Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Alyntuta, am citit PM. Maine dimineata o sa/ti raspund, promit... si mai am cateva intrebari...cum se poate lua legatura cu moderatorii, de ce s/a ajuns in situatia aceasta, ce putem face si cum putem sa le ajutam pe fete (Nick si Zozela). Ma gandesc ca nu prea le este usor nici uneia si poate fi frustrant. Trebuie sa existe o cale sa le facem sa/si vorbeasca, sa se inteleaga si sa se linisteascaapele.

Hai ca o scoatem noi la capat (vb cantecului... cand se stinge lumina, n/o sa stim niciodata, a cui a fost vina...)glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Va mai scriu si eu ceva si apoi plec la .
Am citit la "Durerea unei pierderi de sarcina", cap 81, ca una dintre fetele de la "prietene dragi" este din nou gravi(adica inca mai era pe 10.05). E vorba de LUMINITA42!!!!! Daca inca ar fi adevarat asta inseamna sa fie acu in 9s+.
Felicitari Lumi, daca esti pe faza!!!!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

din pacate luminita42 a pierdut sarcina la 6 saptamani

20+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

anna, prima sarcina a pierdut o Luminita42, acum e la a doua in 9s, sa fie cu noroc si cu bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la micul dejun - oua fierte, cas proaspat, rosii, ardei si castraveti. Trecem la dieta, ca asa nu se mai poate! Dar nu ma supar deloc daca pregateste cineva niste clatite, ca doar ce m-am gandit putin la ele si mi s-a facut o poftaaa! Sau niste gogosi din alea tip cerc cu glazura...scuze daca va fac si voua pofta, da' nu ma pot abtine! Eu incerc sa mananc mai "fara sare", cat pot.
Dupa micul dejun va pregatesc o cafea maaaare, maaare, sa-mi ajunga si mie, ca poate ma trezesc, totusi.
Asta noapte a fost mai bine, am dormit 4 ore...dar acum sunt mai obosita ca ieri, parca m-a fugarit cineva toata noaptea.
O zi cat mai frumoasa va doresc!

P.S.: M-as bucura mult pt. Luminita, sper sa fie ok in continuare, Doamne-ajuta!

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata burtosi!
lora ,ca de obicei cea mai harnicuta,multumim pt micul dejun.Parca as vrea si eu niste gogosi!
Alexuza azi vin la tine!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ooofff!deja nu mai suport,doaaaamneee,suntem mai rau ca pe timpul lui Ceausescu,cand aveam apa calda cu portia.De trei zile nu avem apa calda,cica se face revizie.In fiecare an taie astia apa calda o zi maxim doua,dar acuma e prea de tot,ca pana maine nu o sa-i dea drumul.. Daca va zic cum fac dus....o sa radeti!Imi incalzesc trei oale mari cu apa,le plasez pe scaune pe langa vana si-mi torn cu o craticioara cu coada apa pe mine.De rasul curcii!Offf!
Imi vine sa-i

Ana21+

Ana multumeste lui Dumnezeu, vezi partea plina a paharului...poate fi si mai rau. La noi in FIECARE an este revizie vara si intrerupe apa calda 2 luni. De vreo 6 ani incoace...e crima si pedeapsa nu altceva. Eu n-am probleme deoarece am centrala insa e neplacut tare...mai ales pe caldurile astea...

22+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata, burticutelor!
Azi schimbam si noi si noi semnatura : 22+, am crescut mai mari .
Lora, multumim pentru micul dejun, delicios. Ma bucur ca te simti mai bine. Ai primit cadourile la usa?. Niste gogosi ma gandeam sa fac si eu maine, dar vad eu cat chef o sa am.
Kiti, ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune, dar altfel nici nu avea cum sa fie.
Va

mamica de fetita si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

mea culpa.
asa e luminita42 e insarcinata eu citisem un mesaj de-al ei in care avusese o sangerare dar s-a dovedit ca sarcina e dezv normal. a patit exact ca mine in saptamana 6. eu ii urez mult succes si sarcina la termen

20+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Lora multumim de mic dejun!

Imi pare nespus de rau pentru Luminita...Dumnezeu s-o ajute sa i se implineasca totusi visul!

Oramona felicitari pentru schimbarea semnaturii!

Kiti ma bucur pentru vestile bune pe care ni le-ai adus.

Klarisse, cum a fost? Ai povestit cumva si te-am "scapat"????

22+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput