Licurici de ianuarie - februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 7

aresa spune:
la multi,multi ani Cami!!
Cat despre bolile astea ..eu am facut oreion pe cand aveam 5 ani si a fost cumplit..am ajuns la spital cu pancreatita acuta(sechelele le port inca ),iar varicela pe cand eram in facultate ..in plina vara ..si a fost cel mai cumplit moment de "boala"...Am avut bubele respective si prin locuri pe unde soarele nu te vede..plus niste dureri teribile in piept(ma durea si daca ma aplecam) ..plus febra uriasa.Nu zic ce chin am fost pentru cei din jur pe care ii puneam sa "ma sufle"..era singurul mod in care mancarimea se mai potolea.
Naty sper ca fetele sunt bine ..si nu ratati excursia..mama ta nu numai ca are ceva experienta in urma,dar a mai si "exersat" ultimii ani pozitia de buni..Asa ca fuguta la Roma cu tati!!
Yashi ce baieti frumosi!!!!
In alta ordine de idei cred ca am un mic Mowgli...Croco cred ca a petrecut prea mult timp in compania patrupedelor ...daca voi ziceti de copii mancand cu lingurite,furculite si alte ustensile eu raportez un copchil ce se hraneste direct din farfurie cu gurita(asa cam ca un catel)si pupaturi!!

sdcristian spune:
deci pe sfatul medicului scrie ca semnele sunt febra nu peste 39,4 - am, stare de rau - am, tuse - am, slabiciune si lipsa de apetit - am, inflamarea gatului - am, dureri de cap - am
si cam azi ar trebui sa ii apara la carol bubele daca ar fi varicela
io pot sa merg la mare cu varicela? daca e sa fie, ca inca sper sa nu

aresa spune:
Citat: |
io pot sa merg la mare cu varicela? daca e sa fie, ca inca sper sa nu |
...cica ..nu prea

Naty spune:
Am avut o noapte de cosmar. Amandoua febra mare, toata noaptea m-am plimbat dintr-o camera in alta sa fac impachetari si sa pun supozitoare. Ioanei i-am pus 3 supozitoare + 3 impachetari, Nadiei 2 supozitoate + 2 impachetari.
Nadia, desi cu febra mai mare, a fost insa mult mai bine. A baut multe lichide, a dormit, nu a plans.
Ioana a plans continuu, a vomat, nu vroia sa bea nici o inghititura de apa, nu ma lasa sa ii pun supozitoare.
Groaznic, ce mai.
Aseara a fost dr. de familie care a zis ca Ioana are amigdalita (de altfel am vazut si eu ca are amigdalele cat casa si cu dungulite rosii pe ele) si am pus-o pe Eritro. Aseara nu a putu lua, a vomat dar dimineata l-a acceptat.
In schimb Nadia cica nu e rosie in gat, zicea ca e de la dinti Degeaba i-am spus ca eu nu cred in febra 39,7 de la dinti. Cica asa e cand dau canininii si ei ii dau 2 deodata!
In fine, acum a dus-o ta-su la Medlife sa o mai vada un doctor.
Vestea buna e ca dimineata Ioana a fost mult mai bine, a facut pana acum maxim 37,3, a baut ceai si compot si s-a mai linsitit.
Nadi a facut 39,4 la prima ora dar dupa aia a avut pana in 38.
Nu am anulat excursia. Daca maine sunt OK, duminica dimineata plecam.
Daca nu, asta e.
Daca nu scriu luni inseamna ca am reusit sa plecam.
Va pup pe toate si va multumesc pentru sfaturi si gandurile bune.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana

Naty spune:
Of, cami, scuze, eram absorbita de ale mele.
LA MULTI, MULTI ANI! Sa Dumnezeu sa ti se implineasca dorinta cu bebe 2 si toate celelalte dorinte!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana

cami_antonia spune:
NATY SA STII CA MAMA MEA ASA S-A CHINUIT CU FRATELO CU AMIGDALELE
pana nu i le-a scos nu a fost chip
sa inceteze cu febrele mari
facea continuu 40 de grade
si penicilina
de plangeam tioti din familie cand il auzeam pe el
si ultima data ii dadusera doza de adult la copil
asa de rau ii era
si de atunci mama a zis fara amigdale
si patinaj
si fratelo de atunci e bine
MULTUMESC TUTUROR DE URARIIIIIIII
M-AU INVADAT RUSII DIN PACATE SI LUNA ASTA
SI M-AM DEREGLAT PUTIN DIN CAUZA TEZEI
SI A EMOTIILOR
ASA CAAAAAAAAAAAAA
POATE PESTE 2 LUNI
CA LUNA ASTA TIN POSTUL SFINTILOR PETRU SI PAVEL
mi-as dori un bebe
un baiat
sa-i pun numele petru
dar nici o fata nu ar strica
ahahahahaha
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

DarkBendis spune:
LA MULTI ANI CAMI!!!
Multa sanatate, fericire, sa ai numai impliniri impreuna cu familia ta atat de frumoasa... care in curand speram cu totii ca se va mari cu inca un membru
Naty, multa sanatate fetelor, sa treaca raceala/amigdalita/ce o fi, sa puteti pleca linistiti in excursie si sa va simtiti bine
Cristi, multa sanatate lui Carol, sper sa nu fie totusi varicela
Anuc, baiul e ca polemici mereu ies cu subiectele astea delicate. Aici MMR/ROR-ul e recomandat de pediatrii, chiar nu stiu pe nimeni sa nu-l fi facut dintre cunoastinte (ma rog, copiii lor), unii dintre ei medici. Fratele meu a facut complicatii urate la oreion, am mai scris... meningita a fost cumplit. Nu as vrea sa treaca Mister prin asta. Vaccinul anti-varicela nu se face in mod normal, i doar in cazuri deosebite asa cum a explicat asa de bine Pyc Oricum, ideea e ca fiecare se informeaza si face cum crede ca e mai bine pentru el/ea.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

pyc spune:
La Multi Ani Cami, sa-ti dea Domnul inca un bebe sanatos si sa nu mai spui nici macar in gluma ca 35 de ani sunt multi! Esti o mamica tanara!
Mie tare imi place in Franta, caci aici la 32 de ani sunt considerata o mamica tanara, spre deosebire de Romania unde toata lumea ma intreba inca de pe la 25 de ani cand am de gand sa ma marit......iar deja la 29 ma intrebau cand am de gand sa fac un copil ca "totusi ai aproape 30 de ani!":)
I-am cumparat ieri lui Paul o masina rosie micuta gen "machetutzele" de cand eram noi mici (neconforma, adica scria pe ea ca interzis 0-3 ani)...o adora! Nu a lasat-o deloc din mana, s-a jucat toata seara cu ea si azi dimineata primul lucru a intrebat de "brum-brum". Ce m-a distrat e ca nu s-a jucat cu ea ca si un bebe, ci ca si un baietel mare, total absorbit de masina asta........o plimba pe jos, o parcheaza, da cu spatele, o plimba pe geamuri, pe balustrada de la balcon (fara sa o arunce jos:), trece peste obstacole cu ea.
Cum ca e chiar genetica preferinta asta a baietilor pt masini!! Nu l-am incurajat niciodata sa se joace cu masini, are si papusele o gramada, o bucatarioara mica cu vesela pt papusi, carucior.....si totusi jocul cu masina asta il pasioneaza, asa cum e ea fara beculete, muzica si luminite....
In plus in dimineata asta si-a selectat toate masinile, adica 6....le-a pus deoparte, a facut vant tuturor celorlalte jucarii si se uita la ele, le arata cu degetul si zicea "brum-brum"
I-am spus ieri lui taica-so ca Paul are o noua pasiune MASINILE si l-am intrebat in gluma daca crede ca-l va tine mult........a zis ca "sunt sanse mari sa-l tina toata viata...."

bebelusi spune:
Pyc si Vlad e fan masini des nu l-a incurajat nimeni
Naty, eu nu stau niciodata de impachetari, il bag direct in apa calduta, ca si cand ii fac baie si ii sacde imediat, de fapt o singura data am avut febra mare si la afatul lui Miere asa am facut si recomand tuturor, la impachetari plange Vlad. Din cate stiu eu pentru gat nu se ia Tantum verde???noi am incercat si a avut succes, acum nu stiu sigur daca la amigdalite sau rosu in gat.....
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 8 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"