Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ma dispera temperatura lu' mutzu; mi-a facut doar 2 pusee azi, dar febra mult mai mare decat ieri si stare mult mai proasta; a facut o tura la 12 si una aproape de culcare, pe la 9; faza nasoala e ca se blegeste complet, decat maraie si suspina si-i curg lacrimi pe obrajori... n-are nici macar putere sa planga calumea; in seara asta chiar m-am speriat; e adevarat ca era si suuper obosit ca n-a prins decat o ora de somn azi pe la 11-12, ca l-am trezit eu cand am vazut ce febra imensa avea si suspina la fiecare respiratie; a fost ok dupaamiaza, pana pe la 7 cand a atipit 10 minute, s-a trezit si a plans vreo 40 de minute rau de tot; dupa aia a stat numai in leagan sa-l dea taica'su'... si l-am vazut ca se blegeste si cand am pus mana pe el frigea in ultimul hal; i-am pus supozitor cu paracetamol.... dar parca nu sunt multumita de cum e acum... il mai las putin si-i pun novocalmin daca chiar nu cedeaza

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello! Am ajuns, suntem bine, aici e frumos si civilizat, ne-am descurcat bine si cu zborul, mai rau a fost la aterizare cand din cauza presiunii Gaza mica a inceput sa planga, nu vroia apa, nu vroia lapte asa ca nu o puteam convinge sa suga ceva ca sa se desfunde urechile, cand am ajuns jos a adormit (bine era si obosita ca nu a apucat sa doarma decat un sfert de ora in drum spre aeroport).In avion ne-am distrat de minune si timpul a trecut ff repede. Tati e in culmea fericirii, acu eu am trecut pe planul doi pt amandoi. Avem de vizitat muuuulte parcuri cu ratuste, pauni, veverite si arici oricum mie de la aeroport si pana acasa mi s-a parut tot un parc, azi am inceput cu unul mic de langa casa, mai sunt si altele de vazut da va mai povestesc data viitoare ca acu fug sa o supraveghez pe mandra ca e pe teritoriu nou si daca se trezeste si pleaca la plimbare imi e ca o sa cada din pat.

Multumesc Sympliana pt sfat, problema mea nu era de avion ca acolo o rezolvam ci de statul in aeroport . Multumesc si Ancai care a fost o draguta si m-a sunat sa-mi transmita sfatul tau si sa-mi ureze drum bun. Si ca sa va linistesc biberonul cu laptic l-am baut pe drum spre aeroport inainte de somnicul cel scurt asa ca am fost cat de cat ok.
Va pup si sa fiti cuminti pana ma intorc.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Pisik,fetele ....multumesc mult de sugestie.....da vreau o plaja fara sezlonguri si cearsafuri unul langa altul...i-am luat lui Victor o piscina - spatiu de joaca,tare haioasa cu figurine: pesti, delfini, broaste(gonflabile),vreau sa-i iau si un cort de plaja-igloo, sa ne ascundem de soare. Adica ne trebuie o plaja unde sa ne desfasuram sa ne bucuram cu adevarat. Banuiesc ca gasim noi si ceva copii prin zona . In apa nu cred ca am curaj sa-l bag...pielea lui e ffff. sensibila, se irita de la orice.....o sa punem apa de robinet...habar nu am cum, vedem...
Deocamdata sa treaca cele 6 luni de la externare......nu v-am zis am bagat ficatul si nu l-a tolerat....asa cred...acum luam gentamicina si suntem cateva zile la regim morcov cu carne.
Sotul este bine,i-a preescris neurologul un medic cu care se simte ok,iar eu am menstra in sfarsit cu Logest.
Poate organizati o excursie de ghiocei la mare, cu ochelari de soare si poponete golale.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ma dispera temperatura lu' mutzu; mi-a facut doar 2 pusee azi, dar febra mult mai mare decat ieri si stare mult mai proasta; a facut o tura la 12 si una aproape de culcare, pe la 9; faza nasoala e ca se blegeste complet, decat maraie si suspina si-i curg lacrimi pe obrajori... n-are nici macar putere sa planga calumea; in seara asta chiar m-am speriat; e adevarat ca era si suuper obosit ca n-a prins decat o ora de somn azi pe la 11-12, ca l-am trezit eu cand am vazut ce febra imensa avea si suspina la fiecare respiratie; a fost ok dupaamiaza, pana pe la 7 cand a atipit 10 minute, s-a trezit si a plans vreo 40 de minute rau de tot; dupa aia a stat numai in leagan sa-l dea taica'su'... si l-am vazut ca se blegeste si cand am pus mana pe el frigea in ultimul hal; i-am pus supozitor cu paracetamol.... dar parca nu sunt multumita de cum e acum... il mai las putin si-i pun novocalmin daca chiar nu cedeaza

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Diana de la Priorix este, la mom respectiv si eu m-am speriat cumplit, refuza sa manance, nas infundat si stranuta, nu a avut febra, dar temperatura da.....si o stare ciudata, nu te sperii da la tinut cateva zile.trei zile a mancat cu agocalmin -8pic inainte de fiecare masa.Si eu cu calmogen si sedatif PC.
A sa vedeti, eu nu pot sa-l spal pe ast pe dinti nicicum, am dat 32RON pe o periuta care se baga pe degetul artator, nimic....se zbate. Astazi m-am uitat are un dint din fata ciobit,un pic de tot, cum a facut?, nu s-a lovit,nu a cazut...dar baga tampenii in gura...mi-e necaz de nu mai pot...nici nu au crescut si el l-a si ciobit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

va pup pe toate!

ne apropiem cu pasi repezi de nunta..pe 19 iunie..si sunt multe din probleme rezolvate..

scuze ca nu am ma intrat. dar suntem super ocupati!

sper ca sunteti toate bine..cu unele din voi m-am mai vazut prin herastrau..Tudor creste si e voinic..n stie sa mearga, doar sa alerge:))

la multi ai si de la noi pt toate si toti sarbatoritii!

va cu mult drag si sper sa ne mai sunati cand va mai intalniti!

noapte buna!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Pisik,fetele ....multumesc mult de sugestie.....da vreau o plaja fara sezlonguri si cearsafuri unul langa altul...i-am luat lui Victor o piscina - spatiu de joaca,tare haioasa cu figurine: pesti, delfini, broaste(gonflabile),vreau sa-i iau si un cort de plaja-igloo, sa ne ascundem de soare. Adica ne trebuie o plaja unde sa ne desfasuram sa ne bucuram cu adevarat. Banuiesc ca gasim noi si ceva copii prin zona . In apa nu cred ca am curaj sa-l bag...pielea lui e ffff. sensibila, se irita de la orice.....o sa punem apa de robinet...habar nu am cum, vedem...
Deocamdata sa treaca cele 6 luni de la externare......nu v-am zis am bagat ficatul si nu l-a tolerat....asa cred...acum luam gentamicina si suntem cateva zile la regim morcov cu carne.
Sotul este bine,i-a preescris neurologul un medic cu care se simte ok,iar eu am menstra in sfarsit cu Logest.
Poate organizati o excursie de ghiocei la mare, cu ochelari de soare si poponete golale.....

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Florinela, vezi ca cu cortul igloo nu e asa bine cum crezi. In loc sa te adostesti de umbra nimeresti in sauna. iti trebuie un cort care se ventileaza ca vara pe nisip, la soare se fac in cort direct 50 de grade si nu mai poti sa respiri tu om mare dar un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Azi am cantarit-o pe Luana si are in jur de 8,500kg sigur.
O sa pun si cateva pozici noi.
Pozele cu Luana si Manuel (prietenul Luanei) le-ati vazut (primele 2 albume)?

Vazut! Sunt niste dulci amandoi!

Si Luana tot la categoria "fulg" este.
Am cantarit si eu mandra ieri, pe post de evaluare de 14 luni: 75cm si 8550g. Am zis si eu ca poetul.... mai mult decat in visul meu... De aproape o luna nu mai mananca mai nimic, rar mai mananca la cate o masa, plus o multime de lapte noaptea... in rest... mai mult autohranire, de care se plictiseste repede... ma temeam ca a si scazut in greutate luna asta... si ce sa vezi: a luat 500g... cred ca a facut mushki de la cata miscare face. As cere o renumarare, de control... dar mi-e frica...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata tufete !

Dau cafea fara numar , sunt zombi, am avut tantari in dormitor si l-au piscat doar pe Stefan,nu stiam de ce imi plange copilu, abia dimineata am vazut 4 piscaturi pe fata . Avem plasa la geamuri si usi dar cum el deschide usa-plasa , intra di nenorocitii.

Am facut si noi masuratorile la 1 an si o luna, avem 11,700 kg. si 81 cm, a luat doar 1 kg.in 4 luni, imi era frica ca o sa fie obez, acum am scapat de obsesie.

L-am lasat si eu pe Stef fara pampers vre-o 4 zile dar ieri m-am umplut de nervi: tot covorul mi l-a pictat cu kkt , am sters toata ziua cu vanish si am renuntat la olita pt. la anul, oricum el face la olita dupa masa dar nu intotdeauna (ca ieri, )

Va pupic si un week-end placut !!! (la mine este innorat si sigur va ploua )

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata!!!
Ramona multumim de cafea !!

Gazza ma bucur pt. vai ca ati ajuns cu bine si fara peripetii, asteptam poze multe la intoarcere .

Diana sper ca ati trecut cu bine noaptea, multi pupici lui Mutzu sa se simta mai bine.

Acum fetelor am o problema...Maia are pe spate intre omoplati o bubita de dimensiunea unui cos (ceea ce am si crezut ca e) numai ca il are cam de o luna jumate si nu-i mai trece. Seara la baie arata ca si cum ar avea ceva lichid inauntru. Oare ce o fi, oricum i-am facut programare luni la dermato la Medlife, dar pana atunci .

Pup fetele , noi azi plecam toata ziua la tati meu la curte , asa ca o sa intru mai pe seara.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Petrecere 1 an Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Neatza!

FLORINELA, BIANCA are dreptate cu cortul ala, voua v-ar trebui ceva de genul asta: http ://phoenix.dmail .ro/prodotto.php?cod=5235-121&PHPSESSID=c6304b3b835596f7d0af3943a7d3d28d

ARIS, AYLA, eu am zis de legatul trompelor ca e naspa din vazute, nu din auzite, n-am stat sa fac sondaje, sa compar pareri, iar despre ce spun medici...de n-ar spune asa, n-ar mai aplica procedura asta. E adevarat ca nu toata lumea reactioneaza la fel, dar pentru mine e un risc mare pe care nu mi l-as asuma la o interventie atat de radicala, mai ales cand am alte optiuni. Afirmatia ca "ovarele functioneaza, uterul functioneaza (CM), singura diferenata e ca ovulul nu ajunge sa fie fecundat" e falsa dupa parerea mea. Mai este o diferenta: ovulul nu este nici eliminat. Adica asta e chiar rolul CM, de eliminare a ovulelor nefecundate(ditamai procesul), iar prin legarea trompelor ovulul bocat trebuie sa se resoarba...ori resorbitul asta nu cred ca e chiar un proces usor pe care sa-l faca organismul de buna voie...Dupa parerea mea e foarte nenatural si mi se pare firesc sa ingreuneze/tulbure activitatea ovarelor, pe care eu mi le imaginez chinuite intr-un soi de mazga In fine, sora mea de care vorbeam are 40 de ani (impliniti anul asta) si 3 copii, iar trompele sunt legate de 10 ani. Nu mi-a trecut prin cap sa o intreb daca a fost la doctor, am presupus ca da, ca a avut timp suficient sa o faca si nu-i comod deloc sa treci prin ce trece ea. Si cand ziceam tulburari hormonale nu ma refeream la crescut mustati sau alte alea, ci la faze de genul (pe langa stari de rau general): i se exacerbeaza simtul mirosului, i se modifica mirosul transpiratiei, retine apa (se umfla), ameteli, insomnie, dureri de cap, etc. Si nimic din toate astea nu e permanent, ci in functie de CM. E clar ca ei nu i-a priit, si nu e o regula, dar mie asa exceptii imi sunt de ajuns si n-o sa-mi leg trompele niciodata.

DYANA, ce rau imi pare de Mutzuuuuuu!!! Ma simt chiar un pic vinovata (nu stiu de ce, sunt un pic sisi ) ca si Luca a facut priorix in aceeasi zi, si el n-are nimic... Nu puteti si voi sa va bucurati de tati acasa cum trebuie...Dar partea buna e: nu sunteti sigurei, tati e langa voi la greu.

GAZA, ma bucur ca ati ajuns cu bine in paradis (adica langa GAZ) .

NOVUS, eu nu te cred ca a fost chiar asa fain la party de prichindei, vrem dovezi

LEELOO, bine ca mai dai un semn! Tinem pumnii sa fie totul perfect la nunta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput