Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
cori_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Putem sa protestam asupra deciziei (vorbesc serios) si sa intram in greva... Nu se supune la vot? Zozela ce zice, s/a simtit jignita? Mai e o solutie sa vb cu ea pe DC...hmm, sa o spun, sa nu o spun. Voi ce ziceti? ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Buna seara fetelor, am intrat si eu sa va salut si vad asa vesti. Eu una nu inteleg. Imi explica si mie cineva ce s-a intamplat?
Cori
24+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
maya71 spune:
Ana, promit ca maine dimineata o sa/ti fac suculet la micul dejun... e sanatos si/ti da energie toata ziua. Azi, noroc cu el pe drum ca altfel nu stiu ce ma faceam.
Klariss, ne faci in 'suc propriu'? Hai cu vestile...
ana_25 spune:
Maya multumesc!dar chiar imi facusi pofta! dupa ce mi-am facut din mere si capsuni,l-am trimis pe sotul dupa fructe si am facut din mere,porto,capsuni si kivi.un deliciu! 
Ana
21+
maya71 spune:
Cori Mic, nici eu nu stiu mare lucru(vag imi aduc aminta) dar nu mi se pare corect o astfel de decizie. Poate s/au aprins discutiile putin mai mult, poate cuvintele au fost intelese altfel, dar trebuie tinut cont ca sunt si hormoneii care sunt in nr. ceva mai mare si mai activi, sensibilitatea mai mare si daca te/a prins intro zi in care iti vine sa 'bati pe toata lumea' sau cum zic eu 'cu fata la cearsaf'... ai pus/o sa ma ierti.
Hai sa vorbim si cu Zozela sa vedem ce zice...
bebecris26 spune:
fetele care aveti prob cu spatele voi va dati cu ceva? ca am ajuns sa nu mai pot sta nici o jumatate de ora in picioare
. ma gandesc cu groaza la mai tarziu cand s-o mari si mai tare sarcina. cred ca o sa ma puna la pat oof
cristina si bebe in burtica
22 sapt
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Maya multumesc!dar chiar imi facusi pofta! dupa ce mi-am facut din mere si capsuni,l-am trimis pe sotul dupa fructe si am facut din mere,porto,capsuni si kivi.un deliciu! ![]() Ana 21+![]() |

Ana, dar cel mai bine e sa le faci la blendar... iese mult mai consistent (eu mai pun apa plata) si se pastreaza toate vitaminele. Eu imi fac des deoarece sunt cu vegetalele mai mult...si in 5 minute am toata sanatatea intrun pahar.
Va
fetele de noapte buna! Ma bag la scutece...
chichiutza spune:
Fetelor nici eu n-am inteles exact ce-i cu discutiile alea, dar probabil parte din ele s-au desfasurat pe pm intre ele. Imi pare rau c-au fost incidente de-astea...
Cristina
22+
chichiutza spune:
Noapte buna si de la noi! Sa va odihniti si sa visati frumos!

Klarisse abia te astept maine cu vestile bune!
Cristina
22+

DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)