Licurici de ianuarie - februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 13
cami_antonia spune:
FETELE
eu acu am revenit din a doua tura de bulgari
ne-am mai destresat putin
cu copilul prin vanturi cu muci
asta e
ce sa facem
am intrat special pt SELENE
DRAGA MEA
mi se pare mult prea mult sa te superi asa de rau
pe un bebe atat de mic
acesti copii inca nu inteleg mare lucru
sunt ffffffffffff mici
sunt gingasi
sunt esenta vietii noastre
noi am fost asemenea pt parintii nostrii
poate si tu ai fost la fel
noi ca mame suntem obosite
si de aceea uneori vedem lucrurile ca si cand ar fi vb de un adult
dar de fapt e doar un bebe
parerea mea e ca tre sa gandesti putin altfel
si sa fii putin mai indulgenta
asta nu ca nu ai fi]
ci ca sa poti intelege un bebe atat de mic
eu eram ca si tine
imi puneam aceleasi intrebari
pana m-a scuturst putin mama
si mi-a zis exact ce iti spun eu tie acum
in loc sa te enervezi
sau mereu cand te enervezi
du-te si dai un pupic]
si iti va trece supararea imediat
sa vezi ce efecte benefice are asupra ta
eu nu am de gand sa creez vreo polemica
sau sa te superi cumva pe mine
ca stii ca rar mi se3 intampla sa dau sfaturi
dar intelege
AI DOAR UN BEBE MIC
CARE VREA ATENTIE SI AFECTIUNE
mai tarziu vei putea spune ca e un copil care intelege si face pe de-andoaselea
si nu te asculta
acum e multtttttttttttt prea devremeeeeee
cu cat esti tu mai nervoasa cu atat bebe simte
si e mai irascibil
ce te nemultumeste?
mizeria?
asta se curata atunci sau mai tarziu
iti cere cineva socoteala de ea?
nu mnai fii o perfectionista
si vei vedea ca va fi mai usor
bebelusii au ritmul lor
asa ca
lasa fata cu cineva
plimba-te 2 ore
relaxeaza-te
si bebe te va astepta cu nerabdare
si iti va darui dragostea ei
in speranta ca nu te-am necajit
mai rau decat esti
plssssssssss
nu te mai consumaaaaaaaaaa
bebe are nevoi de o mama bucuroasda
fericita
vesela
calma
etccccc
te pup
si ai grija de tineeeeeee
aceasta perioada va trece cu siguranta
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Carmen_Marieta spune:
Cami ce frumos ai scris!

Selene pe mine ma ajuta mama, ca Stefan e la ea, nu pot sa ma vait, sunt sigura ca-mi va fi greu cateodata dar ma voi descurca.
IrinaC
si la baieti( Radu si Andrei)
Mara, Anuc multumesc pentru raspuns.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
9+
roxanaz spune:
neata!
Raluca, sper ca is ok fetele si ca ai reusit sa pleci!
| Citat: |
| citat din mesajul lui pyc I-am spus ieri lui taica-so ca Paul are o noua pasiune MASINILE si l-am intrebat in gluma daca crede ca-l va tine mult........a zis ca "sunt sanse mari sa-l tina toata viata...." |
hihih super cool Paul
Ira, asa e si Eva cu masinile.... dar e si influenta lui Patrick. cu ea folosesc doar carticelele mici cartonate. is peste tot prin librarii (si pe net). gentamicina este intr-adevar agresiva pentru ureche dar in cantitati mari si in tratament prelungit. iar afectarea este reversibila.
Irina, sper din suflet ca or sa se rezolve probleme cu banutii! iar de racelile lui Andrei... relax, trec! iti zic precis, stii tu
Iulia, spor la mutari!!!
Carmen, eu sunt sigura ca treburile se vor rezolva cu bine. vor fi si perioade grele dar trebuie sa treceti peste ele.
gata
ma apuc de munci ca m-am tooot intins.
sa aveti o zi superba!
Selene_Bunny spune:
Buna dimineata!
Am citit ce ati scris si fac eforturi sa inteleg. Insa trebuie sa adaug niste lucruri.
Ati zis voi sa fac cand pot si cat pot. Ei, acest cand si cat nu este destul, pentru ca Daria, ca orice copil, baga in gura toate kkturile. Nu o data i-am scos din gura scame, ate, bucati de mar cu par. Ceea ce arata ca acel cand si cat pot nu asigura un mediu igienic pentru copil. Si poate vreau sa stau si eu pe covor si sa vad 10 minute de film fara sa simt firimituri de paine sub fund.
Apoi, in bucatarie. Ori mananca singura, cu lingurita, cum poate, ori nu mananca deloc. Ca nu mai vrea sa o hranim noi, vrea singura. OK, nicio problema. Daca are vreuna dintre voi vreo reteta miraculoasa, sa mi-o dea si mie, sa raman calma, cu zambetul pe buze, atunci cand varsa mancarea pe mine, cand si-o pune pe haine, cand cere de toate numai ca sa se joace cu ele si sa stropeasca inclusiv aragazul, ca iti cere apa, pe care o toarna peste mancarea varsata pe tavita, face o mare pleasca si pe urma o imprastie cu mainile peste tot, stropind pe oricine si orice...
Ieri a spart o parte dintr-o cutie muzicala, erau numai cioburi fine de sticla pe covor, am aspirat atent, ca mereu umbla cu picioarele goale, la o ora dupa, cere morcov, sa rontaie, si rontaie, si scoate din gura si arunca pe covor bucatile...
Eu nu-mi pot pastra calmul, si fiindca nu pot, Daria a capatat-o, si nu o data...
Si mi se face o lehamite de tot si de toate, de nu ma mai intereseaza nici vasele din chiuveta, nici pardoseala unsa, nici covoarele imbacsite, nici praful de-un deget si nici faptul ca n-am mai gatit de vreo 2 saptamani... Nu mai simt bucurie facand aceste lucruri, doar un sentiment de inutil, de n-are niciun rost, de la ce bun sa ma apuc, la ce bun sa-mi fac timp pentru chestiile astea casnice.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Anuc spune:
Selene, tie stii ce-ti trebuie? BB2!! Sa vezi atunci harmalaie! Ai sa te uiti in urma si-ai sa zici: Mamaaa, ce curat si ordine era cand era doar Dariuta! :)....Iti jur ca am zile cand nu stau de dimineata pana seara, strang, sterg, aspir, iar strang, iar sterg, iar aspir in aceleasi locuri! Imi vine sa-mi iau campii, ma enervez, devin irascibila cu copiii..si dupa aia imi pare rau si-mi dau seama ca o casa curata fara un copil, doi e atat de saracaaaa! Prefer sa fie casa vraiste! Mai las-o incolo de curatenie si ordine! Ioana e destul de imprastiata si dezordonata si acum, la 5 ani jumate...tot ma imbarbatez cu gandul ca atunci cand vor avea camerele lor, voi avea macar si eu sufrageria ordonata...dar mai e ceva pana atunci...
Sa-ti zic ultima chestie...Filip a facut caca si am pus pampersul langa usa de la intrare in ideea sa-l duc la ghena, ca pute...a sunat telefonul si am uitat de el cateva minute. Cand am terminat de vb, Filip apare plin de caca pe maini si strambandu-se...nu-ti zic ca era caca pe holul de la intrare...in timp ce-l spalam, il intreb: Filip, ce-ai facut? Ai mancat caca? si el se uita strambandu-se la mine, deschide gurita si scoate limba afara ca sa ma uit. M-a bufnit rasul si l-am pupat, desi facuse o prostie. Sincer, nu cred ca a mancat ptr ca nu era murdar la gurita si nu mirosea :), dar a fost tare haios cu mutrita lui si gura larg deschisa :)
Mami de Ioana&Filip
Selene_Bunny spune:
cami, nu am acele 2 ore, nu mi le permit. Si sa ma plimb singura, de nebuna, pe strazi, nu-mi place. Si nici nu stiu cat m-ar ajuta, cand as veni acasa, la fel ar fi, nu?
Nu vreau sa fie perfect, vreau sa fie multumitor. Si nu e. Si eu nu (mai) am puterea sa ajung la nivelul de multumitor.
Nu ma deranjeaza peretii si usa de la balcon mazagalite cu pix, marker, carioci, desi ascund asta de proprietar, nici jucariile insirate prin casa. Ma deranjeaza puterea ei de a murdari si de a distruge, incompatibila cu puterea mea de a curata si a repara. Pentru ea e distractiv sa faca totul ca la porci, pentru mine, e un dezastru.
Acu' urla ca de ce n-o tin in brate, sa butoneze ea. ![]()
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
sdcristian spune:
selene tarc ai? da-i de mancare in tarc, nimic blenduit, ii dai doar sa zic eu snitel si morcovi fierti, sau nu morcovi, chestii bucati.
la cresa nu o poti duce? ai unde? stiu ca ai zis ca nu vrei ca sa nu se imbolnaveasca, dar cred ca 4 ore pe zi e obligatoriu macar sa stati un pic despartite. ca tu esti obosita, te enervezi, chestia asta ea o simte, si probabil o face si mai "distrugatoare", si tu te enervezi si mai tare...
Porumbita spune:
buna tuturor
am intrat si eu sa va salut, sa aveti o saptamana excelenta;
noi sambata i-am luat motul; a ales un suport de lumanare argintat, un pix si o masina;
va las si 2 filmulete cu robert, ca sa nu ne uitati de tot ![]()
asta e de ieri :
http://www.youtube.com/watch?v=2jmRmVr2CJ4
asta de acum 2 saptamani
http://www.youtube.com/watch?v=kuRFw3AHpgE
DarkBendis spune:
Ooofff am tot zis ca nu scriu dar nu pot sa nu scriu: Selene, iubita, nu e o solutie sa o incaseze Daria, nu asa va invata sa manance frumos. Palmuta nu rezolva nimic, crede-ma! Copiii la varsta ei nu mananca frumos, ei arunca pe jos, fac mizerie, exploreaza, se catara, ei asa invata. Lovitul copilasului (de la palmuta peste pampers la... ce vreti voi) nu e o solutie; e doar modalitatea adultului de a-si descarca nervii si zau ca nu e bine. Noi suntem mari, ei sunt mici. Noi suntem adultii, ei sunt copilasii nostri, pe care ii iubim mult. Fetele ti-au dat sfaturi bune, nu vreau sa le mai repet, e plin forumul de sfaturi bune, care se pot aplica in o multime de situatii. OOOffff chiar nu vreau sa te superi pe mine... dar lovitul copilasului nu e o solutie. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRA_LIZA spune:
Neatza!
Noi tocmai incercam sa mancam; ne-am trezit la 7 sa mergem la injectie, am luat toate siropelele (traiasca seringutzele de la Nurofen!) iar acum suntem la masa.
Mai nou, dupa ce k Eliza mananca ceva mai putin din cauza pneumoniei, se ambitioneaza sa manance singura, cu mana sau cu linguritza pe care ea singura o cere; cand nu reuseste se enerveaza si arunca lingurita - aruncare cu bolta, k sa intelegeti
. De obicei, reusesc sa prind ligurita inainte de lansare sau destul de goala, insa o veni si o zi in care ligurita va fi plina de piure...
Ira, mamica Elizei