Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
Olga, refacere rapida lui David.
Imi pare rau pt atatea probleme.![]()
Dyana, multa sanatate lui Mutzu.
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Ayla21 spune:
Azi am cantarit-o pe Luana si are in jur de 8,500kg sigur.
O sa pun si cateva pozici noi.
Pozele cu Luana si Manuel (prietenul Luanei) le-ati vazut (primele 2 albume)? 
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 asa...acum sa va salut maaai voi vorbiti doar de olitze incept sa ma simt prost. mie nici prin cap nu imi trece sa il pun pe oala inca. mai sunt ca mine fete pe aici?? sau am ramas singura? |
You are not aloneeeee
!!!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Hello !!
Am venit de la party, a fost super, am avut si
dar la Alexandra si David a avut efect invers adica nu i-a distrat ci i-a enervat
dar pt ceilalti copii ( de toate varstele) a fost distractiv !
Am avut iarasi meniu special pt pici doar ca ei au fost atrasi de alta mancare asa ca le-am combinat noi, vremea a fost de partea noastra ,era pacat de locatia superba de 4* adica o viloaca cu o gradina imensa foarte bine pusa la punct
!
In concluzie: distractie pe cinste, ghioceii exemplari ca de obicei 
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui aris26 anaan - ah, m-am mai lishtit. nici eu nu am de gand prea curand, nici nu am olitza si probabil ca o sa-i cumpar direct scaun si reductor sa invete la wc-ul mare. eu il tzin pe brazelton al meu in brate si inca urmaresc lista cu criterii ca sa vad cand o sa fie el pregatit. ah, si pt cine ma invidia cu somul de 3 ore, tzin sa va anuntz ca eu ma bucur de astea 3 ore doar asa pt el, ca oricum e cu mama in perioada aia. chiar ma gandeam, maica-mea vine la 9-9.30, ii da sa manance, se plimba si se joaca prin curte pana la 11-11.30, intra in casa il mai schimba, mai stau un pic la joaca si il baga la culcare. copilul se trezeshte la 3 daca nu cumva chiar mai tarziu, il schimba, ii da sa manance si s-a carat. eu il iau in primire odihnit bine, mancat la fel de bine si numai bun de joaca si alergatura ![]() ![]() 25 martie 2009 |
Cu olita asa ma gandesc si eu sa-i iau direct reductor ca si asa e fascinata de wc
Potrivire perfecta si la mame : si la noi Alexandra se joaca putin pana pe la 10 cand isi face somnul de frumusete pana pe la 13 apoi mananca si cand vin eu la 14 e apta de joaca
asa ca nu ratez decat cele 2 ore cand e treaza dimineata in rest mama o pazeste la somn Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui carla28 Fetele care inca mai alaptati si aveti si ciclu, spuneti-mi daca este regulat, pentru ca la mine, vine cu intarziere, chiar de 2 saptamani, situatie in care sunt si acum. Oare e normal pentru ca inca alaptez sau sa fie alta cauza? |
La mine e regulat dar iau si anticonceptionale Cerazette si sugr influenteaza
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Azi am cantarit-o pe Luana si are in jur de 8,500kg sigur. O sa pun si cateva pozici noi. Pozele cu Luana si Manuel (prietenul Luanei) le-ati vazut (primele 2 albume)? ![]() Luana - Sunt o mica printesa - foto & video |
Vazut, placut
!Tot am vrut sa te intreb , voi aveti gresie peste tot ? inclusiv la Luana in camera ? sau e camera de joaca doar
Mami lui
novus spune:
Aris, si mama nu stie cum sa-mi sugereze sa o pun pe olita asa ca diplomata mi-a zis ca o sa-mi cumpere ea una ![]()

Numai soacra-mea ne-a spus ca trebuie sa o tundem pe Alexandra
! nu zau ?? de ce ? ca e cald vara !! extraordinar, ce noutate ! Am anuntat-o la fel ca nici nu am de gand asa ceva ![]()
Mami lui
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui novus Numai soacra-mea ne-a spus ca trebuie sa o tundem pe Alexandra ! nu zau ?? de ce ? ca e cald vara !! extraordinar, ce noutate ! Am anuntat-o la fel ca nici nu am de gand asa ceva |
la mine socra'miu' are o pasiune noua sa ma enerveze de 3-4 ori /vizita ca ce i-ar baga el o masina de tuns in cap daca l-ar prinde; si stie ca ma enervez la culme de mistourile astea

; asa ca i-am zis si eu printre dinti ranjiti ca sa vina el cu masina langa copil ca o sa am eu grija sa-l tund pe el cu masina de tuns iarbaDiana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
hahaha, si eu ma razboiesc cu lumea ca vreau sa-l tund si mama nu si nu...
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)