Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (391)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ana, vreau sa-l vad pe Veveritz la serbare ! Ceva poze , please ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 23+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andrei e mult mai bine, dar nu il mai duc saptamana asta.

Si noi ne agitam cu costumele de serbare. Alex e Mica Sirena, iar Andrei e vanatorul din Scufita Rosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ciao, fete dragi!

Sunt in urma cu lectura, ma simt ingrozitor de obosita, cred ca extenuata e cuvantul, mai degraba, pe C il cert continuu, azi noapte am adormit nedemachiata si nespalata pe dinti...ca si Luy, nici eu nu adorm mai devreme de 1.00 si cosul e tot plin de rufe de calcat si sint fericita cand apuc sa mai dau cu aspiratotul. De cand cu vremea buna, Sara e mai tot timpul afara cu Mihaela, pe Sofi o tin doar pe la umbra...Dar cresc asa de frumos si sunt asa adorabile ca toate trec cand mai uit la ele. Sofia rade, povesteste, prinde jucariile si se joaca, ne vaneaza prezenta, si-a descoperit corpul. E minunata! Sara e in perioada intrebarilor, continuu vorbeste si intreaba orice, e baiatul lui tati, interesata de masini, nu cred sa fie vreo marca sa nu o cunoasca

Ali, te imbratisez tare
Papanash, ce dulce Adi
Sabina, si eu simt ca soarele asta e ucigatorFelicitari pt destrabalare
Adi, ce dulci sunt puii tai, ce bine ca ni i-ai aratat
Erina, David nu numai ca e fotogenic, e frumos de-a binelea si are o expresie fantastica, parca e a unui om mareMultumesc ca ai intrebat de noiEu nu stau prea bine cu laptele, la mesle de peste zi nu prea mai fac fata, si a mai primit si cate o sticluta completare, insist insa cu sanul ca pe caldurile astea are nevoie sa se si hidrateze, mai ales ca ea nu vrea apa, ceai, dar cred si asa stiu ca laptele matern e suficient din acest punct de vedere.
Ana, si eu vreau poze de la serbare, tare mi-e dor de voi
Roxana, ce frumosi vor fi ai tai, auzi mIca Sirena si Vanatorul, wow...
Mandarinuta? Danuta? Voi?
Ema, bine ca ai intervenit, nici pe mine nu ma rabda sufletul in situatii din astea sa tac
Cuscra, ce fac iubitii mei? Dar tu? Tati tot in Australia?
Yaia, Alexia creste..tu tot cu amandoi?
Babylina, felicitari pt consecventa
Luy, tu mai ales trebuie sa gasesti resurse sa te odihnesti, sper ca nu ai mai avut migrene din alea urate

Noi nici planuri de concediu nu avem, la cum stam cu banii, am avut deja vreo 3 nunti, mai avem 2, asa ca acolo sunt banii de concediu
Nu conteaza, sanatosi sa fim, tot fugim noi ceva weekenduri prelungite la Hajdu sau DEbrecen,Sara vrea piscina.

Va pup si revin

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza dragutele!

Luy.Noi plecam la Ciorani maine dupa amiaza si nu putem ajunge in parc!

Oricum,in iulie o sa te rog sa-ti dedici un week-end unei vizite la Ciorani.Sunteti invitatii mei.Vine Irina in tara,sa-l aduca pe Thomas in vacanta si vreau sa facem o reuniune!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Hop si eu, nu am mai scris caci am fost plecati in Grecia 9 zile, a fost foarte relaxat si odihnitor pentru toti 3, drumul l-am suportat foarte bine desi am mers 10 ore cu amsina, nu am avut contractii deloc, doar mi s-au umflat picioarele la drumul de intoarcere. Acolo am mers in fiecare zi pe alta plaja, nu si am dormit toti 3 dupa-amiaza, am macat numai bunataturi si ne-am odihnit. Eu am stat numai sub umbrela cu o bluzita pe burtica si doar cand intram in apa sa fac baie lasam burtoiul descoperit.
Antonia a fost tare cuminte, s-a ales cu o pereche de ochelari de soare pt copii de la Disney, dar cu protectie UV, ma tot batea la cap ca vrea ochelari de soare ca ua prietenele ei din parc. Vroiam sa ii cumpar si eu o trotineta de la Jumbo de la granita Greciei cu Bulgaria, dar duminica cand am ajuns noi acolo era inchis, asa ca sunt si eu in cautare de trotineta, mi-a placut modelul postat de Aniast, dar ma mai gandesc.
Am fost ieri la gradinita la care am inscris-o pe Antonia si am vazut-o pe lista la grupa mica, asa ca din toamna o sa fiu si eu pe bancuta.

Am vazut ca incepand de azi e targ Superbebe la Circul Globus, m-ar tenta sa ma duc sambata dau duminica cred.
Altfel, la job sunt destul de aglomerata, dar mai trag putin si intru in conecdiu de maternitate

La multi ani cu intarziere pentru Rodica, Luy si Piciulika, multa fercire, sanatet si impliniri alaturi de familile voastre va doresc!

Adimercedes, ma bucur ca avem vesti bune de la tine. Eu mai am putin, sunt in 33 de saptamani si jumatate, luni ma duc la cotrol si pe urma o sa intru in concediu de maternitate. Dar ma simt foarte bine, am luat 8 kg pana acum, dar ma simt destul de usoara, si doar seara parca ma ajunge oboseala.

Teodora, imi pare tare de patania cu portofelul.

Ema si Erina, am admirat pozele cu voi, sunteti 2 mamici super. Multi pupici
Erina, David e superb in costumul deux pieces cu dungute. Si eu simt tot asa, ca venirea pe lume a lui bb2 e ceva natural, il simt deja parte din familia noastra. Antonia de la o vreme ma tot zapaceste ca vrea sa vina bb mai repede si peste tot unde merg cu ea si vede haie de bb, imi zice sa ii cumparam fratiorului, desi pana acum nu am cumparat nimic, am spalat si calcat hainutel ei de la 0-3 luni(mai putin alea roz) , caci am multe albe.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 29s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Erina, sa-ti mai zic si eu ca David mi se pare minunat ?

Fetele-cochetele, maine seara ne vedem in parc langa Budimex ? Noi cred ca am putea ajunge la ora 19, daca nu e prea tarziu pt voi. Dar daca si maine va fi la fel de cald, cred ca nici nu se va putea iesi afara mai devreme.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 23+ cu la purtator

Pentru mine e perfect la 19.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hop si eu!!!!

Cer si eu niste pareri sincere ,intamplator am rasfoit albumele Mandarinutzei in speranta ca gasesc ceva foto recente(te rooog,mai pune noutati cu Antonia si burtika ) si am dat peste niste foto de la o intalnire de gravidute,in care eram satena!Ma bate gandul sa ma reintorc la saten,dar nu stiu ce sa fac...
Asta-i poza:

http://good-times.webshots.com/photo/2117850790101136023UIFwQC

versus blonda:

http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/4419187921/

Sunt tare nehotarata!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Teodora, promit sa pun poze in curand, trebuie sa fac curatenie prin webshots pe acolo ca am prea multe poze.

Mie imi placi si blonda si satena, conteza cum iti place tie mai mult. Dar daca vrei sa faci acum o schimbare, cred ca poti sa optezi pentru saten, iti statea tare bine in poza respectiva, mai ales ca aveai si margelele turcoaz.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 33s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna, buna! Se putea sa nu intru cind Teodora face poll (na ca scrisesem piscina)sa vada daca sa fie satena sau blonda?

Si eu am aceeasi dilema. Ma sterge tare blondul asta plus ca s-a deteriorat rau parul si daca nu il usuc cu peria sau nu il pun pe bigudiuri calde are aspect neingrijit.

Teodora draga ma gindesc ca eu am acum fundul mare si macar blondul ma face mai deosebita...

Mie mi-a placut maxim cum iti statea satena dar hotarirea e numai a ta. Eu am patit-o vara trecuta ca am revenit la saten si nu am fost multumita si m-am decolorat din nou. Deasemeni pigmentul nu se mai prinde atit de bine pe parul decolorat cum il avem acum asa ca abia dupa a 3-a vopsire va arata bine-de asta m-am redecolorat ca arat matuit.

Eu tot i-am cerut parerea sotului care invariabil zice: cum vrei tu.
In final a zis ca daca ma gindesc la sanatatea parului sa il fac saten sa nu il mai decolorez lunar (nu mai spun ca trece de 150 roni fiecare vopsire).

Inca ceva gindeste-te la cum iti sta in realitate blonda. Eu in poze nu arat bine dar in relitate arata bine per ansamblu.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gabriela multe multumiri. Sper sa te poti odihni si sa vina si lapticul mai mult. Si la David se intimpla ceva. Maninca putin, poate si de la caldura. Nici sinii nu sunt plini dar cind e treaz e destul de vioi si vesel.
Inteleg ca Sofia e tare linistita si jucausa> David se plictiseste singur si se tinguie plus ca nu adoarme singur, numai in brate.

Sa stii ca Daria nu e interesata de masini dar are si ea un caracter mai asa de Tom boy- in gesturi sau cind protesteaza. Eu o tot dojenesc ca ii spun ca eu am visat-o o printesa fina nu baietoi...

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput