Licurici de ianuarie - februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 6

bebelusi spune:
Carmen intreaba la odiseea cealalta ca fetele sunt mai in tema....eu nu stiu sicera sa fiu
Ingrid imi pare asa rau pentru sora ta, din cate stiu eu conteaza si gandirea pozitiva si increderea din partea ei
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

bebelusi spune:
La multi ani Cami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!te asteptam cu bebe 2
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii

mara95 spune:
Cami, la multi ani!!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Selene_Bunny spune:
Noi ne-am imbogatit familia cu un iepuras mic, pufos, alb cu ochii rosii...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

bebelusi spune:
Iepuras????cum asa???
Mami puiutului Vlad Mihaii
Cutiuta cu bijuterii

Anuc spune:
Neata la toata lumea si LA MUUUULTIIII ANIIIII, CAMIIII!!!!
Mai fetelor, nu vreau sa nasc o polemica, mai ales ca nu ma pricep. Dar de ce vreti sa le faceti copiilor toate vaccinurile posibile? Hai, ca inteleg ca sunt si cazuri unde trebuie (bolile cronice unde o varicela de ex ar face ravagii), dar unui copil normal nu cred ca-i strica sa faca bolile copilariei, astea care au mai ramas in afara vaccinurilor obligatorii. Doctorita mea zice ca sa las copilul in pace sa faca cat e mic aceste boli...Uite, Ioana mai are nitel si scapa de varicela si n-a fost iadul pe pamant, sincer. In afara de nitica febra si ceva mancarimi, n-are nimic copilul. Sper ca Filip sa faca tot o forma usoara.
Eu zic (dar nu ma pricep!) ca prea multe vaccinuri ii dau sistemul imunitar peste cap...parerea mea :) Si nu stiu nici cate studii s-au facut sa se vda efectele pe termen lung la cei vaccinati cu tot ce s-a mai inventat in ultima perioada..
Naty, cum sunt fetele?
Restul bolnaviorilor?
Eu sunt mai optimista azi. Filip n-a mai tusit in ultimele 2 nopti deloc (doar un pic in timpul zilei)....inca e devreme sa ma pronunt, dar sper sa-i fi dat de cap tusei asteia...
Si s-a sterilizat si urina...mai continuam cu antibioticul ca sa fim siguri...si urmeaza sa-l tot verific periodic..
Mami de Ioana&Filip

sdcristian spune:
anuc, mie imi e frica a nu faca carol varicela, pt ca eu nu am avut.
sa va si intreb
are febra de cateva zile, a fost mare, acum e doar eara si mai mica, muci si un pic de tuse
acuma are niste chestii pe fundic unde e tot scarpina, nu vad bubite, doar o zona rosie unde se scarpina si si-a facut rana. pe laturile fundicului, nu e de la kk
mie mi frica de mor sa nu faca varicela

Anuc spune:
Cristi, eu am avut si varicela si oreion in acelasi timp, tot pe la 5 ani...va dati seama cum aratam cu urechile umflate si buboasa :))
Ioana a facut febra abia dupa ce i-au iesit primele bube....nu stiu ce sa zic...si n-a avut muci sau tuse, dar sunt simptome si simptome...
Yashy, ce mare e Luca! 8 ani!! Sa-ti traiasca amandoi, sunt chiar 'de pupat' toata ziua
Mami de Ioana&Filip