frumoasa bicicleta , s-o stapaneasca sanatoasa
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY
andira spune:
Delia - multumesc frumos!
Dayanara - nu, n-are bronsiolita, dar mi-a zis dr sa fiu atenta, ca poate face, din cauza picilor mari, care vor veni cu diversi virusi de la gradinita.
Deocamdata vad ca e mai bine, vitamina C i-a facut bine, oricat se stramba ea cand i-o dau.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara azi avem vaccinul...ma astept la reactii, asta ca am citit pe net ca si cum nu avem altceva de facut mai bun...la ivan n.am stiut-n.a avut |
Succes!
Si stai linistita, si noi l-am facut marti, si n-a avut nimic. Am luat supozitoare sa am in casa, dar nu i-am dat, nici macar preventiv - si n-a fost nevoie.
Dimpotriva, a dormit aproape toata ziua .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
CoriMami spune:
Copilul meu a mancat odata la 9 seara, apoi la 4.30 dimin, si acum e 10 si inca doarme??! M-am foit pe langa ea, am si pupat-o si nimic..doaaarme lin, CU DEGETUL MARE IN GURA. Sa o las asa, sau sa incep sa ma lupt cu degetul..?desi cred ca e foarte mica si e inutil, dar o prind f des cu el in gurita.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
miria_cristina spune:
ANDIRA - LA MULTI ANI FERICITI FETICII TALE SI SA "RUPA" BICICLETA PRIN PARCURI!!!
miria_cristina spune:
ROXANA - O sa slabesc sigur, dar nu pot trece acuma de pragul de 70kg. Parca mi s-a lipit de fund, ca ala il am mare!
Si ciclul nu mai vine, desi eu nu mai am nimic si sunt 6 saptamani aproape de cand am nascut.
La Dami exact cand s-au facut 6 saptamani mi-a venit si beleaua.
Sa vad acuma cum o fi.
Bafta cu vaccinul, desi nu cred ca va face cine stie ce reactie. Poate preventiv sa-i dai o lingurita de antitermic.
miria_cristina spune:
CORI - Eu zic sa-i scoti degetelul din gurita, macar cand doarme. Copiii prin tare repede cate un obicei de care apoi cu greu ii poti dezvata.
Iar degetelul este mai rau sa invete sa-l suga decat suzetica.
De deget nu mai scapi usor ca-l are tot timpul la purtator, deformeaza dintii si personal stiu copii mari, de 10 ani, care isi mai sug degetul, mai ales daca sunt suparati.
miria_cristina spune:
Am vazut poze de la botez si sunt atat de frumoase si copiii asa scumpi, mamicile emotionate, de ma apuca emoiile vis-a-vis de evenimentul care o sa fie si la mine.
Desi nu vreau mare tambalau tot o sa stau cu sufletul in gat si voi avea emotii, normal.
Cred ca prin august va avea loc.
andra_s spune:
neata!
va invit la o cana de ceai ... de stimulare a lactatiei!
ianis are un superpuseu de crestere si sunt pe linia de plutire cu productia de lapte la cat mananca, ma mir ca mai am ceva in sani : aseara a mancat la 20.20, 21.15, 22.10, 23.50, 01.15, 03.10, 05.20, 08.20 deci va dati seama ca-s zombi, eu care ma obisnuisem cu somn neintrerupt pana la 5 dimin adica intre 20 si 5 el dormea dus si acum si-a mai spulimentat meniul cu inca 5 mese. sanii abia fac fata, sper sa mi se regleze productia azi-maine, ca deja sunt 2 zile de cand tragem de tzitzi ca de prastie
vladi imi pare tare rau ca floricica face pe incapatanatul, poate vrea silueta mai glumesc si eu sa mai destind un pic atmosfera
anca ce bine a crescut codrinu' ianis la 4 luni si jumatate are 6200 de gr si 61 de cm da nu-i nimic, ne facem noi mari
carmen plaja, ai? hm, ce ma oftici ....
ma plangeam sotului ca anul asta mergem la mare cu inca trei cupluri, si toate fetele sunt ca frunza in dunga numai eu ca tancul din fata dar a fost scump la faza asta, mi-a zis ca eu daca eram asa ca ele, ii era rusine sa ma ia pe plaja, ce sa imi arat oasele? na, da' si suncile cum o fi? dar el ma sustine ca si el e rotofei
La multe lunite pt iepurasul David!!! Sa cresti mare si frumos!!!
La multi ani pt Nati!!! Sa fii sanatoasa si sa ii aduci mamicii numai bucurii!!!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanaiacovita spune:
Neata!
La multe lunite lui iepurica David Andrei(de Delia13)!!!
La multi ani, Nati!!! Andira sa iti traiasca Nati, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de asa fete frumoase.
Am vazut toate pozele. Codrin,Davidutu, Tanya ati fost niste frumusei la botez.
Noi am avut un record de somn azi noapte. De la 10 la 5.20. Eu m-am tot ridicat sa vad daca are de gand sa se trezeasca. Mama nebuna.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...