Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Sabina, voiam sa te rog sa ma ajuti sa gasesc o domsoara dornica sa faca lectii cu fata.
Mara,
tare fetele! Sa stii ca ne luam de mana cu enterocolita, e de ras de a dreptul ce am patit azi pe la serviciu.
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Ana, vreau sa-l vad pe Veveritz la serbare ! Ceva poze , please ? Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 23+ cu la purtator |
He, he, serbarea era a Mirunei
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Hop si eu!!!! Cer si eu niste pareri sincere ,intamplator am rasfoit albumele Mandarinutzei ![]() ![]() in speranta ca gasesc ceva foto recente(te rooog,mai pune noutati cu Antonia si burtika ) si am dat peste niste foto de la o intalnire de gravidute,in care eram satena!Ma bate gandul sa ma reintorc la saten,dar nu stiu ce sa fac...![]() Asta-i poza: http://good-times.webshots.com/photo/2117850790101136023UIFwQC versus blonda: http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/4419187921/ Sunt tare nehotarata! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Satena!
Drum bun si poate reusiti sa va racoriti un pic la Ciorani, ca aici o sa fie jale...
slippers76 spune:
Gabi
, incearca sa te odihnesti. Cred ca si caldura e de vina, ca toti suntem capiati. Parca si copiii sunt mai irascibili din cauza caldurii.
Luy
stiu ca e greu cu somnul de noapte, da' poate mai reusesti si tu sa tragi chiulul la servici. Ca iulie e lung si inca nici iunie nu s-a terminat. Si pana la concediul de odihna mai e mult...
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Andrei e mult mai bine, dar nu il mai duc saptamana asta. Si noi ne agitam cu costumele de serbare. Alex e Mica Sirena, iar Andrei e vanatorul din Scufita Rosie. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Serbari reusite va dorim

Legat de pian, baietelul nasilor lui Vlad (care locuiesc cam peste drum de voi)ia lectii de pian acasa. Daca vrei, pot sa vorbesc cu ei sa vad care-i treaba.
slippers76 spune:
Mandarinuta
sa va fie de bine concediul!
Erina, mi se pare mie, sau David e bucatica rupta tati?
Mara
sanatate! E greu cu enterocolitele...
slippers76 spune:
Ceamica
las' ca creste ea, si unghia...
accidentatul
Andreea, pe noi nu ne-a lasat pediatra sa iesim in colectivitate decat dupa doua saptamani.
gabitz78 spune:
seara buna.
a venit vacanta mare!!!![]()
am terminat clasa 1.azi am avut serbarea abecedarului, a fost super.
noi sambata plecam la mare(o saptamana) asa ca va pup dulce, sa fiti cuminti
....
sanatate multa bolnaviorilor.
cecilia L spune:
Noi maine plecam la tara, iar Cristi ramane acolo pana plecam in concediu, adica inceputul lui iulie
..o sa ne fie greu fara el, dar s-a incheiat contractul cu bona si am nevoie de o perioda sa ma odihnesc, saptamana asta a fost crunta, mai ca dormeam pe mine...nu va ganditi departe
, in plus am fff multe de rezolvat si nu stiu cum as putea cu Cristi dupa mine iar vacanta noi nu am luat...tot in iulie.
Aaaaa bona mea este libera, asa ca daca intereseaza pe cineva cu drag o recomand.
Nu am citit din urma si nici poze nu am mai reusit sa vad
...sper sa pot recupera saptamana viitoare.
Un sfarsit de saptamana cat mai placut.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)

mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
23+ cu
la purtator
,intamplator am rasfoit albumele Mandarinutzei
in speranta ca gasesc ceva foto recente(te rooog,mai pune noutati cu Antonia si burtika
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)