Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mandarinuta sa va fie de bine vacanta!!!

Ce frumos il asteapta Antonia pe bebelus!!!

Eu am scris ca mi se pare atit de naturala prezenta lui in familie mai alesc ca am avut un pic dubii si alte planuri pentru toamna trecuta. Dar Dumnezeu stie mai bine si le aranjeaza pe toate!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Ema, Luiza Mandarinuta, multumim mult!!!

Teodora si eu zic ca David seamna cu tati. S-ar putea sa aiba ochii verzi ca mine asa ca va fi hunk de hunk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Teo mie imi placea tare saten .

Erina ce dulce-i David ! Erina, de ce trebuie sa te decolorezi in fiecare luna? Eu ma vopsesc doar la radacina lunar, iau o vopsea blond Sahara si-mi iese un cognac pt ca eu sunt bruneta de la natura si am pigment rosu in par. Tu nu ai incercat direct cu o vopsea, fara decolorat?

Caut si timit niste poze pe mail, cu mine in ziua vopsitului, caci dupa cateva spalari se deschide mult!

Inca n-am intrat pe mail sa vad si alte poze, sper sa am timp mai pe seara.

N-am dormit mai deloc azi noapte, m-am ales cu o enterocolita si am stat mai mult prin baie si cu niste dureri de stomac....

Puppi e bine, ne luptam in continuare cu lipsa poftei de mancare.La cat de putin mananca, nu o gasesc slaba deloc! ( cca 98cm si cca 13kg)

O zi linistita si insorita!

Puppi Energia
24.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Teo mie imi placea tare saten .

Erina ce dulce-i David ! Erina, de ce trebuie sa te decolorezi in fiecare luna? Eu ma vopsesc doar la radacina lunar, iau o vopsea blond Sahara si-mi iese un cognac pt ca eu sunt bruneta de la natura si am pigment rosu in par. Tu nu ai incercat direct cu o vopsea, fara decolorat?

Caut si timit niste poze pe mail, cu mine in ziua vopsitului, caci dupa cateva spalari se deschide mult!

Inca n-am intrat pe mail sa vad si alte poze, sper sa am timp mai pe seara.

N-am dormit mai deloc azi noapte, m-am ales cu o enterocolita si am stat mai mult prin baie si cu niste dureri de stomac....

Puppi e bine, ne luptam in continuare cu lipsa poftei de mancare.La cat de putin mananca, nu o gasesc slaba deloc! ( cca 98cm si cca 13kg)

O zi linistita si insorita!

Puppi Energia
24.08.2007

Multumiri, multumiri!

Daca nu il decolorez iese aramiu si nu imi sta bine pentru ca pigmentul pielii e roz.

Pupam iubitica dulce. Asa si Daria e lunga dar cu mincatul e chin.

Mergi la inceput

Teodora, tocmai ce mi-am aranjat parul. Iar imi place. Blondul e intradevar special. Oricum eu sunt urita fara pic de machiaj asa ca ori bruneta ori blonda tot aia e. Tenul tau arata impecabil si ai trasaturi frumoase asa ca iti sta bine cu orice culoare.

Eu chiar ma gindeam ca nu ar trebui sa ne fie frica sa ne intoarcem la saten ca doar asa ne-am nascut-de fapt blonde de mici dar s-a inchis mai apoi.

P.S> Cind am scris ca am fundul mare vroiam sa zic ca parul echilibreaza cumva silueta mea grasa de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Luy , ne vedem maine la 7 atunci !

Slippers , ma inscriu la vizionat poze
multumim de intrebare, degetul e bine , s-a sudat frumos, insa cred c-a fost o trauma f mare . Inca nu a crescut deloc unghia , la celelalte degete le-am taiat deja o data

Mandarinutza , ma bucur ca v-ati simtit bine toti 3 , ati fost tot acolo ca si anul trecut? Astept cu interes poze

Gabriela

Marunzika sanatate, sper ca azi esti mai bine ! si eu zic ca este f bine Energia

plec sa mai fac treaba prin casa , ca am una bucata terorist adormit pe canapea
profit cat pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Erina ce copii frumosi faci!

Eheii toti copilasii sunt frumosi!
Cum v-am vazut la mare si tu si sotul aratati super, de mami a ta ce sa zic, foarte frumoasa asa ca si o fetita la fel de dulce ca Cristi ar completa frumos tabloul.

Erina tot timpul ai fost o scumpa. Multumim, multumim!! Ar fi frumos, acum cand va citesc pe voi care sunteti la al doilea bebe, parca as mai vrea si eu, insa la noi e complicata situatia din cauza tratamentului meu ...si plus ca nu suntem hotarati sa ramanem...sa plecam....Of, as fi vrut atat de mult sa nu fiu pusa in situatia asta...

Mergi la inceput

Teo satena arati ca o fetiscana-adolescenta, blonda esti mai doamna-rasata. Eu care sunt adepta stilului trendy frendly ti-as sugera satenul, insa tu iti cunosti mai bine personalitatea. Eu m-am vopsit acum o luna super, pentru reuniune insa am stat cu tunsoarea mea in casa pentru ca am fost cu varicela. Acum s-au mai sters culorile insa poate descarc o poza cum era la inceput. Am fost blond cu blond saten...mie imi placea.

Mergi la inceput

Ta-ta de maine iesim prin parc...asa ca cine vrea si nu se sperie de bubele ramase ii asteptam cu placere. Nu mai suntem contagiosi de 2-3 zile. O sa dam ocol prin IOR. Daca sunt amatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teo, saten!! Si blonda esti tare frumoasa, dar satenul parca iti da o mina aristocrata (vad ca zic invers decat Andreea 11 :P)

Erina, daca te mai aud ca zici ceva nemagulitor despre tine iti dau bataita! pai tu esti frumoasa ca o papusa de portelan, fotomodelele sunt vulgare pe langa tine....si nu glumesc deloc!!

Mandarinuta, 33? mama mia:), extraordinar de repede trece timpul.

Antonia e o inteleapta ca de obicei, o sa fie o sora mai mare grozava!

Si eu sunt asa fericita ca ii am pe amandoi, se iubesc imens si se joaca asa frumos (cu pauzele de caft, na :D)

Rox, ce sfaturi vrei? Pianul se invata cu profesor, parerea mea:)
dar e excelent ca ati adus pianul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput