Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Aris

eu nu am cumparat olita, si parca nici novusica. La noi Vero a invatat intre 1 an si 8 luni si 1 an si 9 luni [adica trainingul a durat fix 1 luna] dar la Tudor a durat de la 2 ani pana la 3 ani, cand oricum, desi stia ca face, se ducea si isi l;ua singur pampers, pana cand, la tara,, cumnatuil meu ii dadea usor cu urzica pt fiecare scapare. Sigur, intr-o saptamana a invatat ce refuzase de la kin e 1 an :).

So, la cel mic, astept vara urmatore, CHIAR nu vreau sa ma stresez de pe acum, pt ca SI dupa ce invata, cam ceva luni tot cu ochii ca pe butelie stai, sa nu ratezi vreo mimica, gest, ceva, asa, cand o vorbi ca lumea, atunci o sa cumpar oala. Oricum, doar vara e ok de trecut la oala, iarna e frig sa stea uzi mereu...

Cu broscutele, tusul ala o avea ceva comun cu albastru de metil? Macar sa zici ca le-ai dezinfectat?

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gianina - al meu in perioada cashcavalului(ca al meu are perioade, cum ar fi perioada iaurtului, perioada spanacului, perioada peshtelui cand efectiv numia asta ar manca, dupa care ii trece) manca maxim doua felii cat puteam eu taia de subtire la cutit dintr-o roata de ladorna dalia bio.

anca - la urzica sper sa nu ajung ca din partea mea sa faca pana la 5 ani daca ash vrea el, ca stoc am dar eu am senzatia ca o sa se dezvete f repede singurel cand o sa se simta pregatit. dupa cum am explicat la noi tutul e in perioade si asa cum a trecut de perioada laptelui(pe care apropos nu il mai bea absolut deloc) o sa treaca si de perioada scutec.
tushul cu albastru de metil cred ca aveau in comun doar culoarea. albastru de metil pun in mod normal in apa cateva picaturi, dar tushul a fost ideea creata a lu' asta mic, sa va spun ca l-a asezonat si cu vreo 3-4 servetele de masa?
incerc sa imi dau seama cand si se pare ca toate astea le-a facut cat am printat eu un mail ieri. are ceva viteza baiatu'

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

micsunica mea da semne clare si evidente cand vrea sa faca kk si vrea musai sa fie dusa la olita ; bine-nteles ca astea se intampla in general in timpul mesei (adica atunci cand mie- lumea mai draga si nu stiu ce sa mai inventez sa deschida gura sa-i strecor mancarea) si, desi am incercat sa-i distrag atentia la altceva, ea nu-si-nu, maraie sa o duc fuguta la olita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Te salutam si noi Aris :)

Asaaaa...Floric, tie iti place ca iti faci griji :)
Glumesc. E gre copilul suferind.
Dupa decalotare medicala, ...........

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gianina - eu zic sa bagi olita in scaunul de masa. am auzit f multe mamici care se plang de chestia asta, chiar citisem un anutz al unei tipe care cauta disparata scaunde masa la care sa se prinda olitza
desi din punctul meu de vedere activitatile si mirosurile astea doua nu prea se combina

eu va las, azi fug acasa mai devreme, ca m-am trezit asa...cu capsa pusa. nimic nu imi convine, parca nimeni nu se mishca suficient de rpd. muncitori am senzatia ca freaca menta, barbata-miu la fel. ma duc sa il mai intreb pe fi-miu daca ma iubeshte ca sa ma distrez

week-end placut! si vreme buna de plimbari. eu tot ma tzin sa il duc la zoo dar nu prea apuc din cauza somnului minune de 3 ore...pana se trezeshte, pana mananca, pana il imbrac e deja dupa-amiaza. pana in 12 iar nu se poate ca sunt eu putoare dimineata si oricum domnul se da jos din pat dupa 9. mai incerc maine..poate poate

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ha ha si eu vreau sa ma inarmez cu reductor. Ma gandesc ca i s-o parea mai interesant sa faca direct la WC, ca doar toata ziua buna ziua numai cu labele-n dansul ar sta.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

aris- doar atat vroia el sau atat ii dadeai tu?
ca eu am o dilema

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Intru sa va cer o sugestie...va imbratisam!
Dna dr. ne-a recomandat 5 zile la mare, cu plaja de la 8-10 si seara plimbare pe faleza. Bineinteles la Marea Neagra,undeva aproape de plaja, cu bucatarie la care sa avem acces....conditie, statiune putin aglomerata si curata.........vreau cam multe nu?
Am gasit eu ceva..asa cu spatiu de joaca cu verdeata in curte, bucatarie, aproape de plaja, dar in 2 Mai. http://www.plaja.ro/vila_dinamo_2_mai_romania/
Ati fost in 2 Mai cum este locul?, pot merge la plaja e cat decat curata?
Multumesc si va rog sugestii, daca stiti, ati mai fost pe undeva? Ar mai fi Eforie Sud.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tufete, de cand ma tot tin sa va intreb. Pe cele care ati intarcat mai curand sau mai odinioara...Cum adoarme copilul? Ce ii dati sa manane inainte de culcare? Am si eu intrebarile mele... (Pisi ).

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ha ha si eu vreau sa ma inarmez cu reductor. Ma gandesc ca i s-o parea mai interesant sa faca direct la WC, ca doar toata ziua buna ziua numai cu labele-n dansul ar sta.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

si a mea-i la fel
nu stiu ce-i cu faccinatia asta cu wc la copii

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput