Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
bebecris26 spune:
da la plimbarica am fost si noi acum am venit.m-am obisnuit sa merg cu masina si azi am avut de rezolvat ceva si sotul era la munca dar am zis ca nu mai ajung acasa de durere de spate
cristina si bebe in burtica
22 sapt
mihaelka77 spune:
fetele!!!
Cred ca iar vine ploaia
m-am saturat!!!! Oare cand vine vara????
Mi-am facut dovlecel pane ca m-a luat pofta si ca desert am mancat o gramada de cirese...am zis sa mananc sanatos
Problema cu mancarea light e ca te apuca foamea la vreo 2 ore dupa ce ia mancat 
Mi-a trimis si soacra ciorba de fasole verde asa ca a fost o zi de fructe si legume. Sa vedeti ca peste un pic de vreme o sa caut in frigider dupa CARNE...

25 +
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Fetelor va multumesc din suflet pentru sustineri! Sunteti cele mai tari si eu am fost o rasfatata! ![]() ![]() ![]() N-am apucat sa citesc ce-ati scris ca acum am ajuns la calculator, dar va spun ca am facut EKG si consult cardio, totul e Ok mai putin extrasistolele astea. E posibil sa fie pe un dezechilibru de electroliti, maine la prima ora pe nemancate (ca azi papasem ![]() ![]() ![]() Cristina 22+ |
Bravo, bravo, bravo!

Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
chichiutza spune:
Kiti felicitar pentru bebelinaaaaaaaaaa!

Klarisse hai cu vestile alea bune!
Crinuta, Ana, Office 
! Buna zi avem azi!
In sarcina suntem mai sensibile la orice stress cat de mic! reactionam in fel si chip!
Cristina
22+
ionela.n spune:
Klarisse, cum a fost la eco? Ce face bebe? 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Ingerasul meu
maya71 spune:
Va salut fetele!
M/am adunat si eu de pe drumurile patriei asa ca am intrat la recuperat si... Clabucel, bine c/ai venit. sper ca ti/a priit concediul si ca ziua a avut 36 ore. La mai multe...
Azi am fost in Bucuresti sa duc cateva contracte si... m/au omorat drumurile. Mi/am ales o zi tare proasta sa port tocuri dar fudulia/i fudulie asa ca... a trebuit sa ma opresc la MiniPrix sa/mi iau ceva de incaltat ca nu mai puteam nici sa conduc si... in loc de o pereche de pantofi... m/am ales cu 3
. Norocul meu ca aveam nevoie si la cat am dat pe ei... nu luam nici macar o pereche...
Cand am iesit de acolo... eram stoarsa de puteri... urasc sa stau prin magazine, urasc shoppingul.
Voi va uitati la 'Mondenii'?... rad de una singura cu gura pana la urechii
. Sunt nebuni rau de tot...
maya71 spune:
| citat din mesajul lui puiutza Fetelor am o dilema...ce e in partea dreapta a corpului opus inimii...simt de azi dimineata asa o durere surda, nu intepaturi, ca o apasare...ce e? stiti? ![]() nu le am deloc cu medicina si anatomia corpului uman.... ![]() ![]() Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Eu stiam ca este ficatul dar cica ficatul nu doare... bila poate sa mai fie. Apendicul il mai ai?
maya71 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Ana, Andreea multumim! Fetelor interesate sa le d-ea mesaj lui Nike974 incercati sa i le da-ti personal(email, messinger etc) deoarece datorita postarilor ei referitoare la Zozela moderatorii au convenit sa o scoata de pe DC! Cica datorita jignirilor aduse! Eu una nu am gasit nici una in mesajele ei dar daca domnii moderatori asa considera...nu stiu ce sa mai zic! Am sa va d-au linckul cu avertismentul sa vedeti! Alina-Mirela 26+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Putem sa protestam asupra deciziei (vorbesc serios) si sa intram in greva... Nu se supune la vot? Zozela ce zice, s/a simtit jignita?
Mai e o solutie sa vb cu ea pe DC...hmm, sa o spun, sa nu o spun. Voi ce ziceti?

DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)