Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

eu pana la 20 saptamani luasem 7 kg....acum nu m-am mai cantarit....oricum e destul de vizibil ca am pus considerabil

uitasem si noi am schimbat azi semnatura.....am mai crescut un pic

23+

Felicitari pentru semnatura!

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

ce ziceti fetele vi s-a facut somnic?

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mie mi-e somn de cand m-am trezit

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Apropo de cei de la Cord, eu cu ei am vrut initial, dar dupa aia m-am intors. In pretul din contract nu este inclus transportul CS cadn e sa ai nevoie de ele. Nu stiu cat costa... Si am inteles ca transportul CS recoltate ei l-ar face cu un curier rapid dar care nu asigura transport in conditii de siguranta pt. probe biologice.

Nu stiu cat de avedarat e, dar stiu pe cineva care si-a recoltat cu Cord si a nascut vineri si cu weekend si transportul cum o fi fost facut, i-a iesit procent de viabilitate foarte mic - in jur de 50% doar si era tare dezamagita.

Foarte important sa va informati bine de tot inainte! Si neaparat sa cititi contractul cu foarte multa atentie!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Eu am recoltat la Karina si ce pot sa spun ca acel kit de recoltare se deschide exact cand nasti si intradevar curierul ia kitul si il duce la cei care se ocupa de transportul lor in strainatate in conditii speciale.Kitul trebuie ridicat de curier in cateva ore de la recoltare.

Din pacate asa este, dc ai nevoie de CS in viitor te cam ocupi singur, nici mie nu mi-a placut ideea, insa in 2008 chiar erau cei mai buni de pe piata si nu am avut de ales.

Cu procentul mic de viabilitate am mai auzit,acum depinde si de cate cs se gasesc in cordon, nici noi nu l avem extrem de mare.
Sa dea Domnul sa nu avem nevoie de ele, ever!

in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Referitor la kg, spre sf. sarcinii se pun cele mai multe kg!

Dar ar trebui sa fim bucuroase ca vine vara si va fi plin de fructe si sa profitam de ele...au si vitamine multe si nici nu ingrasa!
La prima sarcin am prins mai mult iarna si a fost mai naspa fara fructe!

Eu deja bag zilnic fructe - cirese (preferatele mele), caise, pepene galben, rosu..le alternez...Daca ar fi dupa mine as manca numai fructe!
Si eu am pus vreo 4-5 kg dar doar pe burta si sani....pana acuma. Nici nu ma mai cantaresc, incerc sa am cat de cat grija la ce mananc si restul.....rezolvam dupa nastere!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput