Licurici de ianuarie - februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

IrinaC, ce prostioare spui! cum sa fii mamica rea?? si medic la fel?? ai tu un un moment mai delicat, asta-i tot, s-au adunat mai multe, de asta spui asa.
Ce-i cu overdraftu' ala? in ce consta prbl? e vreun act/termen incalcat? du-te sa ceri lamuriri, nu lasa lucrurile asa strict la mana altora, e un moment extrem de rau pt toti prin tara si nu mai stii precis pe cine sa te bazezi k iti poate rezolva problemele, toti tre' paziti indeaproape, k aia mici, sa nu faca vreo pozna. In fine, poate scriu io tampenii la ora asta...

Eliza pare ok, e la fel de vioaie k de obicei, insa cred k se plictiseste ingrozitor intre 4 pereti. Si mai avem de stat in casa cateva zile!

Mai nou...musca! atunci cand nu te astepti, zambind, asa! ce-o fi cu ea? se simte agresata de intepat & aspirat nas si ii creste proportional nivelul de agresivitate? incerc sa inteleg...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Ira muscatul la noi se manifesta ca semn de dragoste..la fel si ciupitul...nici prin tinereturi nu aveam atatea vanatai pe gat Mai nou e si faza cu "sa-ti ard un cap in gura"..e drep asta nu mai e din dragoste ci e a protest cand nu-l las sa faca ceva.
Mai nou s-a scrantit Crocodilul..a invatat sa se invarta pe un picior si dupa 2-3 ture o ia ca avionul in toate directiile(bineinteles ca si noi dupa el ,dar nu ne iese de fiecare ajutorul acordat la aterizare)Avem pana acum 3 vanatai pe obraz si-un cucui cat o zi de post pe frunte...si asta in conditiile in care maine vin bunicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Carmen, o sa incep prin a-ti spune ca mie-mi pare rau ca nu l-am facut pe bb2 mai repede....intre ai mei e diferenta de 4 ani. Pe de o parte e mai usor ptr ca Ioana e deja mare si se mai descurca singurica (desi tot eu stau dupa ea cu mancarea, o supraveghez cand se imbraca/dezbraca, ma duc s-o sterg la fund, etc, dar are si momente cand se joaca singura si am timp de Filip), pe de alta imi dau seama ca e diferenta mare intre ei si pe masura ce cresc, nu vor mai avea decat f rar interese comune...Finii mei au baiat si fata, diferenta de un an si 11 luni intre ei. Acum au 6 ani, respectiv 4, deci a trecut perioada grea si sunt foarte bine mersi. Daca reusesti sa le faci un program comun de masa, somn, etc, eu zic ca dupa primul an, o sa fie mai usor.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Irina, dar chiar asa, de ce ti-au refuzat overdraftul?

Ce-or face David si Ledi? Sper ca sunt bine si se intorc optimisti acasa.

Cami, ce frumos ati petrecut de ziua ta!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Fetelor va multumesc pot incurajari.Azi si ieri am sfidat orice reguli si l am carat dupa mine peste tot, nu i am dat nimic decat l am aspirat de 2 ori in total si astept sa vaz care e treaba.Oicum ma doare gatul si pe mine deci ....ce sa mai zic?
Ira cu overdraftu era o "smecherie" ca sa zic asa.Noi avand deja creditul de prima casa la bcr voiam overdraft de la garanti.Ideea e ca au schimbat regulile si desi noi facusem cererea de mai demult si aveam si preaprobarea , noile reguli impun reverificarea.Si noi nu puteam trage overdraftul inainte de semnarea cu bcr si deci acum apare Radu cu credit.Maine ne raspund ce si cum 100% sau ce/dc ne mai ofera ceva

Naty urma sa plece ...fetele erau mai binisor.Ea tot nu era 100% sigura si linistita da pleca!
De Ledi nu stiu nimic, Rox poate sa ne zica ceva.

Carmen cand aud de so-acra......tu lasa nebunia si fa pe bebe2

Bebelusi a fost nu stiu ce festival de teatru...cred ca v-ati distrat si voi pe acolo

Selene rabdare!la noi e vesnic mizerie vesni vesnic vesnic!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Carmen, singurul lucru pe care il stiu este ca nici eu nu as face intrerupere de sarcina. Mai mult de atat, nu pot spune, pentru ca ma simt in prag de depresie, ieri si azi am plans o gramada, nicicum nu ma descurc cu Daria, oricate sfaturi am primit de la voi, de la alte fete, de la parinti, nu pot sa tin pasul cu ea si sa accept ca asa sunt copiii, murdaresc intr-un hal fara de hal, rup, sparg, strica, te sfideaza, le explici de 10 ori un lucru si tot cum vor ei fac... Imi este peste poate sa accept toate astea cu calm, ca deh, e copil...

Nu vreau sa prinzi teama acum, bebe2 ii poate semana lui bebe1 ca si comportament sau poate fi total diferit, usor insa nu vad sa iti fie. Poate daca bb1 va merge la cresa sau vei gasi pe cineva sa te ajute.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Selene, nici Eliza nu e genul fetita dulce si unde-o pui acolo sta, k de-aia si-a si spart buza de 2 ori in casa in februarie. Si eu mai ridic vocea la ea, incerc sa ii explic, imi zambeste si are tendinta de a se intoarce fix la ce facea si nu-mi placea mie. Nu mereu, insa de multe ori.

INSA stii ceva?? nici nu mi-ar fi placut sa fie altfel! cand o vad alergand si razand prin casa, urcandu-se dintr-o saritura pe canapele, ridicand cu o mana masinuta sau coborand dintr-un salt din carucior dupa ce-i dezleg sistemul de siguranta - ei bine, atunci imi creste inima si parca il vad pe tatal ei - fost sportiv de performanta (17 ani de rugby) sau pe bunicul ei, cascadorul. Si nu in ultimul rand, ma vad pe mine insami asa cum eram in copilarie.

Poate ai tu un moment mai dificil acum, similar cu Irina, s-or fi adunat mai multe si acum te coplesesc pe moment.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ira stai linistita, Eliza o sa fie bine, nu mai cauta atatea informatii, uneori face rau prea multa stiinta:), ti-o zic din propria experienta!

Ca sa iti dau un exemplu, aceleasi temeri le-am avut si eu cand Aidan a facut 7 zile gentamicina incepand cu PRIMA ZI de viata (plus inca doua antibiotice). Si nu s-a intamplat nimic.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Miere, da' nu ma pot stapani sa nu incerc sa inteleg! ma rog, cand sunt odihnita e o chestie, insa cand adun oboseala si spaima reactionez mult mai rau - cel putin pe moment.

Apropos de oboseala (morala mai ales), sa ma dau in fapt: unde eream io aseara, mama de copil bolnav? ha? unde? la o aniversare!

Suna Marian pe la un 2 p.m., asa, sa spuna LMA unei prietene, la care aia, afland k inca nu am plecat din Buc, ne spune "hai la noi daca puteti; daca era dupa mine nici gand sa plec, fiind si nedormita de vreo 2 nopti, insa m-a luat mai mult pe sus Marian - vezi ce va sa zica aia un barbat in casa? care barbat s-o fi saturat sa ma vada cu capsa pusa de-o saptamana si s-a hotarat sa ma bage in pauza pt cateva ore. Asa k am aranjat cu bunica sa vina sa stea cu Gangurica si sa ia flori pt sarbatorita, seara i-am dat Elizei tratamentul, am aspirat-o bine si am plecat cat s-a putut de rpd, k daca mai stateam sa ma uit la ochii nevinovati ai Elizei imi bagam picioru' si nu mai plecam nicaieri. Cred k am spus de minim 4 ori inainte de plecare "daca se intampla ceva, sa ne sunati neaparat, k venim rpd" (amicii la care am fost stau in Pipera, deci la cca 15 min de noi).

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Selene...fete,fete n-are rost sa te necajesti !!..cand simti ca-ti mai vine a o lua rara trage aer in piept si incearca sa-ti imaginezi ca suntem o gasca de "unele" care mai mult sau mai putin ne luptam cu aceleasi probleme...Fi convinsa ca nu s-a nascut inca Wonder Woman ..cand s-o declara vreuna vreau s-o vaz in ochi...si mai e ceva cred ca toate trecem prin aceleasi stari ,dar poate pentru multe din noi e mai greu sa lasam sa "se vada"..cum s-ar zice "ne dam batoase si nu dam din casa!!"
Toti copii sunt incapatanati ..sau macar personalitatea isi iteste coltii...toti fac mofturi la mancare..sau mucesc..Ei si??...trece
Toti fac dezastru in casa ..ei si??..ai chef sa cureti azi- cureti...nu ai chef ..atunci ia-o pe mandra si iesiti la o gura de aer..categoric iti va da timp sa te linistesti...(si de ce nu forte proaspete sa cureti la intoarcere)..Daca nu functioneaza ignora vorba cu "nu lasa pe maine"..si LAS-O PE A DOUA ZI...(vorba ceea doar nu vine Sanepidu`)
Uite,eu n-am fost niciodata genul de gospodina..mi se parea o corvoada sa gatesc pentru mine daramite pentru cineva ..nu mai zic sa-l grijulesc (spal,calc..etc,etc)..UFFF..mi se parea complet alandala si nu pentru mine...si m-am trezit cu copil ..cu casa si cu birou de oranduit(intre noi fie vorba si eu mai fonfai prin baie cand ma apuca!!)...Le fac dupa cum imi dicteaza mintea si dupa cum pot..c-o fi bine ..c-o fi rau ..am incetat sa ma intreb si am incetat sa ma uit prin ograzile altora (ca am si eu frustarile mele..si cand vad ca alta lume si gateste extraordinar..si casa e brici ..si copilu` smirna ma ia cu lesin-de gelozeala)...Gata ca te-am ametit complet !!te si nu uita ...lasa sfaturile si ideile altora ca suntem unici ...!!

Mergi la inceput

Mai, ce-o fi facand Ledi?

si - k tot voiam sa intreb demult - Daria-Maria de Dalma? Dalmaaa!

Gata, bagsomn sa recuperez la gramada nopti nedormite de grija (nu din cauza Elizei, k ea a dormit excelent mai putin noaptea de 2 spre 3) si seara trecuta; gizas, m-am dezobisnuit de oameni care danseaza!

NB everyone!

A, sa nu uit: Dark! mi-am bagat nasul in pozele tale de dinainte de Hogmanay Baby! wow, heavy metal never dies!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

mai, eu cand ii vad cat de fericiti sunt cand intind prin casa, sau mazgalesc(inca nu mi-a trecut fixu'. dar incerc), ii las in pace.dupa o juma de zi de facut curatenie, vine flavi, nonsalanta, si-mi zice"mami, noi am facut imprastiat!", in traducere, 3 sertare de jucarele mici, mici, ocupau o juma de camera, fosta curata luna.

carmen, mie cel mai greu imi era cand amandoi aveau o cerinta simultan, de cele mai multe ori, la masa, pentru ca aveau mancare diferita, andru blenderuita, sau cand andru tb sa doarma si flavi voia altceva.altfel, cu amandoi misunand prin casa a fost ok.e mai mult decat binevenit orice sprijin, macar cateva ore la o perioada, sa sparga monotonia si sa iti incarci bateriile.e extraordinar de frumos cu 2 copii!diferenta dintre ei e de 3 ani si a fost ok.flavi e si un copil f intelegator.
aaa, si mai e perioada cand sunt virusati amandoi.dar trece si ea!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput