Licurici de ianuarie - februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 8

miereamara spune:
La Multi Ani Cami! Sa fii sanatoasa si sa iti indeplinesti dorinta de a avea un al doilea bebe cat mai repede!
Naty multa sanatate fetelor si tie nervi tari!
Eu i-am facut Varilixul lui Aidan si mi-a cam parut rau pt ca a reactionat urat la el, dar atunci era intr-o perioada in care a fost f bolnav, cu imunitatea f scazuta si numai o varicela ii lipsea, mi-a fost teama.
Pyc ce dragut este Paul tuns, dar l-ai tuns destul de lungut nu? Eu l-am ciuntit pe Aidan scurt, scurt, nu cred ca ar fi stat la coafor, asa ca l-am facut acasa, dar a iesit f bine spre surprinderea noastra.
Aidan are mai mult preferinta pt tot felul de recipiente cu care toarna apa dintr-unul in altul, jucarii de lemn, in general din astea de poate sa faca ceva cu ele, gen sa bata cu un ciocanel un cilindru intr-o gaura, etc. Ii plac mult cratitele si am observat ca se joaca la gradi cu o bucatarioara asa ca i-am comandat si eu un, soseste azi, e tare draguta, are frigider, aragaz, chiuveta
i-am luat si un sevalet, ii place sa deseneze, am umplut peretele din bucatarie cu operele lui de arta de la gradi.
In rest totul bine, sanatosi, ceea ce e o maaare realizare pt noi, nu imi vine sa cred ca a trecut cosmarul primelor luni de gradinita, cu siguranta si-a format un sistem imunitar bun pt ca au fost copilasii bolnavi pe capete la el in grupa si el nu a avut nimic.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

sdcristian spune:
pyc cred ca e genetic, si si fotlabul, ca si carol dribleaza mingea prin toata casa

IRA_LIZA spune:
LA MULTI ANI, CAMI!
...si sa nu te mai aud cu 35 ai tai, tinerico! k io am facut treij'noo (adica la anu' fac 40) si ma simt de 25
Sa ai parte de toate, in primul rand de sanatate si de bb2 asa cum iti doresti.
Ira, mamica Elizei

IRA_LIZA spune:
Noi suntem mult mai bine, facem constiincios injectiile, luam medicamentele cu oarecare ciripeala, noroc k am pastrat seringutzele de la sticlele de nurofen, asa ii dau Elizei tratamentul, a inceput s refuze linguritza, era sa-mi verse una cu Ambroxol, asa k umplu cata o seringa cu cate un medicament si i le torn pe gat k la curcani si gata.
Naty, ne luam de manutza ref la plecarea in vacanta de fapt, dimpotriva, sper sa NU fiti chiar in situatia noastra, noi trebuia sa plecam azi cu trenul de 3 p.m. si am amanat plecare pana pe luni-marti, in functie de ce ne spune azi dra Elizei. Asa intuitiv, cred k a depasit faza acuta, inca mai haraie insa doar daca o ascult la piept (alaltaieri horcaia pur si simplu!), nasul nu ii mai curge suvoi, nu mai e asa maraita, azi-noapte a dormit tun, a mancat excelent azi la pranz, deci una peste alta ne revenim vertiginos.
Cine spunea de convalescenta, Axis, cred. Pai dupa cum arata Eliza cred k pe luni-marti va fi ok pt drum. Chiar nu as vrea sa ratez vacanta asta, ea cuprinde si un eveniment in care m-am implicat f mult (intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului) si, nu in ultimul rand, vreau sa iesim din Bucuresti, nu am mai plecat nicaieri de 3 ani. Anul trecut, daca mai stiti, Marian avea glezna rupta si eu ma gandeam siderata la operatie - mai traieste? nu mai traieste? - asa k chiar vreau sa plecam.
Ira, mamica Elizei

IRA_LIZA spune:
Ce spuneti voi de masinute, mamici de baietei? stati s-o vedeti pe-a mea ce leshinata e dupa "ti-ti", mai ales dupa motoare si, in general, dupa tot ce are roti, si biciclete si orice - inclusiv galeata de spalat pe jos din baie, a rasturnat-o de nush cate ori cu fudu-n sus sa ii studieze rotitele.
I-a cumparat bunica-sa un carucior pt papusi, disperata k se joaca mai putin cu papusile si mai mult cu masinutzele copiilor de afara. Oo, bucuria Elizei! s-a pus sa studieze rotile de la carucior! papusile sa mai astepte sa fie plimbate! :)
Ira, mamica Elizei

IRA_LIZA spune:
Sa nu uit 2 intrebari:
(1) de la atata folosit batista bebelusilui, aspratorul a inceput sa miroase a parlit, voi ati patit la fel?
(2) voi ce carti folositi camd sunteti cu bebeii? Eliza a apucat sa vada si sa-i placa una din colectia adevarul si vad k face ce face si rupe din ea, fapt care ma enerveaza maxim; parca erau niste carti cartonate pe undeva, nu mai stiu unde le-am vazut; in fine, cum faceti voi cu cartile sa nu vi le rupa cei mici?
Ira, mamica Elizei

miereamara spune:
Ira ma bucur ca Eliza e mai bine, sper sa se recupereze total pana la plecare.
Cu cartile, Aidan nu a rupt decat beletristica:)), cartile lui le pastreaza frumos.
Noi am inceput initial pe la un an sa ii aratam imaginile si sa ii spunem ce reprezinta, apoi etapa urmatoare a fost sa ne arate el cu degetul imaginile si noi sa ii spunem denumirea, apoi l-am pus sa arate pe carte catelul, pisica, vaca etc si l-am rugat sa ne aduca obiectele corespondente din realitate, gen olita, ursulet, etc. Sper ca am fost clara.
Ce nu prea ii place lui, adica nu are rabdare sa stea si sa asculte povesti. La gradi doar de vreo luna a inceput sa stea langa educatoare cand le citeste, acasa nu vrea inca.

miereamara spune:
Avem genul acesta de carti
http://www.google.com/images?hl=en&q=baby%20einstein%20books&um=1&ie=UTF-8&resnum=3&source=og&sa=N&tab=fi

CADIA spune:
HEEEIII, SALUTARE!!!!
LA MUULTI ANI, CAMI,SA FII SANATOASA SI LA PUNGA GROASASI SA-TI DEA DZEU UN BB2 CAT MAI REPEDE POSIBIL
NATY, sper din tot sufletul ca ambele fete sa fie bine si voi sa plecati in mult asteptata vacanta.Abia astept sa vad ca nu ne scrii luni
IRA, eu i-am cumparat Clarei de la Targul de Carte, din Diverta cateva carti cu toate filele cartonate (cu povesti,animale, fructe...) de care este suuuper incantata. Si ea rupe revistele cu file normale de hartie
Sanatatea muulta Elizei.
In rest noi suntem Ok, speram ca saptamana viitoare sa incheiem contractul de vanzare aparament. Lucrarile la casa merg super ok iar in wnd vrem sa handralim dupa gresie si faiantza.
Va pupicesc pe toate si-mi pare tare rau ca nu prea apuc sa scriu,desi va citesc mereu 14+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

alinuk spune:
Pyc, Bebelushi
eu zic ca baietii vostri au hobby uri cuminti
al meu 'a fumat' deja faza cu masinile...e la aia cu motociclete
nu glumesc si nu stiu de unde...si chiar sunt ingrijorata
cand vede un motor intra in fibrilatii, mi-l arata si se smuceste sa mearga cat mai aproape
la inceput m-am distrat, ma duceam si ne jucam blabla
dar de cand vad ca incepe sa se acutizeze.... imi pun serios pb ca asta o sa-mi faca nopti albe, nu o sa mai dorm, la revedere somn si liniste cand si-o achizitiona vreo treaba d'asta
si sa va zic ca nu s-a luat dupa fraxu, asta mai mare nu are nicio treaba cu motoarele
si mai le are si cu catzaratul in locuri cat mai periculoase
..senzatii tari nu gluma...mai ales la masa (adica la mine!)
Naty multa sanatate si sa u ratati excursia!!!
we placut dragelor!!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................