Ghiocei de martie-aprilie 2009***214***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

da, asta cu mersul in nisip chiar face minuni pt platfus si mers in general. eu am fost shocata cat de mult l-a ajutata pe al meu ziua aia de 1 mai. cand l-am pus pe nisip prina data vreo 5 min nu putea sa faca nici un pas si dupa aia o rupea la fuga efectiv. dupa excursia asta a mers muult mai bine chiar si pe teren f accidentat

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io nu am dat cu nimic copilul dupa piscaturi, dar stiu ca exista ...ptiu ce lapsus am...nu OFF, celalalt, mai faimos....vai ce ma enervez !!! ma rog, ALA doppo punctura, adica dupa piscaturi. La adulti e f eficient, la bebei nu merge?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Faza cu "da" o aplica barbatu-meu: il intreba pe Andrei "Asa-i ca-l iubesti cel mai mult pe tata?", iar baiatu', raspicat "Da"...bineinteles ca io stiu ca ma iubeste cel mai mult pe mine( da, stiu, parca suntem la gradinita!)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

anaan - ah, m-am mai lishtit. nici eu nu am de gand prea curand, nici nu am olitza si probabil ca o sa-i cumpar direct scaun si reductor sa invete la wc-ul mare. eu il tzin pe brazelton al meu in brate si inca urmaresc lista cu criterii ca sa vad cand o sa fie el pregatit.

ah, si pt cine ma invidia cu somul de 3 ore, tzin sa va anuntz ca eu ma bucur de astea 3 ore doar asa pt el, ca oricum e cu mama in perioada aia. chiar ma gandeam, maica-mea vine la 9-9.30, ii da sa manance, se plimba si se joaca prin curte pana la 11-11.30, intra in casa il mai schimba, mai stau un pic la joaca si il baga la culcare. copilul se trezeshte la 3 daca nu cumva chiar mai tarziu, il schimba, ii da sa manance si s-a carat. eu il iau in primire odihnit bine, mancat la fel de bine si numai bun de joaca si alergatura

25 martie 2009

Mergi la inceput

Azi i-am reinnoit garderoba lui Andrei. Este cineva aici care vinde haine H&M pt copii ( eu sunt mare fan!) si i-am achizitionat niste piese noi; pe langa niste body-uri si ceva pantaloni scurti, i-am luat o costumatie verde, de in, cu palarie, un fel de sacou cu maneca scurta si o chestie de-aia intreaga cu pantaloni scurti ( nu stiu cum ii zice). De-abia astept sa-l echipez!!!!

Mergi la inceput

ah si eu sunt mare fan h&m nu face si livrari in bucuresti?? nu are un site ceva??

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Azi i-am reinnoit garderoba lui Andrei. Este cineva aici care vinde haine H&M pt copii ( eu sunt mare fan!) si i-am achizitionat niste piese noi; pe langa niste body-uri si ceva pantaloni scurti, i-am luat o costumatie verde, de in, cu palarie, un fel de sacou cu maneca scurta si o chestie de-aia intreaga cu pantaloni scurti ( nu stiu cum ii zice). De-abia astept sa-l echipez!!!!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Aris, noi avem olita (am primit-o), o tinem in bucatarie, e plina cu linguri si lingurite...acolo face Andrei mancare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ah si eu sunt mare fan h&m nu face si livrari in bucuresti?? nu are un site ceva??
Citat:
citat din mesajul lui Anaan

25 martie 2009

Nuuu...sa zic elegant, cred ca tipu' se ocupa mai mult cu economia subterana

Mergi la inceput

subterana, subterana dar nishte poze pe mail poate sa trimita

cu olita si eu am fost aproape sa ii cumpar una cu un biloi si nishte cornite care ia placut f tare intr-un magazin, nu ca stia el la ce foloseshte...dar ii placea si am cochetat cu ideea o perioada dar mi-a trecut. pai nu il conving sa stea jos 30 de sec cat sa-i inchid sandalele, cum sa il fac sa stea pe oala? si in plus de asta al meu face total neregulat, face pipi si la 10 min dar si la o ora, depinde daca face sau nu ceva interesant. l-am urmarit si eu de curiozitate in ultima perioda l-am lasat f mult dezbracat. acum ma anuntza cand face pipi, se opreshte se uita la putza si face"tishhh". am senzatia ca mama f subtil imi sugereaza olitza, ba ca uite cum zice inainte sa faca pipi sau kk, ba ca vorbea cu nu stiu ce bunica si aia se plangea ca nepota-su(16luni) nu face la olitza...din astea care ar trebui sa ma faca sa ma simt. dar eu nu si nu...nesimtita rau

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

aris -
cat de mult cascaval pot sa-i dau sa manance intr-o zi?
ca de cand m-ai luminat, numai asta ar manca si mi-e sa nu abuzez totusi

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput