Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***
Raspunsuri - Pagina 14
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Florinela, mie imi "suna cunoscut" numele asta, "La Dinamo", cred ca am mancat acolo de cateva ori. Am fost acum 2 ani... nu, 3! Ce sa zic, din toate statiunile de la noi era cea mai linistita 2 Mai-ul. Plaja e relativ curata - adica nu prea-s sticle, coji de seminte, pet-uri, insa daca te duci chiar la iesirea dinspre Vama (noi acolo faceam plaja) nu prea trece nimeni sa stranga algele. A, si pregateste-te psihologic, acolo se face nudism la greu |

Florinela, daca vrei ceva mai... "eforie-like", poti sa incerci in partea cealalta... spre tabara. Dar io tot partea dinspre Vama o recomand.

Of... ce kef de mare m-a apucat... Sa va mai arat niste poze?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gianina34 spune:
denisamada - nu vreau nici o poza ca sigur ne bagi in boale cu pozele voastre cu apus, cu nisip, valurele...![]()
asa-i ca se simte briza![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
denisamada spune:
Oh, da... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Merci de lamuriri! Stati linistite, ca nici eu nu-l fac cu crema toata ziua, pana acum l-am facut de vreo doua ori, cand am stat mult pe afara in zile caniculare...si nu pe tot corpul, ci doar putin pe fata, unde e pielea mai sensibila. M-au apucat gandurile cum plecam in Bulgaria sambata viitoare...La plaja nu-l pun..si de l-as pune n-ar sta, ca n-are stare deloc....de fapt, la plaja nu stau nici eu, ca n-am rabdare, io-s cu balaceala!!!! Aris, nici noi n-am demarat operatiunea olita si nici ganduri s-o demaram n-am inca! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Ana, crema e pt radiatii, nu impiedica nici bronzarea nici baia de soare. Luana sta toata ziua afara, anul trecut la 6 luni am fost la mare. protectia e de 50%, nu de 100% (ceea ce nu exista). Nu-l lasa fara protectie, pt ca se radiaza, se arde se poate irita (eu fac alergie solara de ex, si inainte de machiaj, in fiecare dimineata ma dau pe fata si decolteu cu Avene cu 50%), si nu stau la plaja, dar umblu pe afara. Luana are pielea sensibila, la frig, cald, soare si de aceea o dau mereu.
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdyi2001
Ana ![]() ![]() . Mersi pt sfat, oricum am sa intreb doc inainte, pt ca nu sunt sigura daca in belgia se procedeaza la asa ceva, nu am auzit pe nimeni de aici sa recurga la metoda asta. De vasectomie am mai auzit, chiar sotul uneia din prietene si-a facut pt ca tipa il "fentase" a patra oara(e innebunita dupa copii, bbi in special). Dupa patania cu Theodora am avut sterilet hormonal, nu ma incomoda in nici un fel si se diminuase si fluxul menstruatiei semnificativ, in schimb incepusem sa ma ingras![]() ![]() , dar nu stiu cat era grasime si cat apa, caci dupa ce l-am scos, m-am "dezumflat" imediat.Dupa nasterea lui Gabitzu, am luat cateva luni Cerazette. Nu m-am simtit deloc bne de la ele si am intrerupt. Dupa doua luni eram gravi ![]() ![]() .De data asta am sa vorbesc cu doc serios, sa vad si parerea lui. Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 21+ cu rozaliuCei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Ana, dar sora ta a vorbit cu dr ei ginecolog? E sigura ca de la asta e problema ei? Pt ca logic nu ar trebui sa aiba legatura, ovarele functioneaza, uterul functioneaza (CM), singura diferenata e ca ovulul nu ajunge sa fie fecundat.
Magdy am vazut pozele, sunteti niste frumosi!

Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Hello fetili! intru pe fuga sa va pupacesc pe toate, azi am facut bagajele si maine plecam in excursie la tati. Am niste emotiii...! Sa ne tineti pumni sa trecem cu bine peste partea cu zborul. Sunt un pic ingrijorata ca zborul va fi exact cand e ora de somn a lui Mitzi si totodata ora de papa. De dormit ea e obisnuita in patut asa ca nu stiu cum voi face daca era mai mica era ok la mine in brate dar asa probabil va fi ff maraita si va trece ff greu 1 ora 30 min e fapt mai mult pt ca la aeroport ajungem mai repede cu 1 ora - 2. De mancat o sa-i iau un borcanel dar sunt sigura ca in agitatia aia nu va avea chef sa manance si daca mai e si obosita sigur va iesi scandal. Am zis ca-i iau si un bibe cu lapte, sper sa nu am probleme la faza cu lichidele, ca vreau sa-i pun de acasa apa calda in el si sa i-l prepar in avion sau chiar inainte de uracare. Un alt motiv de stres e circulatia pana la aeroport acu mi-am dat seama ca e maine e vineri si va fi aglomerat sper totusi sa nu facem mai mult de o ora pana acolo, plecam pe la 12.30 .Sa ne tineti pumnii sa fie totul ok. Va pup pe toate si o sa mai intru sa va povestesc cum ne distram. Acum fig ca mai am cate ceva de pregatit. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
Drum bun si distractie placuta! Si fara evenimente nefericite!

pisigri spune:
citat din mesajul lui florinela79![]() Intru sa va cer o sugestie...va imbratisam!Dna dr. ne-a recomandat 5 zile la mare, cu plaja de la 8-10 si seara plimbare pe faleza. Bineinteles la Marea Neagra,undeva aproape de plaja, cu bucatarie la care sa avem acces....conditie, statiune putin aglomerata si curata......... vreau cam multe nu?Am gasit eu ceva..asa cu spatiu de joaca cu verdeata in curte, bucatarie, aproape de plaja, dar in 2 Mai. http://www.plaja.ro/vila_dinamo_2_mai_romania/ Ati fost in 2 Mai cum este locul?, pot merge la plaja e cat decat curata? Multumesc si va rog sugestii, daca stiti, ati mai fost pe undeva? Ar mai fi Eforie Sud..... ![]() Eu am fost in 2 Mai doar in zona de nudism, in capatul dinspre Vama Veche...unde plaja e destul de ingusta. Mucuri de tigara si coji de seminte cred ca sint peste tot. La 2 Mai e superb doar ca apa e plina de pietre linga mal. Eu ti-as recomanda niste apartamente la iesirea din Mamaia spre Navodari, insa nu stiu preturi; anul trecut ap cu o camera era cam cit dubla la 2-plus stele. Sint pe plaja, plaja e lata acolo, apa ca la Mamaia, lina, si fiind mai putini babuini in zona, e si ceva mai curata Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20
Hmmm...cum nu am nici o sansa la bb2...o sa o fur pe Alexandra ![]() ![]() ![]() _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Superba, ca intotdeauna!
Si frumoasa, si desteapta. Io zic sa o faci fotomodel.
Lucia, tu fa-ti, ca si tu faci copii frumosi!

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20
Cred ca ar iesi demential...cu gorgonzola...si alte tipuri de branza... _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Ilinca, poti inlocui carnea cu ciperci (sau soia granule). Nu stiam ca esti vegetariana, hai sa facem schimb de retete.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Nah, io am uitat sa urez virtual si sarbatoritele de ieri si sarbatoritele de azi: ![]() ![]() Manuella![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olga![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anamariame![]() ![]() ![]() Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009) |
Cu mii de scuze pt intarziere pe motiv de chiul
La multi ani Manuela!
La multi ani Olga!
La multi ani Ana Maria!

Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
21+ cu
rozaliu
Primul Anisor 
Victor-Andrei - Pitonul
Manuella