Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Florinela, mie imi "suna cunoscut" numele asta, "La Dinamo", cred ca am mancat acolo de cateva ori. Am fost acum 2 ani... nu, 3! Ce sa zic, din toate statiunile de la noi era cea mai linistita 2 Mai-ul. Plaja e relativ curata - adica nu prea-s sticle, coji de seminte, pet-uri, insa daca te duci chiar la iesirea dinspre Vama (noi acolo faceam plaja) nu prea trece nimeni sa stranga algele. A, si pregateste-te psihologic, acolo se face nudism la greu In 2 Mai plaja "la comun" e destul de mica, insa daca mergi spre Vama pe faleza gasesti locuri pustii si curate, numai nisip si apa! Mie mi-a placut plaja aia (la iesirea spre Vama) ca nu erau terase, nu urla muzica, ascultai doar valurile.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna, fetelor!In primul rand, va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea!Din nefericire, nici eu nu ama vut o zi grozava, dar nici chiar ca a Olgai nu a fost!In al doilea rand, budinca de dovlecei a Biancai a avut un succes nebun la noi, iar eu am fost chiar surprinsa pentru ca Eva nu mananca deloc branza de vaca.Am vrut aseara sa fac si barcute de dovlecei, dar am sfarsit prin a gati paste cu dovlecei si vinete.Oala nici noi nu am cumparat inca si o sa mai astept, ne este bine cu pampers, si in plus, nici eu nu o vad pe Eva stand pe ea mai mult de 10 secunde.Va doresc weekend placut, nu stiu cand reusesc sa mai intru.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Florinela, eu stiu pe cineva la Eforie Sud. Iti scriu mai pe seara, acum e unul calare pe laptop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Salutare fetelor

Va multumesc pentru incurajari, am avut noroc cu Lioton gel, i-am pus repede dupa ce s-a lovit si nu s-a mai innegrit deloc .

Fetele care inca mai alaptati si aveti si ciclu, spuneti-mi daca este regulat, pentru ca la mine, vine cu intarziere, chiar de 2 saptamani, situatie in care sunt si acum. Oare e normal pentru ca inca alaptez sau sa fie alta cauza?

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Florinela, mie imi "suna cunoscut" numele asta, "La Dinamo", cred ca am mancat acolo de cateva ori. Am fost acum 2 ani... nu, 3! Ce sa zic, din toate statiunile de la noi era cea mai linistita 2 Mai-ul. Plaja e relativ curata - adica nu prea-s sticle, coji de seminte, pet-uri, insa daca te duci chiar la iesirea dinspre Vama (noi acolo faceam plaja) nu prea trece nimeni sa stranga algele. A, si pregateste-te psihologic, acolo se face nudism la greu In 2 Mai plaja "la comun" e destul de mica, insa daca mergi spre Vama pe faleza gasesti locuri pustii si curate, numai nisip si apa! Mie mi-a placut plaja aia (la iesirea spre Vama) ca nu erau terase, nu urla muzica, ascultai doar valurile.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Plaja linistita ne si trebuie, lui Victor nu-i place deloc zarva si aglomeratia......il agita il obosesc.Anul trecut in sept. am fost la EN....vai urla un radio pe plaja de te lua cu frisoane, balamuc, plangea intruna....De nudisti nu stiu daca-s tocmai pe placul meu, mai ales cand au chef de vorba...imi pare jenant.
Kea, daca stii undeva in Eforie si curat si cu curte imi poti spune te rog chiar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Tufete, de cand ma tot tin sa va intreb. Pe cele care ati intarcat mai curand sau mai odinioara...Cum adoarme copilul? Ce ii dati sa manane inainte de culcare? Am si eu intrebarile mele... (Pisi ).

Avem 3 saptamani de cand am eliminat tzitzi...Inainte de culcare ii dau laptegris cu lapte,paste cu lapte,lapte cu mamaligutza.Isabella adormea la san...apoi o adormem cu capul pe umarul meu iar acum cu capul pe san

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

FLORINELA, la Dinamo se mananca f bine. Nu stiu conditiile de locuit, dar cred ca sunt ok.
Plaja se poate face si la "textilisti", e maricica plaja, nu f aglomerata (desi sunt si rulote si corturi, dar nu se compara cu agitatia statiunilor), numa' ca zice bine cuscra, plaja de nudisti e mai aproape de Dinamo.
Eu zic ca 2 Mai-ul e un loc bun sa il duci pe Victoras, mai bun ca Eforie Nord, parerea mea (usor subiectiva, v-am zis, 2 Mai-ista de mica, dar numa in ultima vreme si convinsa, pana acu era cu forta)
Eu zic sa mai cauti pensiuni, sunt garla in 2 Mai si ne dai link-ul sa ne dam cu presupusul privind distanta fata de plaja de costume. E adevarat ca din cate imi pot aduce aminte acum cele mai faine pensiuni le-am vazut aproape de plaja de nudisti - desi nu inteleg de ce, ca nudistii sau mai mult la cort sau gazda, nu cred ca le trebuie confort 1.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Florinela, hai ca m-am uita eu pe link-ul dat de tine.
Din ce apare acolo asta e mai aproape de plaja de costume http://www.plaja.ro/casa_mike_2_mai_romania/#offers
E pe partea cealalta de plaja, spre deosebire de Dinamo, trebuie sa treci strada ca sa ajungi la "ulita" ce duce spre plaja.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aoleeeu, deja simt briza marii

de-abia astept si eu sa mergem un wk la mare; poate avem noroc in urmatorul de vreme buuuna

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

hello,

remember me?
haideti k eu deja am fost obraznica,nu am mai dat pe aici de ceva timp,am mai citit,dar nici macar nu am salutat...asa k sa ma scuzati.

suntem bine ,sanatosi,mancaciosi,dintosi si nazdravaniciosi...mario este foarte bine,a crescut bine,are 8 dinti ,4masele si un canin,foarte bine mobilata gurita lui,a incepus sa fie mai vorbaret...sper sa ajunga la un mom dat sa vb la fel de mult k mine...am observat k intelege si stie aproape tot...dar este cam incapatanat uneori...de vreo luna de zile a inceput sa manance foarte bine iar...aproape toata ziua rontaie ceva,in afara de mesele principale...nu l-am mai cantarit,dar se vede clar ca a crezcut ft mult.
eu sunt praf cu serviciul...imi place ceea ce fac ,dar e ft mare vfolumul de munca...in rest m-am acomodat ft bine si cu colegii si ma simt "k acasa"
scuze pt greseli ,dar incerc sa scriu cat pot de repede,caci am 2 soferi de facturat
poop dulce toti gandaceii....

Mergi la inceput