Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
nastasie spune:
kiti,klarisse, felicitari pt vestile bune.
lora, multumim de mic dejun.eu am servit deja la 8 ca ma rodea stomacul.al meu da desteptarea ceas in fiecare dimineata la 6.sunt un "sac de box".nu m-am mai cantarit de la 1 mai cand luasem 7 kg, dar we care vine ma duc la mama si ma urc pe cantar
.ieri am baut si eu un pahar de pepsi ca nu mai puteam de pofta
.
de celule si eu sunt in ceata.noi o sa fim si la particular si CS asa ca o sa intram intr-o gaura financiara...dar sa fim sanatosi.dar trebuie sa incep si eu sa studiez ca nu mai am mult.
eu azi dau comanda de paturi etajate pt baieti(ce fel suna
pana ma obisnuiesc) si astept sa le fac camera.eu de cumparat am numai maruntisuri ca cele mari le am deja.as cumpara cate una din fiecare.la razvan nu am fost asa innebunita dupa cumparaturi dar pt mogaldeata asta...
ma intind la vorba si am la treaba
.
ma bucur si pt nike de vestile bune si o asteptam cu drag aici.
ma bucur si pt luminita daca e sa fie insarcinata.asta da veste.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Klarisse spune:
Nastasie
, tu ai sa fii prima care da tonul la nasteri
, deschizatoare de drumuri.
Vorbeam cu sotul meu ca zboara saptamanile ca zilele...acusica e toamna si apare noul membru printre noi..
.
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Clabuc spune:
Kiti, Chichiutza, Klarisse felicitari pentru bebeii sanatosi si jucausi!

O sa pun si eu niste poze saptamana viitoare pe mail-ul comun cand n-o mai fi asa agitatie la servici. Va pup pe toate si ma intorc la cap 59 unde am ramas cu cititul ... cat am de recuperat!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
22+
Poze Clarinda
eveline spune:
Klarisse, felicitari, ma bucur nespus ca e totul OK!
Imi pare tare rau pentru situatia creata intre Nike si Zozela.... traim niste clipe magice, unice in viata oricarei femei, de ce trebuie sa apara situatii dintr-astea gratuite eu nu am sa inteleg in veci. Nici mie nu mi se pare ca s-au spus lucruri ce ar trebui sa duca la excluderea lui Nike de pe forum, mai mult ca sigur o fi fost ceva pe PM...
Ana eu cum ziceam am centrala termica si n-am probleme. Cat despre dus in curte ce sa zic, se preteaza pentru zonele mai calde ale tarii noastre, am vazut si eu multe pe la mare....wow, in tineretile mele zbuciumate cand mergeam la Costinesti cu 2 lei in buzunar ne mai cazam pe la particulari care aveau dintr-astea...si un butoi mare cu apa ce se incalzea de la soare si cu care faceam dus...ce mai vremuri... Aici in zona noastra, unde is' 2 luni pe an vara si restu iarna nu se merita sa le faci..
Maya, pe unde-ti mai flutura aripioarele...?
22+
si mamica de
Bianca
oramona spune:
Klarisse, felicitari pentru bebelinul sanatos si pentru ca a mai crescut cu o saptamana. Sa o tineti asa pana la 40 s.Da, acusi o sa vina toamna si ne vom tine comorile in brate. Sa vedem noi atunci cum ne-om descurca.
mamica de fetita si
22+
LilianaR spune:
Crampele apar in luna a sasea de la un dezechilibru de Calciu, magneziu, fier si alte din astea...
Durerile de maini apar cam in aceeasi perioada din cauza unor acumulari de nu-s ce lichide in tesuturi, pot urca spre umeri, seamana cu dureri reumatice; sunt datorate tot hormonilor parca.
M-a durut si pe mine o data si gata pana acum! Dar numai retin exact cu lichidele unde se aduna, parca pe langa articulatia mainii si durerea poate urca spre umeri...
E absolut normal si una, si alta. Cauzele sunt diferite insa, asa zice doctorul meu.
24+ 
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Klarisse, felicitari pentru bebelinul sanatos si pentru ca a mai crescut cu o saptamana. Sa o tineti asa pana la 40 s.Da, acusi o sa vina toamna si ne vom tine comorile in brate. Sa vedem noi atunci cum ne-om descurca. ![]() mamica de fetita si 22+ |
Sigur o sa ne descurcam, mai incet noi incepatoarele..ca pentru restul fetelor cu experienta sigur e alta treaba

. O sa le stresam aici cu intrebari..Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ana_25 spune:
Eveline,bine ca ai centrala ca altfel era jale!doua luni fara apa era greu.
Fetelor la toamna numaram bobocii!

Ana
21+
RalucaElenaM spune:
Buna Dimineatza mamicutze!
Despre celule stem ma tot interesez si eu in stanga si-n dreapta, (app in stanga pe ecran sub meniu este reclama la CORD BLOD)am citit pe site-ul lor cam toate detaliile si am intrebat prieteni si cunostinte care au recoltat si toti au zis c-au recoltat cu ei, ultima gravidutza care a recoltat cu ei a nascut in martie prin CEZARIANA si am intrebat-o acum daca a fost atentionata cumva de catre firma sau de catre medic ca la cezariana s-ar recolta mai greu sau mai altfel... si nu-i nici un bai..deci eu sunt hotarata pe la 6 luni si un pik sa ii contactez indiferent prin ce modalitate voi naste.
Despre Nike974, am fost pe faza la una dintre discutiile cu zozela insa ce stim noi nu cred ca-i suficient...in fine nici eu nu cred ca trebuiau sa ii inchida contul
, insa eu personal daca as fi in locul ei probabil ca mi-as face altul, deci daca vede ce scriem noi aici si inca mai vrea sa vorbeasca cu noi o poate face, sanatoasa sa fie, iar daca "teoria conspiratiei" ar fi adevarata ar fi pacatul ei... pana una alta eu ii doresc SANATATE MULTA!
Eu personal am intrat in febra amenajarilor, nu stiu ce culoare sa fac peretii camerei , cum sa impart cele 2 camere pe care le are apartamentul meu si ce-as putea sa fac cu mobila pe care o am ...s-o redecorez sa fac cumva sa o inlocuiesc? FEBRA MARE NENE, aa si eu credeam ca numai eu visez insa si sotul meu viseaza cu ochii deschisi la camera bebelinei
si asta ma bucura tare..cred c-o sa reusim sa facem ceva frumos

O zi buna tututor!
23+