Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Daca Luminita e ok si bebitul creste frumos in burtica, atunci FELICITARI.

mamica de fetita si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata dragutelor!
Lora multumim de mic dejun! Ma gandeam si eu s-o iau mai usor cu mancatul, dar paca orice as manca tot dospesc!

Oramona felicitari pentru semnatura frumoasa! la mai mareee!

Hai ca fac eu clatitute cu cioco si gem, asa de regim! Macar le mancam dimineata nu seara, c-atunci e mai periculos!

Klarisse hai sa ne zici o vorba buna! Stiu ca poti!

Va urez o zi scurta si frumoasa foc!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Super veste cu Luminita42! Sper din suflet sa creasca bebe mare, s-o ajute DD! pt ea si bebe mic!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Multumim de mic dejun si cafea Lara!
Referitor la Nike eu nu stiu exact discutiile de pe PM decat ce mi-a zis Nicoleta pe mail! Ea nu a facut decat sa se explice! Eu vreau in continuare sa scriu unui moderator! Din pacate nu stiu unde sa-l gasesc! Adresa Nicoletei de email este: nike974@gmail.com Asa va va spune ea exact cum s-a ajuns la situatia asta! Nu am nici un interes sa fac barfa dar situatia asta chiar m-a iritat! Fata asta are mari probleme de sanatate si nu trebuie tratata cu dispret!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ooofff!deja nu mai suport,doaaaamneee,suntem mai rau ca pe timpul lui Ceausescu,cand aveam apa calda cu portia.De trei zile nu avem apa calda,cica se face revizie.In fiecare an taie astia apa calda o zi maxim doua,dar acuma e prea de tot,ca pana maine nu o sa-i dea drumul.. Daca va zic cum fac dus....o sa radeti!Imi incalzesc trei oale mari cu apa,le plasez pe scaune pe langa vana si-mi torn cu o craticioara cu coada apa pe mine.De rasul curcii!Offf!
Imi vine sa-i

Ana21+

Ana multumeste lui Dumnezeu, vezi partea plina a paharului...poate fi si mai rau. La noi in FIECARE an este revizie vara si intrerupe apa calda 2 luni. De vreo 6 ani incoace...e crima si pedeapsa nu altceva. Eu n-am probleme deoarece am centrala insa e neplacut tare...mai ales pe caldurile astea...

22+ si mamica de Bianca

Wow doua luni!Cred ca as inebuni!Dar daca tu stai la casa poti sa-ti faci vara dus in curte,ca am vazut la multa lume din ala.Oricum e nasol fara apa calda.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

oramona felicitari pt semnatura!Sa creassca bb mare si sanatos!
alynta nici mie nu mi se pare corect ceea ce s-a intamplat.Nu cred ca Nike merita asa tratatie.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Si mie mi se pare ca s-a exagerat in legatura cu Nike. Daca are probleme de sanatate, mai grave sau mai putin grave, asta o stie ea mai bine, nu cred ca trebuie sa o judecam noi. E de apreciat ca vrea sa dea nastere unui copilut si se straduie sa fie totul OK. pentru Nike , ca si pt orice alta femeie care are curajul sa aduca pe lume un sufletel.

mamica de fetita si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata, imi cer scuze public ca n-am mai intrat aseara insa eram terminata de oboseala si direct ..
Deci, cuculetul meu este foarte bine, are 475 de grame, toate sunt la locul lor (coloana, vezica urinara, rinichi, stomac..etc), eram tare vioi si dadeam din manute.
Suntem tare bucurosi si vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinere..Parca sunt la Oscaruri.

Kiti felicitari pentru bebelina jucausa.

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Poate ne ajuta Maya si ne spune cum putem proceda ca sa reintre Nike pe DC cu noi?
Eu una ma mai plang de una alta in sarcina, dar dupa ce am vazut prin ce trece Nike si cate eforturi face pt. BB chiar am zis ca sunt o plangacioasa si ca ale mele sunt chilipiruri....Mai rar asa femei!
Si eu consider ca nu a fost corect tratamentul fata de Nike! Felicitari Nike pentru tot ce faci pentru BB si te asteptam printre noi inapoi!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

A..si am schimbat si semnatura..

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput