Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Fetelor, am sunat si eu astazi pentru programare la eco morfofetala ( m-am tot sucit aveam programare in Bucuresti, dar am zis sa nu mai bat drumul pana acolo si am anulat-o ) m-au programat aici ( in Pitesti) peste 3 saptamani, voi avea 24 de saptamani calendaristic....e prea tarziu pentru morfofetala?

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

eu pana la 20 saptamani luasem 7 kg....acum nu m-am mai cantarit....oricum e destul de vizibil ca am pus considerabil

uitasem si noi am schimbat azi semnatura.....am mai crescut un pic

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Apropo de cei de la Cord, eu cu ei am vrut initial, dar dupa aia m-am intors. In pretul din contract nu este inclus transportul CS cadn e sa ai nevoie de ele. Nu stiu cat costa... Si am inteles ca transportul CS recoltate ei l-ar face cu un curier rapid dar care nu asigura transport in conditii de siguranta pt. probe biologice.

Nu stiu cat de avedarat e, dar stiu pe cineva care si-a recoltat cu Cord si a nascut vineri si cu weekend si transportul cum o fi fost facut, i-a iesit procent de viabilitate foarte mic - in jur de 50% doar si era tare dezamagita.

Foarte important sa va informati bine de tot inainte! Si neaparat sa cititi contractul cu foarte multa atentie!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Face cineva capitol nou???
Eu nu stiu!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eu saptamana trecuta ma puteam mandrii cu 6 kg in plus. Sa va zic ca in rochii arat ca un balon .Cred ca pana nu lesin de cald nu le mai folosesc. O sa stau in pantaloni pana nasc
acum pacatuiesc, mi-am facut a doua cafeluta pe ziua de azi. Cum eu ma trezesc tare devreme, prima am baut-o pe la 5 juma si acum imi era tare pofta .
Va

mamica de fetita si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Fetelor, am sunat si eu astazi pentru programare la eco morfofetala ( m-am tot sucit aveam programare in Bucuresti, dar am zis sa nu mai bat drumul pana acolo si am anulat-o ) m-au programat aici ( in Pitesti) peste 3 saptamani, voi avea 24 de saptamani calendaristic....e prea tarziu pentru morfofetala?

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Mie mi s-a spus ca se poate face morfologia fetala de trim II intre 20 si 26 sapt. 4 e foarte bine spun eu..

22+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aaaaaau, sunt ametita de somn, ma doare capul c-a sunat cineva - nu m-am deranjat sa vad cine - la usa si m-a trezit brusc..acum adorm cu capul pe tastatura, la propriu...cred ca merg sa dorm iar, la noapte vad eu ce fac, stau pe net, citesc o carte...bine ca nu ma mai mananca bubeleee!!! Uraaa!!! Incepem numaratoarea inversa!
Scuze ca n-am citit decat f. putin din urma, am vazut ca e totul ok cu bebe de Klarisse, felicitari!
Eu plec sa dorm, somn usor si voua!

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Referitor la kilograme, dupa 25 de saptamani nici nu iti mai vine sa te cantaresti daca nu stai bine cu moralul . Eu nu mai zic nimic .

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
nici eu nu m-am mai cantarit, ultima data aveam 4 kg + , si cred ca sunt vreo 3 saptamani de atunci, oricum se vede ca am mai pus si burta mea arata de parca am inghitit o minge de handbal...mai tarziu de baschet
caut si eu o rochita ca sa fiu mai lejera, insa ori imi sunt mici la sani, ori numai cu bretele...si poi sunt niste preturi ....

ma bucur ca ma simt bine si ca nu simt nevoia sa manac toata ziua sa ma fac cat m-am facut la Ema, mananac fructe si beau multa apa si lapte, iar seara nu mai mi-e foame...

am cumparat perdea cu desene animate pt camera copiilor, le-am decorat camera cu floricele si iepurasi...astept sa mai traca timpul sa cumpar carut sin patut si poate anuntati ceva promotii prin Bucuresti...

va pupacesc si va doresc we placut si linitit

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 20+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aveti putintica rabdare sa deschid eu alt capitol

22+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput