Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

KITI felicitari pentru fetita mancacioasa de degetele , sa creasca mare si sanatoasa

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustineri! Sunteti cele mai tari si eu am fost o rasfatata!
N-am apucat sa citesc ce-ati scris ca acum am ajuns la calculator, dar va spun ca am facut EKG si consult cardio, totul e Ok mai putin extrasistolele astea. E posibil sa fie pe un dezechilibru de electroliti, maine la prima ora pe nemancate (ca azi papasem ) duc sa-mi iau electrolitii si hormonii tiroidieni sa vedem exact. Lumea zice ca asa se intampla in sarcina, inima e impinsa de presiunea din abdomen si nu-i convine! Ziceau c-am fost prea anxioasa cu ecografiile astea cu tot, si ca si pe fond psihic pot aparea. Asa ca ma bucur ca nu e nimic grav!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Felicitari Kiti!!!!!
Super bine s-a dezvoltat fetita. Ma bucur tare mult ca sunteti ok.
Bafta si la dentist.

23+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustineri! Sunteti cele mai tari si eu am fost o rasfatata!
N-am apucat sa citesc ce-ati scris ca acum am ajuns la calculator, dar va spun ca am facut EKG si consult cardio, totul e Ok mai putin extrasistolele astea. E posibil sa fie pe un dezechilibru de electroliti, maine la prima ora pe nemancate (ca azi papasem ) duc sa-mi iau electrolitii si hormonii tiroidieni sa vedem exact. Lumea zice ca asa se intampla in sarcina, inima e impinsa de presiunea din abdomen si nu-i convine! Ziceau c-am fost prea anxioasa cu ecografiile astea cu tot, si ca si pe fond psihic pot aparea. Asa ca ma bucur ca nu e nimic grav!

Cristina 22+

Bravo Cristinuta. Vezi ca nu e bine sa te stresezi, caci se pot intampla diverse modificari. Ma bucur ca inimioara e bine. Bafta multa maine.
E ce v-am spus eu de dimineata? Azi va fi o zi perfecta din toate punctele de vedere.

23+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

chichiutza ce bine ca ne aduci vesti bune!

Ana21+

Mergi la inceput

Ooofff!deja nu mai suport,doaaaamneee,suntem mai rau ca pe timpul lui Ceausescu,cand aveam apa calda cu portia.De trei zile nu avem apa calda,cica se face revizie.In fiecare an taie astia apa calda o zi maxim doua,dar acuma e prea de tot,ca pana maine nu o sa-i dea drumul.. Daca va zic cum fac dus....o sa radeti!Imi incalzesc trei oale mari cu apa,le plasez pe scaune pe langa vana si-mi torn cu o craticioara cu coada apa pe mine.De rasul curcii!Offf!
Imi vine sa-i

Ana21+

Mergi la inceput

ANA te astept la mine la baie

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

ANA te astept la mine la baie

Burtica de 26 +

Multumesc de invitatie!Cand vine apa,umplu cada cu apa si spuma,si stau trei ore pana ma incretesc!

Ana21+

Mergi la inceput

[/quote]
Multumesc de invitatie!Cand vine apa,umplu cada cu apa si spuma,si stau trei ore pana ma incretesc!

Ana21+
[/quote]
Hai k nu stau asa departe
SI cu statul in cada pana te incretesti stii ca nu este bine nu?

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Ziceam ca o sa stau mult in apa ,ca sa-mi iau revansa,dar de obicei fac dus nu baie.Si,da,stiu ca nu e bine sa stai mult in apa.Off!vreau sa vina odata ca nu mai pot! Aaa si daca pana maine nu vine apa,vin la tine!

Ana21+

Mergi la inceput